*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

01 Οκτωβρίου


ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ… ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ… ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΞΑΝΘΗ ΕΓΙΝΕ… ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ!
Ούτε μήνα δεν συμπλήρωσε ο Δημαρχόπουλος ως Δήμαρχος Ξάνθης κι αυτοί που σε όλη την προεκλογική περίοδο τον «πολεμούσανε» και επί μήνες τον είχαν «τελειωμένο», ξαφνικά αυτοαναγορεύτηκαν σε… λιβανιστήρια του!
Αναφέρομαι φυσικά στον γνωστό Γ. Σιδηρόπουλο της «υγιούς» δημοσιογραφίας και του ΣΥΡΙΖΑ που ανακάλυψε ότι ο νέος Δήμαρχος «προχωρώντας στην αλλαγή της ιστοσελίδας του και της παρουσίας του στα social media θα μετατρέψει την  Ξάνθη… σε μια πόλη σύγχρονη… φιλική και αλληλέγγυα με ευκαιρίες και δυνατότητες»!!!
-«Σίφουνας» ο Μπάμπης… Ούτε παρεμβάσεις χρειάζεται να κάνει στο κέντρο της πόλης για το κυκλοφοριακό, ούτε το σιντριβάνι να απομακρύνει από τον πλάτανο…
-Με μια… αλλαγή ιστοσελίδα στον Δήμο Ξάνθης, το ολοκλήρωσε λοιπόν ο Μπάμπης το έργο του!
-Η πόλη μας έγινε… σύγχρονη και φιλική!!!  Ζητώωωω!
….

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ… ΛΕΞΕΙΣ! ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ!
Η αποθέωση ωστόσο στη χθεσινή κινητοποίηση των υπαλλήλων ήταν όταν σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος στο πλευρό του… «Δημήτρη Γαλανόπουλου!!!
Του γνωστού δηλαδή συνδικαλιστή που σπανίως πατάει το πόδι του στη δουλειά και σε όλη την προεκλογική περίοδο έβριζε τον Δημαρχόπουλ σαν… «υποχείριο» του Αλέκου Κοντού και έτρεχε την πρώτη Κυριακή για τον Μπένη και την δεύτερη για τον Πούλιο, χώρια που συμμάχησε με τον Τσολακίδη  στον Δήμο Αβδήρων με στόχο να ανακόψει την πορεία των Γιώργου Τσιτιρίδη και Σπύρου Γαλανόπουλου!!!
Κατέβηκε λοιπόν χθες στους εργαζόμενους για να κάνει το κομμάτι του ο Δήμαρχος που ήδη «βουίζει» ο Δήμος για τους διαχωρισμούς που κάνει με τους δημοτικούς υπαλλήλους, σιγοντάροντας τον… Γαλανόπουλο και στην ουσία νομιμοποιώντας έναν συνδικαλιστή που δεν έχει την καλή μαρτυρία ούτε από τους συναδέλφους του στην Τεχνική Υπηρεσία…
Η φωτογραφία είναι του Trakitoday και μιλάει μόνη της!!!

-Όσοι δηλαδή βρίζανε και συκοφαντούσαν τον Δημαρχόπουλο, τον Κοντό και τους υποψηφίους του, έγιναν εν μια νυκτί, «κολλητοί» με τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης…κι αυτοί που έδωσαν την ψυχή τους κόντρα σε όλα για να απολαμβάνει αυτός τώρα την… «δόξα» του, έγιναν εχθροί!!!
Την φωτογραφία αφιερώνω φυσικά στους μέντορες του Δημαρχόπουλου και κυρίως στον Αλέκο Κοντό, στον Στέλιο Μωραϊτη, τον Θωμά Μίχογλου και φυσικά και στον Παναγιώτη Ταρενίδη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »