*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

SEE THROUGH

21 Νοεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Στις 10 το βράδυ της Κυριακής θα μεταδοθεί από το Xanthi channel η αποκλειστική συνέντευξη του  Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στον Πάνο Παπαδόπουλο. Μια συνέντευξη… ανατρεπτική, όπως κι ο Λαμπάκης άλλωστε! Με απίστευτες ερωτήσεις αλλά και αυθόρμητες απαντήσεις!
……
*Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Ξάνθη βρέθηκε χθες το πρωί επίκουρος καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
……
*Πρόκειται για έναν 54χρονο, ο οποίος διέμενε μόνος του στην Ξάνθη και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι γείτονές του ανησύχησαν και απευθύνθηκαν στις Αστυνομικές Αρχές που επιλήφθηκαν, άνοιξαν το διαμέρισμα και τον βρήκαν νεκρό. 
Η σωρός του καθηγητή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, ενώ από τη νεκροψία και νεκροτομή που επακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 
……
*Να επισημάνω φυσικά ότι η αστυνομία δεν εξέδωσε κανένα δελτίο τύπου ενώ οι… «ασύρματοι» όπως αποδεικνύεται, συνεχίζουν να κάνουν θραύση στη πόλη μας…
Άλλοτε με τα συμβάντα της Πυροσβεστικής (που παν πριν από αυτήν..) κι άλλοτε με τα συμβάντα που ακούγονται στον αστυνομικό ασύρματο!
Ερώτημα στον αστυνομικό διευθυντή και τους Εισαγγελείς Ξάνθης και  Εφετών. Μήπως πρέπει να λειτουργούν… νομίμως πλέον οι… ασύρματοι των δημοσιογράφων; Μήπως;
……..

ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εορτασμός 40 χρόνων της ΝΔ με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη
Η ΝΟΔΕ Καβάλας ενημερώνει τα στελέχη των οργανώσεών της, τα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ότι η εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 χρόνων πολιτικής δράσης του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 30-11-14, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 σε χώρο του ξενοδοχείου LUCY της Καβάλας.
Στην εκδήλωση το κόμμα θα εκπροσωπηθεί από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης, ο οποίος και θα είναι ο κύριος ομιλητής.
Για τη ΝΟΔΕ Καβάλας
Κ. Ε. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας
….

Ένταση Κουκουλόπουλου – κτηνοτρόφων στην Καβάλα
Ένταση σημειώθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης Παρη Κουκουλόπουλου και μελών του κτηνοτροφικού συλλόγου Καβάλας καθώς και άλλων παρευρισκομένων στην εκδήλωση.
O Πάρης Κουκουλόπουλος βρέθηκε στην Καβάλα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με την κομματική του ιδιότητα και όχι τον ρόλο του υπουργού, κάτι το οποίο τονίστηκε στους κτηνοτρόφους. Σύμφωνα ωστόσο με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας Νίκο Δημόπουλο, ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε σε συνέντευξη του σε περιφερειακό ΜΜΕ, πως οι κτηνοτρόφοι έχουν λάβει τις αποζημιώσεις τους, κάτι το οποίο είναι αναληθές σύμφωνα με τον κ. Δημόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η ένταση ήταν προσωρινή και με την αποχώρηση από την αίθουσα του κ. Κουκουλόπουλου και χάρη στις ψύχραιμες παρεμβάσεις των παρευρισκομένων μελών του ΠΑΣΟΚ καθώς και της πλευράς των κτηνοτρόφων το συμβάν έλαβε τέλος.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κτηνοτρόφων Ξάνθης κ.Λουκμακιάς πάντως κατήγγειλε χθες πάντως από την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ τη στάση του κυρίου Κουκουλόπουλου απέναντι στους συνάδελφους του κτηνοτρόφους  της Καβάλας…
……..

Φρίκη στις Σέρρες: 80χρονος πέθανε μόνος και τον διαμέλισε σκύλος
Νεκρός εντοπίστηκε 80χρονος που είχε να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες στο Χαρωπό του νομού Σερρών. Σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων του χωριού ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος του σε μονοκατοικία.
Το άψυχο σώμα του βρέθηκε, διαμελισμένο και σε κατάσταση σήψης, σε αποθήκη, όταν σκύλος περιφερόταν με τμήμα σώματος του θανόντος.
Όπως έγινε γνωστό από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, ο θάνατος του 80χρονου φέρεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.
….

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ
Δημαρχείο στη Σταυρούπολη με όλο το επιτελείο του έκανε και πάλι χθες Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι δημότες Σταυρούπολης ανταποκρίνονται τόσο θετικά στην πρωτοβουλία και επικοινωνία ψυχής μαζί του, όπως την χαρακτήρισε…
Παράλληλα αναφέρθηκε και πάλι στο ΟΧΙ της επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθη, στην λειτουργία λατομείου στην Ορεινή περιοχή της Μαυρόρεμα Σταυρούπολης κοντά στα Κομνηνά, λέγοντας ότι προτεραιότητα έχει η Τουριστική Ανάπτυξη της ακριτικής περιοχής.
Επισημαίνεται ότι την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξάνθης να κάνει μια φορά τον μήνα Δημαρχείο στη Σταυρούπολη, εξήρε χθες με δηλώσεις του στην «Ανοιχτή γραμμή» και ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός συνιστώντας του να γίνουν δύο οι συναντήσεις αυτές, επειδή οι περισσότεροι δημότες Σταυρούπολης είναι υπερήλικες...
…….
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Η χώρα και η κοινωνία θα πρέπει να σταματήσει να παίζει κάθε πρωί Tζόκερ με την Προεδρική εκλογή”, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη εκλογής ενός ισχυρού Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις από την πλευρά των κυρίων Σαμαρά και Τσίπρα προκειμένου να βρεθεί μια λύση.
Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μια ώρα.

Άρης Σαββίδης
Περιφ. Εκπρόσωπος
Το Ποτάμι
Αν. Μακεδονία & Θράκη
6978447927
areteosavvidis@gmail.com
….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »