*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Άτυχη! Αλλά μπορεί να προκριθεί η Ξάνθη!

31 Οκτωβρίου


ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0

Ο ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Τζορτζ στο 84ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο "Γεντί Κουλέ" και έφτασε τους τέσσερις πόντους, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Ζάκυνθο. Δοκάρι η Ξάνθη στο 93'
Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ" για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με την... μπίλια να κάθεται τελικά στους Κρητικούς.
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζορτζ στο 84ο λεπτό, το οποίο έφτανε και περίσσευε για να έρθει το τρίποντο και να βρεθεί στην κορυφή με τέσσερις πόντους, όσους έχει και η Ζάκυνθος.
Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν νικήσει στην πρεμιέρα τους και ήθελαν τουλάχιστον να μην χάσουν, ώστε να μην βρεθούν εκτός δυάδας, είχαν δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Λουσέρο.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, όπου η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ η SKODA Ξάνθη την Ζάκυνθο, όταν και έχει την ευκαιρία με μια νίκη να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ξανθιώτικη ομάδα με την κεφαλιά του Σολτάνι και στο 21´ και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άλλες δύο φορές, για μία SKODA ΞΑΝΘΗ που μπήκε καλύτερα από τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Η κατοχή μπορεί να ήταν μοιρασμένη όμως οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν πιο απειλητικοί αλλά το 0-0 ¨σφράγισε¨ τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός βάζοντας στο παιχνίδι τον Τζορτζ στη θέση του Φερούζ. Ο Ζαρόπουλος στο σουτ του Σίσιτς αντέδρασε σωστά ενώ στη συνέχεια ο Ολιβέιρα είχε τρεις στιγμές με σουτ τα οποία δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Ιδιαίτερα η φάση του 58´ ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Γκατούζο έβαλε στο παιχνίδι και τον Μεραμπασβίλι στη θέση του Σίσιτς στην δεύτερη κίνησή του από τον πάγκο στο 60´. Η πρώτη κίνηση της SKODA ΞΑΝΘΗ στο παιχνίδι ήταν ο Λουσέρο που πήρε τη θέση του Ολιβέιρα στο 68´.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ρούντι έδωσε τη θέση του στον Κλέιτον με τον Βραζιλιάνο να είναι πρωταγωνιστής στην επόμενη φάση όταν το σουτ του στο 74´ απέκρουσε ο Λόρια. Ο αγώνας δεν άλλαζε μορφή μέχρι το 84´. Στο σημείο αυτό ο Λόρια με δύο επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του ΟΦΗ αποκρούοντας τα σουτ των Κλέιτον - Καπετάνου και στην κόντρα επίθεση έγινε το 1-0 από τον Τζορτζ. Ένα γκολ που ήρθε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους και τελικά έκρινε και τον αγώνα παρά το δοκάρι του Λουσερο στις καθυστερήσεις.


Η βαθμολογία:
1. ΟΦΗ 4
2. Ξάνθη 3
3. Ζάκυνθος 1*
4. Νίκη Βόλου 0*

*Ζάκυνθος και Νίκη Βόλου περιμένουν να μάθουν την απόφαση για τον μεταξύ τους αγώνα που δεν έγινε. Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, η Ζάκυνθος θα πάρει το ματς με 3-0 στα χαρτιά...

Διαιτητές
Διαιτητής: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: Κωσταράς Πολυχρόνης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Β' Βοηθός: Παστρωμάς Νεκτάριος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
4ος Διαιτητής: Στυλιαράς Δημήτρης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: 30´ Ολιβέιρα, 69´ Μονιάκης
Κόκκινες:
Συνθέσεις
ΟΦΗ: Λόρια 8, Αντελέγιε 6, Μονιάκης 6, Σίσιτς 5 (60´ Μερεμπασβίλι 8), Κουτσιανικούλης 6, Κάλαϊτζιτς 6, Λαμπρόπουλος 6 (85´ Μπανούσης), Μεϊτέ 5, Στάθης 5, Απόνιο 6, Φερούζ 4 (46´ Τζορτζ 7).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος 4, Μπέρτος 7, Σολτάνι 6, Ρούντι 5 (70´ Κλέιτον 5), Παπαστεριάνος 5, Φλίσκας 5, Κομεσίδης 4, Γούτας 6, Λισγάρας 7, Ρενάν 6 (67´ Λουσέρο 5), Ράνος 7 (82´ Καπετάνος).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »