*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

SEE THROUGH

26 Νοεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον
!
*Σε μπάζωμα της δεξαμενής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης προχωρά ο Δήμος, με στόχο να μειωθεί το κόστος θέρμανσης του νερού και να συνεχίσει η πισίνα να λειτουργεί απρόσκοπτα….
Την είδηση δημοσίευσε προχθές και το Thrakitoday, ωστόσο εδώ και καιρό είναι ευρύτερα γνωστή, αφού τελικά η λύση Φανουράκη για τον διαχωρισμό της πισίνας με ειδικό πλέγμα, ήδη μετά τους 2-3 άγονους διαγωνισμούς, είδε απορριφθεί..,.
…..
*Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι άλλο….
Ότι σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Δέσποινα Παρτσαλίδου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης είναι αυτή που πρότεινε ως καλύτερη επιλογή, αυτή του μπαζώματος στο βαθύ τμήμα της δεξαμενής!
-Γιατί λοιπόν η κυρία Μανά από τότε που ξεκίνησε το σήριαλ με τον «διαχωρισμό» της πισίνας ευθύς εξ’ αρχής δεν πρότεινε το «μπάζωμα» -ξέρει άλλωστε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Τσέπελης από… μπαζώματα!-και την… «ανακάλυψε» τώρα, ικανοποιώντας μάλιστα και τους δύο κολυμβητικούς συλλόγους;
-Γιατί «έφυγαν»  τόσοι μήνες τζάμπα; Κύριε Φανουράκη, κύριε Στυλιανίδη… Μια απάντηση;
……………

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης προσκαλούν όλους τους πολίτες της Ξάνθης στα εγκαίνια της ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ που πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρουσία του κ. Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης Ν. Ξάνθης στις 28 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 12:30.
……………

Ο Ντινόπουλος είναι ο… απενοχοποιημένος Άδωνις! Ωστόσο κάποιος έπρεπε να του πει ότι βρίσκεται στην πατρίδα του Αθάνατου Αγροτικού Ηγέτη Αλέξανδρου Μπαλτατζή!
Όταν ο Ντινόπουλος, με τους «έγχρωμους», τους «πολύχρωμους» κτλ. λέει ότι εκφράζει τη Λαϊκή Δεξιά, το πρόβλημα δεν το έχει ο Ντινόπουλος.
Το έχει η Λαϊκή Δεξιά. Κάποια κόκκαλα τρίζουν. Το ότι ο Σαμαράς έχει όλα αυτά τα «κελεπούρια» μαζεμένα και… υπουργοποιημένα στην κυβέρνηση του, φανερώνει το πραγματικό του κίνητρο: Να μείνει στην εξουσία και να ολοκληρώσει το… έργο του, ξεπουλώντας ότι έχει μείνει απούλητο.
Το ότι ο Ντινόπουλος, εκφράζεται με ύφος που παραπέμπει σε «φασιστορατσιστική» νοοτροπία, οφείλει να μας απασχολήσει όλους. Γιατί το να τα λέει ο Άδωνις, που κάποτε ζήταγε την ψήφο μας με το ΛΑΟΣ, πάει στο διάβολο. Αλλά να τα λέει ο Ντινόπουλος ως… απενοχοποιημένος Γεωργιάδης και «δημοκράτης» είναι επικίνδυνο.
Για τους θεσμούς και την κοινωνία.
Newsbomp
(σ.σ. Αναδημοσιεύω το παραπάνω κείμενο, θεωρώντας οτι η εμφάνιση του συγκεκριμένου Υπουργού στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, δυστυχώς πρόσφερε "βούτυρο" στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης... Κάποιος άλλωστε θα έπρεπε να ενημερώσει τον συγκεκριμένο κύριο οτι βρίσκεται στην πατρίδα του Αθάνατου Αγροτικού Ηγέτη Αλέξανδρου Μπαλτατζή... Του μεγάλου Ανένδοτου και της Δημοκρατίας! Κάποιος εκ των παρόντων  της ΝΟΔΕ...).
…………..….

ΠΟΛΙTIΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (19.00) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης Ξάνθης καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους των προοδευτικών δυνάμεων  σε πολιτική συνάντηση που θα γίνει τη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΝΑΤΑΣΣΑ, με θέμα «Προσυνεδριακός Διάλογος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ». Θα παρευρεθεί ο Χρήστος Παπαστεργίου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Μιχάλης Τιμοσίδης, π. Υφυπουργός Υγείας.
Σας περιμένουμε όλους και αναμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις σας.
Ν.Ο.Ε.Σ.  ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
Μέλος ΕΟΕΣ κ. Αμανατίδης Χρήστος
…………………..

«Εμείς μεταφέραμε το 1,5 εκατ. ευρώ του Καρατζαφέρη στο εξωτερικό»
Τη δήλωση των κ.κ. Σταύρου Κομνόπουλου και Αλέξανδρου Τσάτσου, εκπροσώπων της εταιρίας Kestrel που εμφανίζεται να διοχετεύει έμβασμα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό του Γιώργου Καρατζαφέρη, μετέφερε μέσω της εκπομπής Ανατροπή ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Σύμφωνα με αυτή, «το 2007 ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε από τους εκπροσώπους της Eurocopter (Τσάτσο-Κομνόπουλο) να μεταφέρουν για λογαριασμό του 1,5 εκατ. ευρώ στο Λονδίνο, ώστε ο κ. Καρατζαφέρης να αποφύγει ενδεχομένως την ελληνική δημοσιότητα».
Όπως υποστηρίζουν ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλησε να ακολουθήσει για τη μεταφορά αυτή, τις διαδικασίες που προβλέπονται από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ζήτησε από τους Τσάτσο και Κομνόπουλο να μεταφέρουν το χρηματικό αυτό ποσό στο Λονδίνο, μέσω των λογαριασμών που εκείνοι διέθεταν στο εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, εντοπίστηκαν δύο εμβάσματα ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό συμφερόντων Καρατζαφέρη, τα οποία μεταφέρθηκαν από υπεράκτια εταιρία των Τσάτσου - Κομνόπουλου και εμπλέκονται στην αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000.
……………

Στον Κοπελούζο περνάει η διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
Στην κοινοπραξία Fraport-Slentel, συμφερόντων Κοπελούζου, περνάει η διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς. Το σχήμα κατέθεσε τη μεγαλύτερη οικονομική προσφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους δύο διεκδικητές των αερολιμένων, το ύψος της οποίας ξεπερνάει το 1,2 δισ. ευρώ.

Αντίστοιχα, οι υπόλοιποι δύο διεκδικητές Corporacion America- ΜΕΤΚΑ και Vinci- Άκτωρ παραχωρήσεις υπέβαλαν προσφορές η αξία των οποίων δεν ξεπερνά τα 900 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα 14 αεροδρόμια έχουν διαιρεθεί σε δύο ομάδες, με την πρώτη να περιλαμβάνει αυτά σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Άκτιο και Καβάλα.
Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »