*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

SEE THROUGH

31 Οκτωβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Περισσότερο κόσμο περίμενα στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης, φαίνεται όμως ότι η «κρίση» χτύπησε και τους Ρόταρυ…
*Στο δια  ταύτα όμως. Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου  στις 9 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Elisso, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της Περιφέρειας Κώστα Καρβούνη στη Ξάνθη, πανηγυρική εκδήλωση μετά κυριών, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
……
*Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ξάνθης, Υποστράτηγος Εν Αποστρατεία Κος Γεωργιάδης Γεώργιος ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:«28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940» και τα είπε πολύ καλά, ενώ την εκδήλωσή τους τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγό του και ο Χρήστος Μούρκας προφανώς εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο…
-Κρίμα μόνο γιατί ο ρεπόρτερ μου μέτρησε μόλις 27 ανθρώπους στην εκδήλωση. Το κενό του Σπύρου Καραουλάνη εμφανές ακόμη και σ’ αυτό.
*Κι ένα μικρό σχόλιο, μετά το χυδαιότατο σχόλιο του Γ. Σιδηρόπουλου για την εκδήλωση των απόστρατων για το μέλλον της Θράκης που τόσο πολύ τον ενόχλησε…
-Ο κύριος Γεωργιάδης που είναι ο Πρόεδρος, είναι πτυχιούχος πολιτικός Μηχανικός του ΔΠΘ και άσκησε το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού από την αποστράτευσή του μέχρι και το 2011 όπου και ανέλαβε πρόεδρος του παραρτήματος Ξάνθης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών.
-Ο κύριος Γ. Σιδηρόπουλος μπορεί να μας τα πει τα δικά του «προσόντα» και μόρφωση; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι κρίνουν και τους άλλους… με ύβρεις και χλευασμούς.
….

Συνελήφθη την 30-10-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 46χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχει μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 27,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Οδηγούσε δηλαδή με το…χασίς δίπλα του!!!
……

Χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ από το ερχόμενο Σάββατο 1η Νοεμβρίου
Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από το ερχόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου. Έτσι οι πελάτες που κάνουν χρήση του νυχτερινού τιμολογίου θα έχουν μειωμένη χρέωση και για ένα δίωρο το μεσημέρι.
Αναλυτικά, το ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο είναι:
-Για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών (περιλαμβάνονται τα Επτάνησα, οι Σποράδες, η “Ανδρος, η Τήνος, η Κέα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Θάσος και η Σαμοθράκη) η μειωμένη χρέωση ισχύει από τις 3 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα και από τις 2 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί.
-Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το ωράριο είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.
Περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ ή στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ, (http://www.dei.com.gr), και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).
……

Μικρά
Μικρά
*Σήμερα επιστρέφει στην Ξάνθη ο βουλευτής Αλέκος Κοντός. Όλη την εβδομάδα έτρεχε από Υπουργείο σε Υπουργείο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί την πολιτική επένδυση της Ξάνθης…
……
*Την ίδια ώρα ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγάγει σε μείζον θέμα, γιατί δεν τον άφησαν να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος του κόμματος, αλλά ως… βουλευτή!!!
Ο κόσμος καίγεται κι αυτοί… με τα στεφάνια τους. Άξιοι και για… φωτοστέφανο κατά γενική παραδοχή.
……
*Ωραίος ο Φώτης Καραλίδης. Τον «βόλεψαν» στο γραφείο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντί να πάει στο σχολείο του, ώστε να έχει χρόνο κι όταν πηγαίνει εκεί, να γράφει τα… δελτία τύπου κατά του Γ. Παυλίδη!!! Μπράβο στους Σάββα Μελισσόπουλο και Μιχάλη Αμοιρίδη…

…..

Αποκαλύψεις από τον Αβραμόπουλο! Γλιτώσαμε νέα Ίμια στην Κάλυμνο
Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου αποκάλυψε ένα περιστατικό που μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας και ενέπλεκε ακόμη και σε πόλεμο τη χώρα μας με την Τουρκία. Γλιτώσαμε νέα Ίμια στην Κάλυμνο, είπε χαρακτηριστικά.!
Συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες, αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αχμέτ Νταβούτογλου στις αρχές του έτους όταν παρ' ολίγο να συμβεί θερμό επεισόδιο κοντά στην Κάλυμνο.
Υποχρεώθηκε, όπως είπε, να τον καλέσει μέσα στη νύχτα, με τον Νταβούτογλου να απαντά ότι δεν ήξερε τίποτα για το περιστατικό και τον ίδιο να του λέει ότι αν αυτό συμβαίνει τότε η τουρκική κυβέρνηση δεν ελέγχει τον στρατό.
…………….

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 19:30 συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης -Θα συζητηθεί η επαναλειτουργία αστυνομικής σχολής Ξάνθης
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με 9 θέματα στα τακτικά θέματα της συνεδρίασης μεταξύ των οποίων η λειτουργία του Τελωνείου Ξάνθης, η επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης και τα πρόστιμα για την μη καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Αναλυτικά θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα στην συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου, του ΕΒΕ Ξάνθης:

1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 6
2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
5. ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
6. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ Ο.Α.Ε.Ε.
7. ΕΘΝΙΚΕΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ (RIS3) ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
8. ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν.4174/2013, ΑΡΘΡΟ 57
9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »