*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Οκτωβρίου


*Ειλικρινά ούτε με αφορά, αλλά και ούτε με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος κύριος….
-Εγώ ότι μπόρεσα έκανα!
Ας τον έχουν να τον «χαίρονται» οι μέντορές του κι αυτοί που τον «έβγαλαν» Δήμαρχο (μεταξύ των οποίων μια υπέροχη μούντζα δικαιωματικά ανήκει και σε μένα…)
-Καθότι ο καθείς από μας, κρίνεται από τις ίδιες του τις πράξεις! Τελεία και παύλα…
…..
*Ειλικρινά λοιπόν και με το χέρι στη καρδιά, έναν Δήμαρχο που την μια απαγγέλλει λόγους για την……συνδημότισσα και την άλλη γίνεται κολλητός με όλους αυτούς που τον χλεύαζαν, τον ειρωνεύονταν και τον χαρακτήριζαν «δασκαλάκο» και «υποχείριο» του Κοντού…και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ο «Μπάμπης» που διαφήμιζε στο Fame book τα…ψαράκια που απολάμβανε στη Σαμοθράκη, αλλά ο Χαράλαμπος!
Τι σχόλιο να κάνω;
…..
*Είναι λοιπόν τόσο απλό……Προσπαθεί ο Μπάμπης να αποδείξει ότι δεν είναι…ελέφας, δηλαδή είναι…χαρισματικός πολιτικός που όλοι του «χρωστάνε» κι αυτός δεν χρωστάει πουθενά (σ.σ. όταν κάποια στιγμή σας μιλήσω τι μου έλεγε ο συγκεκριμένος κύριος στην προεκλογική περίοδο «πανικόβλητος» θα γελάσετε με την πολιτική του οντότητα…) με αποτέλεσμα να κάνει απανωτές γκάφες που κάλλιστα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο βιβλίο Γκίνες!!!
….
*Και για να είμαι πιο ακριβής! Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς κριτική στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, αφού έχει ήδη καταφέρει με τις δηλώσεις του, να προκαλεί μειδιάματα ακόμη και στους πιο φανατικούς υποστηριχτές του…
Κι ακόμη έχει έναν μήνα θητείας!
…..
*Πάρτε για παράδειγμα τη συνέντευξη που έδωσε στο Κανάλι 6 και τον…όψιμο υποστηριχτή του Γ. Σιδηρόπουλο την οποία βέβαια δεν απόλαυσα, ωστόσο…απόλαυσα τις δηλώσεις του στο Giannis-press!
Είπε λοιπόν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης: «Ο Δήμος, προχώρησε στην αλλαγή της ιστοσελίδας του και της παρουσίας του στα social media με την αλλαγή της υπάρχουσας ιστοσελίδας αλλά και με άλλες δράσεις που σχεδιάζονται να γίνουν….
-Η Ξάνθη θα μετατραπεί σε ….μια πόλη σύγχρονη φιλική και αλληλέγγυα με ευκαιρίες και δυνατότητες!!!
….
*Δηλαδή τελικά όλα τo πρόβλημα της Ξάνθης για να γίνει μια…πόλη σύγχρονη φιλική στους πολίτες κλπ ήταν…η αλλαγή της ιστοσελίδας του Δήμου!
-Ωιμέ! Κι εμείς που περιμέναμε δηλαδή τις παρεμβάσεις του Δημάρχου για την πλατεία ΤΕΡΑΣ και να φύγει επιτέλους το σιντριβάνι τέρας στο πλάτανο ή να λυθεί το κυκλοφοριακό….
-Τελικά όλα ήταν μια απλή…αλλαγή της ιστοσελίδας του Δήμου Ξάνθης!
……
*Και ο αυτοσαρκασμός μου. Κύριε Δημαρχόπουλε τώρα εξηγείται και η «θερμή στήριξη» του Μπεσίμ την δεύτερη Κυριακή…
-Η αλλαγή της…ιστοσελίδας τον ενέπνευσε (!) τον άνθρωπο κι όχι το περιβόητο «καρούλι» που έγινε φίρμα στα Κιμμέρια και το…διαλαλούν ακόμη και οι….πετεινοί!!!
-Κι είναι ακόμη η αρχή…
…..
*Κι ένα τελευταίο. Κύριε Δημαρχόπουλε, που σε είδα τόσο…κορδωμένο μπροστά στον Χουσεϊν και τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…
-Τόση υπερηφάνεια από που την «αντλούσες»; Ότι σε επισκέφθηκαν στην γραφειάρα σου, οι κατά συρροή συκοφάντες του Αλέκου Κοντού και της ΣΕΚΕ; Οπότε υποκλίνομαι… Ειλικρινώς! Είσαι άπαιχτος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »