*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

25 Οκτωβρίου


*Αυτή κι αν είναι αποκλειστικότητα σήμερα από τη στήλη μου!...
Και να τα πάρω από την αρχή τα πράγματα.
Την Δευτέρα το βράδυ μετά την εκδήλωση με την Πολίτισσα σεφ, Μαρία Εκμεκτσίογλου, στο «Αμοιρίδιο» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ξάνθης στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ, Σπύρος Κάλφας διασκέδασε στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου μάλιστα για λίγα λεπτά έκανε και τον… DJ μαζί με τον Κώστα Σπυριάδη!
Και ιδού η αποκαλυπτική φωτογραφία που τα λέει όλα!
……

*Στο ΚΥΤΤΑΡΟ όμως βρέθηκε και η τηλεπαρουσιάστρια Ρένα Καραγιάννη η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και αυτή με τον Κώστα Σπυριάδη αλλά και να τραγουδήσει τόσο, ώστε την επόμενη μέρα να μην μπορεί να μιλήσει!
……

*Σήμερα το βράδυ ξεχάστετα όλα γιατί έρχεται η μοναδική, εκπληκτική τραγουδίστρια και φωνάρα Εβίτα Σερέτη στο «CITY LIVE» για μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά και αναμένεται να βάλει... «φωτιά» στο μαγαζί!
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό!!!
Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6937180069. Προλάβετε γιατί θα γίνει πανικός!!!
……

"Οι σκιές δεν αγαπάνε" λέει ο Σφακιανάκης…
Το Ελληνάδικο "ΣΚΙΕΣ" όμως αγαπάει, αγαπάει δυνατά και έρχεται να το επιβεβαιώσει!
Το ελληνάδικο "ΣΚΙΕΣ" ανοίγει τις πόρτες του και την Δευτέρα 27/10 για να «δώσει πόνο» με αφιέρωμα στην καψούρα με τραγούδια των ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, ΠΑΟΛΑ και ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
Και μην ξεχνάμε !
Τιμή φιάλης 50€ και δώρο το σέικερ !
BLACK OUT πάντα στην ώρα του και ΜΠΟΛΙΚΟΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ....
ΈΤΣΙ γιατί έχουμε KAP-SOURA !!!
……

*Επίσης άλλη μια είδηση για τους καψούρηδες…
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Οκτωβρίου η ομάδα του « It's All About Parties» σας παρουσιάζει ένα νέο πάρτι ( ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ) άκρως Ελληνικό ,γεμάτο κέφι, χαρά,πόνο, καψούρα μέχρι τις πρωινές ώρες...και σας προσκαλεί διασκεδάσετε μαζί μας με ατελείωτα λουλούδια και πολλά δώρα... που; Μα φυσικά στο café bar «BAISER» Στα DECKS: DJ Jonh Ant. Ώρα έναρξης: 22.00. 
Kάντε κράτηση τώρα στο τηλ.  6948482839  και κερδίστε μετά απο κλήρωση μια φιάλη ΔΩΡΕΑΝ από το «It's All About Parties» και το BAISER!!!
……

*Και τέλος σήμερα Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μουσική ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Παλιά Πόλη με  ζωντανή ορχήστρα! Ο «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» που φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένει με τη Μάνια Ασλάνογλου στο λαϊκό τραγούδι, τον φοβερό Τάσο στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο και τον Φίλιππο στο μπάσο.
Το τηλέφωνο του «ΜΥΡΟΒΟΛΟΥ» για να κλείσετε τραπέζι είναι 25410 72720.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »