*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Οκτωβρίου


*Παντρεύονται τελικά σύντομα με πολιτκκό γάμο στο Δημαρχείο της Ξάνθης η γνωστή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μαρία Τζελέπη και ο επίσης Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Τάσος Τηλαβερίδης.
Σήμερα μάλιστα ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» δημοσιεύει και την αναγγελία του γάμου τους.
Ημερομηνία δεν ορίστηκε ακόμα, αλλά όταν μάθουμε θα σας την αποκαλύψουμε!
……

*Πρίν δυο εβδομάδες (όπως είχε αποκαλύψει ο «ΜΑΧΗΤΗΣ») άλλο ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι της Ξάνθης, ο Γιώργος Κουμουλίδης και η Γεωργία Ταστσόγλου, δημοσιοποίησαν τον γάμο τους μέσα από το «Facebook», και την πρόταση που έκανε ο Γιώργος στην αγαπημένη του με μονόπετρο δαχτυλίδι σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείο της Ξάνθης!
-Από γάμους τον τελευταίο καιρό καλά πάμε!
……

Aύριο Σάββατο 1η Νοεμβρίου o μοναδικός Παναγιώτης Ψάλτης σε ένα υπέροχο ζωντανό πρόγραμμα στο «City» που θα σας συναρπάσει!
Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης αναμένεται να ξεσηκώσει τους πάντες, μιας και έχει πολλούς θαυμαστές στην Ξάνθη!
Είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό!
Κλείστε αμέσως ρεζερβέ στο 6937180069.
……

*Την άλλη Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μετά τις 22:00 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του LIFE 92,1 «News Boys In The City» θα έχουν καλεσμένο έναν από τους καλύτερους Deejay της Αθήνας... Τον P-VAL (Deejay & Producer) τον οποίο θα παρουσιάσουν στο cafe bar «Queens» στην οδό Γεωργίου Σταύρου 14-16 στη Ξάνθη με είσοδο ελεύθερη!
Μέγας Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Life 92.1 fm.
Rezerve:6989397473.
……

*«Σκίζει» στην κυριολεξία κάθε Παρασκευή και Σάββατο η μουσική ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Παλιά Πόλη με τη ζωντανή ορχήστρα.
Ο «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» που φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένει με τη Μάνια Ασλάνογλου στο λαϊκό τραγούδι, τον φοβερό Τάσο στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο και τον Φίλιππο στο μπάσο.
Η αίθουσα διατίθεται και για κάθε είδους εκδηλώσεις!
Το τηλέφωνο του ΜΥΡΟΒΟΛΟΥ για να κλείσετε τραπέζι είναι 25410 72720.
Να πάτε σήμερα Παρασκευή ή αύριο Σάββατο και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……

*Ετοιμαστείτε και αυτή την Κυριακή για το Καραόκε πάρτι στο νο1 Ελληνάδικο της πόλης που περιμένει τους... τολμηρούς που θέλουν να τραγουδήσουν σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους καλλίφωνους νικητές.

Σπεύσατε να εντυπωσιάσετε με τις  φωνητικές σας δυνατότητες και δεν θα χάσετε! 
Πληροφορίες: 6982323540.
……

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »