*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

SEE THROUGH

30 Σεπτεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Τα… κλειδιά  της «λιμουζίνας» της ΔΕΥΑΞ (PASSAT 2000 κυβικά) του πρώην Προέδρου Μανώλη Τσέπελη που χρησιμοποιούσε σαν… ΙΧ ξοδεύοντας 80 γαλόνια βενζίνης την εβδομάδα ζήτησε ο νέος Αντιπρόεδρος της εταιρείας Θωμάς Ηλιάδης για να το καθαρίσει, αλλά όπως μαθαίνω, η διεύθυνση δεν του έδωσε τα κλειδιά, λέγοντας «θα τα παραδώσω στον νέο Πρόεδρο»…
-Μεγαλεία του απόστρατου Σδρέβανου και θέλω να δω αυτός τι… «κατανάλωση» θα βενζίνας θα κάνει τον μήνα! Για να δούμε… Έχει πολύ ενδιαφέρον η υπόθεση!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ο πρώην Πρόεδρος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί όπως μαθαίνω, εκστομίζει απειλές κατά των εργαζομένων λέγοντας ότι τον Δεκέμβρη που έχουν τα δικαστήρια θα τους «γα…», αφού αυτούς θεωρεί υπεύθυνους που τον άλλαξε ο Δημαρχόπουλος!!!
Μάλιστα μέχρι… «λαμόγια» (!) αποκάλεσε τους συνδικαλιστές όπως μου είπε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος εργαζόμενος…!
Και η απάντησή τους… Κοίτα ποιος μιλάει!!!
……
*Την έκανε κι εγκατέλειψε τον Super 88 και τον Κοκκαλίδη (Θεσσαλονικιός) ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Παυλικιάνος. Δεν θα με ενδιάφερε η περίπτωσή του, αν δεν μάθαινα παράλληλα ότι και ο Αλέξανδρος γνώρισε το γνωστό «ρουφιανιλίκι» καταγγελία πρώην συνεργάτη του…
-Ηθελές και παθές τα βέβαια, αφού στα βαπτίσια του Κοντού με τον «κολλητό» τους ήταν… «φιλαράκι» και χαριεντιζόταν συνέχεια!

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιείται η ποδηλατική μας εξόρμηση: Χρυσούπολη – Ξάνθη – Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα και επιστροφή την επόμενη ημέρα. Συνολική χιλιομετρική απόσταση της διαδρομής 550 Χιλιόμετρα. Ώρα αναχώρησης 07:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία της Χρυσούπολης, και πιθανή ώρα άφιξης στην Ορεστιάδα 08:00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2591024433 & 6972883784.
……

Πρόσληψη 160 Δασκάλων και 59 Νηπιαγωγών σε Σχολεία της Χώρας
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε, ότι για το σχολικό έτος 2014-2015, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 160 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 59 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Πληρωμή ωρομισθίων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» με ενάριθμο 2014ΣΕ04700000 της Συλλογικής Απόφασης Έργων (ΣΑΕ) 047 (ΑΔΑ:7ΧΜΡΦ-ΨΩΧ) του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
….

Δήλωση ζημιών σε καλλιέργειες καπνού στο Δήμου Ξάνθης
Σας γνωρίζουμε ότι οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές σε καλλιέργειες καπνού από υπερβολικές και άκαιρες βροχοπτώσεις, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στον Ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στο Εύμοιρο Ξάνθης έως την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
2. Α.Φ.Μ.
3. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
4. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΟΣΔΕ
ΞΑΝΘΗ 25/09/2014
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΛΓΑ
ΤΗΛ. 25410/24367

Κουβέλης: Δύσκολα θα αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο
"Με δεδομένη την κοινωνική και πολιτική πόλωση, η εκτίμηση μου είναι ότι δύσκολα θα αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο" δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Ο ίδιος τονίζει στην realnews πως σε μια προοδευτική διακυβέρνηση, "δεν χωρούν οι συντηρητικές πολιτικές και η ΝΔ" ενώ τάσσεται υπέρ μιας κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας "θα αναζητήσουμε συμπτώσεις με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της συλλογικότητες της πολιτικής οικολογίας και τη ριζοσπαστική Αριστερά".
Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως "αν απεγκλωβιστεί από τις ασκούμενες πολιτικές που σήμερα συνυπηρετεί, μπορεί να γίνει μέρος της προοδευτικής διακυβέρνησης".

Σέρρες: Σκότωσε την ερωμένη του για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους - Την πέταξε σε χαράδρα και έφυγε!

Αυλαία στην ανατριχιαστική υπόθεση της δολοφονίας 53χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, με τον δράστη να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.
Ο 63χρονος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του, την οποία έριξε σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες και μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και των ρούχων της.
Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο και οι η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.
Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο που διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του τον παράνομο δεσμό τους.

Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ατύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό. Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν έπεισαν και πλέον ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »