*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

18 Σεπτεμβρίου


ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Η θέση του «Μαχητή» ήταν ξεκάθαρη από την αρχή για τον Φερτούν και μόνο ρατσιστική δεν ήτανε φυσικά…
Όφειλε –γράψαμε από την αρχή-να τον κάνει αντιδήμαρχο ο Δημαρχόπουλος, αφού όμως προηγουμένως αθωώνονταν από το Εφετείο Κομοτηνής, όπου εκκρεμεί μια Πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση 2 χρονών φυλάκισης και στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και ειδικά ο σημερινός Δήμαρχος…
(Σ.Σ. Όπως υπάρχει και μια τελεσίδικη απόφαση Εφετείου σε βάρος του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Τσέπελη για καταπατήσεις δασικής έκτασης κλπ στην γνωστή υπόθεση με το ρέμα της Χρύσας κλπ κι αυτός τώρα διευθύνει τις… τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου!).
-Είναι δηλαδή πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τους αντιδημάρχους, όπως φυσικά δεν είναι δυνατόν φορτηγό της Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης να μεταφέρει τις… καρέκλες του Φερτούν για τον γάμο του ανεψιού του!
-Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη κύριε Δήμαρχε και απορώ πως δεν το έχεις ακόμη αντιληφθεί και δεν πήρες θέση…
…..

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ!
Περιμένουμε ακόμη από τον πρώην κόουτς της Skoda Ξάνθη Σάκη Τσιώλη να μας απαντήσει, πια είναι η διαφορά «φιλοσοφίας» του με την διοίκηση της ομάδας μας..
Το ότι με τις μεταγραφές που έκανε, ήθελε από τον προπονητή να παρουσιάσει τουλάχιστον έναν κορμό, μια δεμένη δυνατή ομάδα που να πάρει και τα αποτελέσματα που χρειάζεται από την αρχή για να δει με αισιοδοξία την πορεία της στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα;
Ποια λοιπόν η… διαφορά φιλοσοφίας; Οι χαιρετούρες, οι δημόσιες σχέσεις και τα μεγάλα λόγια! Που στην πράξη αποδείχτηκαν απίστευτα μικρά; Να βγάζει ένας προπονητής από το 68’ το σέντερ φορ για να βάζει… τρίτο στόπερ απέναντι στους κοντούς επιθετικούς «σβούρες» του ΠΑΣ; Έκανε ένα σωρό «εγκλήματα» στο παιχνίδι των Ιωαννίνων κι από πάνω, ζητάει και τα ρέστα..
….

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ… ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΚΑΣ;
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και ο 22ος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μούρκας, βγήκε στα ΜΜΕ και διαφημίζει τι...;
Ότι ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τον θεωρεί τον πλέον στενό συνεργάτη του και διάφορες τέτοιες υπερβολές, όταν ούτε αντιδήμαρχο τον έκανε, αλλά και δεν του έδωσε κάποια σπουδαία θέση πλην αυτή του… τοποτηρητή αντιδημάρχων που στην ουσία θα «μπερδεύει» ακόμη και τους υπαλλήλους, για το ποιόν πρέπει να ψάχνουν να πάρουν μια… υπογραφή!
-Να μη τα λέει ο Δήμαρχος και να τα λέει ο Μούρκας για τον… εαυτό του, ε, θυμίζουν ανέκδοτο όλα αυτά το λιγότερο..


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »