*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Σεπτεμβρίου


«Η υπόθεση αυτή πολύ φοβάμαι ότι θα αποκαλύψει πολλά και μου κάνει εντύπωση ότι όλοι μιλάμε για τον κύριο Αμοιρίδη αλλά ο υποτιθέμενος Βούλγαρος επενδυτής επί τόσα χρόνια, παραμένει άφαντος… Που βρίσκεται, τι προτίθεται να κάνει, αλλά και η ευθύνη που βαρύνει τον Δήμο Αβδήρων. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι δεν θα πρέπει κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια μετά την σε βάρος του Δήμου δικαστική απόφαση…».
(Ο Κώστας Αντωνιάδης σε δηλώσεις του στον «Μ»)
-Άρχισαν τα όργανα στον Δήμο Αβδήρων…κι έπεται και ο Δήμος Τοπείρου!
………….

Αυτό που δεν έμαθα ακόμη.
-Τίνος Ξανθιώτη ζωγράφου ήταν ο πίνακας που δώρισε στον Πατριάρχη ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος…
Και το βασικότερο, πόσο πλήρωσε στον ζωγράφο τον πίνακα ο Δήμος Ξάνθης!
(Σ.Σ. Αν τον πλήρωσε, γιατί μπορεί να ήταν και δωρεά, όπως οι πίνακες της Φ. για παράδειγμα ή του Ιορδάνη, σε ιδρύματα της πόλης…).
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα μάθεις…!
………….

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Παρκαρισμένη κανονικά στην ΔΕΥΑΞ ήταν προχθές το πολυτελές PASSAT των 2000 κυβικών…
-Ή δεν πρόλαβε ο Θωμάς Ηλιάδης ακόμη να το «καθαρίσει» γιατί δεν τούδωσε τα κλειδιά η διευθύντρια, ή ο νέος Πρόεδρος μάλλον δεν σκοπεύει να το χρησιμοποιεί σαν….ιδιωτικό (όπως ο Τσέπελης), επιβαρύνοντας την καταχρεωμένη εταιρεία με 130-140 ευρώ την εβδομάδα!!! (80 λίτρα χρέωνε…)
…..
*Στην περίπτωση αυτή βέβαια αναζητείται νέο…αυτοκίνητο για τον νέο υπεραντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος έχει ήδη το δικό του γραφείο στην διεύθυνση…
-Κάτι που δεν είχαν οι πρώην Μούρκας και Νίκος Σπυριδόπουλος!!!
Και οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι το νυν γραφείο του, του φαίνεται και πολύ….μικρό σε σχέση με τα παλιότερα!
……
*Σημειώνω πάντως ότι η νέα αντιδήμαρχος Ξάνθης (Κοινωνικής προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και αθλητισμού)  Δέσποινα Παρτσαλίδου παραμένει προς το παρόν χωρίς γραφείο….οπότε κάτι θα πρέπει να γίνει πάραυτα!!!
-Που θα δέχεται τους δημότες της; Στο δικηγορικός της γραφείο; Έλεος….
……
*Είδηση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς είναι από την περασμένη Πέμπτη ο νέος Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ με διάρκεια την 05-3-2017. Την απόφαση υπέγραψε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Και σ’ ανώτερα Δημήτρη….
 ....

Οι πολίτες μπορούν να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος έως και σήμερα Τρίτη (30/9), στις 20:30 το βράδυ στα καταστήματα των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ η αποπληρωμή των οφειλών μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε από τα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.
Σημειώνω ότι χθες ο κόσμος στον ΕΛΤΑ Ξάνθης, έφτανε στο…δρόμο ! Για τέτοιες ουρές μιλάμε και το ίδιο γίνονταν και στις τράπεζες! Της ταλαιπωρίας των πολιτών το ανάγνωσμα…
Κι ύστερα μου λέτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε κεφάλι από την Νέα Δημοκρατία, με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά με τους ταλαιπωρημένους και οργισμένους πολίτες!
…….

Στο Maripossa Αλέκος Κοντός και Γιώργος Πανίδης!
Στο Μaripossa café bar είδα το βράδυ της Κυριακής τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη μαζί με τον βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και μεγάλη παρέα και μάλιστα όπως έπιασε το αυτί μου, το κύριο αντικείμενο της κουβέντας τους ήταν και οι εκλογές στην ΕΠΣ Ξάνθης τον ερχόμενο Φλεβάρη…
Σημειώνω η απόφαση του Γιώργου Πανίδη (τουλάχιστον από αυτά που γνωρίζω εγώ…), είναι σχεδόν αμετάκλητη, δηλαδή θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος και μάλιστα και με την ισχυρή στήριξη της Skoda Ξάνθη και του Χρήστου Πανόπουλου αλλά και του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ από την αντίθετα πλευρά υπάρχει προς το παρόν «σιωπή» τόσο από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλο, όσο και από τον Γιώργο Γκιρτζίκη τον οποίο προωθεί το σύστημα Μαρινάκη….
Ενδεικτικό άλλωστε ήταν και το παρακάτω σχόλιο του Χρήστου Πανόπουλου: «Για την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν ΕΚΠΛΗΞΗ η τοποθέτηση του κ. Γκιρτζίκη στη θέση του Προέδρου της ΚΕΔ».
-Αιχμή του δόρατος στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης; Μα ο…»αφανής» Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Τσιμπίδης που εμφανίζεται ως συνήθως…ο «κουμανταδόρος» των εκλογών!
Κι έπεται και συνέχεια…
……

Γιώργος Χουλιάρας: Τι ΠΑΣΟΚ θέλουμε;
Καυστικός ήταν ο Γιώργος Χουλιάρας στη κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή στο ΝΑΤΑΣΣΑ παρουσία και του Π. Ρήγα:
«Συνάντησα έναν παλιό σύντροφο και του είπα ότι σήμερα θα συναντηθούμε και μου απάντησε: «Καλά! Υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ;;;» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Χουλιάρας προτείνοντας μάλιστα και λύσεις:
«Να αναλάβει η Νομαρχιακή εξόδους στα χωριά, ώστε να ανέβει το ηθικό του κόσμου! Θα πρέπει να γίνει ανασύνταξη. Ας κάνει διάλογο ακόμα και με όρους εξυβριστικούς. Αυτό κάναμε και εμείς τόσα χρόνια, όταν κατεβαίναμε στον κόσμο, θα κουβεντιάσουμε μαζί τους το «ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ», τι κόμμα θέλουμε. Να κάνουμε κριτική και στα δικά μας στελέχη, και σε αυτούς που συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση. Δεν σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!!!
-Καθόλου καλά…! Θα προσθέσω κι εγώ!!!
………

Στο «Ποτάμι» ο Μπουρχάν στην…καρδιολογία ο Τσετίν!
Στο «Ποτάμι» κατέληξε τελικά ο πολιτευτής κ.Μπουρχάν και δεν αποκλείεται μάλιστα να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής του στο Νομό Ξάνθης, γεγονός που ωστόσο αρνήθηκε χθες να σχολιάσει το μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και πολιτευτής του  Ανέστης Αντωνιάδης όταν ρωτήθηκε και για την περιβόητη ανασυγκρότηση…
Το σχόλιο της στήλης; Μάλλον το πατατράκ των τελευταίων εκλογών όπου ο κύριος Μπουρχάν ήρθε 3ος και καταϊδρωμένος με το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου, δεν τον αποθάρρυνε καθόλου….
Πηγαίνοντας ωστόσο ο Μπαράν στο «Ποτάμι», κόβει και το δρόμο του «άστεγου» Τσετίν που θα πρέπει παράλληλα να επιλέξει τη θέση του ή στο δημόσιο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  ή στην πολιτική…

Είναι κι αυτό ένα ζήτημα και καθώς όπως λένε και οι πληροφορίες μου,  ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε αυτήν τη φορά να ασχοληθεί περισσότερο με την καρδιολογία ως καρδιολόγος γιατρός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »