*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

26 Νοεμβρίου


*Η μεγάλη στιγμή έφτασε…
Σήμερα στις 00:30 τα μεσάνυχτα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Radio Life Χαράλαμπος Κυρκούσης, κληρώνει από την εκπομπή του «Λαϊκές Νότες» το φανταστικό ταξίδι για 2 άτομα στο μπάνσκο της Βουλγαρίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
-Όσοι δεν λάβατε μέρος στον διαγωνισμό, βιαστείτε γιατί αναμένεται να γίνει χαμός.
-Απλά στείλετε SMS με το όνομα, το επίθετό σας και τη λέξη ΤΑΞΙΔΙ στο τηλέφωνο 6943 414364 και καλή επιτυχία!
……

*Όπως σας αποκάλυψα πριν λίγες μέρες ο γνωστός νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης, φεύγει επίστρατος και το έχει πάρει πολύ βαρέως αφού θα χάσει κάποια live που έκλεισε σε μαγαζιά.
-Περιμένει μήπως γίνει κανένα θαύμα και τη γλιτώσει…
……

*Επίστρατος σε στρατιωτική άσκηση για μια εβδομάδα, φεύγει και ο γνωστός μαέστρος και μπασίστας, Μάριος Κιοσσές και αφήνει το cafe-bar «DRAGOSTE» στα Μάγγανα σε καλά χέρια, αφού και αυτό το τριήμερο διοργανώνει εκπληκτικά πάρτι!
……

*Έχει εξαφανιστεί από προσώπου «γης» ο δημοφιλής Αντώνης Γκιούρος που προφανώς ή ενασχολείται με το ευγενές χόμπι των bar woman ή ετοιμάζει κάτι σπέσιαλ… μυστικοπαθώς, οπότε και όλα εξηγούνται!
Και το κουίζ της στήλης.
-Αληθεύει ότι ετοιμάζει «βαλίτσα» για το εξωτερικό; Αληθεύει;
……

*Μετά την Πρωτοχρονιά θα μετακομίσει το τρομερό Spaghetti Plus στο νέο του χώρο στον πεζόδρομο της Δαγκλή…
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαγαζί βρέθηκε, ωστόσο Σάκης και Μάκης αποφάσισαν να περάσουν οι γιορτές και μετά να ξεκινήσουν σιγά σιγά την μεταφορά του νέου Spaghetti Plus που θα έχει ακόμη πιο πλούσιο μενού και κουζίνα…
Κι όσο για την πρεμιέρα….
Θα υπάρξει σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη!
……

*Τα χρόνια μου πολλά στην πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Κατερίνα Μαυρομάτη που γιόρταζε χθες…
Πάντα όμορφη, ανανεωμένη και πολλές καλές ιδέες!
……

*Υπενθυμίζω ότι σήμερα είναι του Αγίου Στυλιανού, οπότε να δώσω τις ευχές μου στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη, στον Στέλιο Αρσενίου, στην Στελίνα Σπανίδου, τον Στέλιο Ελευθεριάδη, την πάντα γοητευτική και λαμπερή συμβολαιογράφο Στέλλα Μαλάκη, τον Στέλιο Ναβροζίδη και όλους τους εορτάζοντες!

*Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο Παναγιώτης Σαρχόσης, αφού εκεί πλέον βρίσκονται οι επαγγελματικές του ασχολίες….
Ετοιμάζει όμως και πάλι με τον Σωτήρη Χιώτη κάτι καινούργιο και μοναδικό! Τώρα θα είναι ο Βασίλης Καρράς ή κάποιος άλλος….
Κάντε υπομονή κι ότι είναι να φανεί, θα φανεί σύντομα…
……

*Και το πιο καλό τελευταίο… Μετά την συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής την Δευτέρα το βράδυ αποφασίστηκε το θέμα για το 2015 που θα έχει τίτλο:
"Μισός αιώνας Ξανθιώτικο Καρναβάλι"

Υπενθυμίζω ότι οι ΘΛΕ 2015 θα διοργανωθούν φέτος από 8 έως και 22 Φεβρουαρίου και θα έχουν φυσικά και πάλι την υπογραφή της…Αριστέας!
Δηλαδή μια από τα ίδια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »