*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

18 Σεπτεμβρίου


Α ρε Σπύρο Γαλανόπουλε… Ακόμη δεν ξεκίνησες ως Πρόεδρος και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα! Αν είχε έργο ο Τσολακίδης, ας τον κρατούσαν οι δημότες Δήμαρχο κι ας κατέβαινες κι εσύ υποψήφιος με το ξαδερφάκι και τον Βασίλη…
-Τι το «παίδευες» τόσο;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Ω! Τι κόσμος μπαμπά» του «Μ»)
-Μα είχε «έργο» ο Βασίλης… Όλη τη προεκλογική περίοδο, του ‘ριχνε λάσπη! Να μην τον… «ευχαριστήσει» για την διαφήμιση;
………………


Θα το πω ξανά και θα το επαναλάβω, η ιδιωτικοποίηση της ΣΕΚΑΠ στοίχισε στη νέα διοίκηση ένα ποσό που θα αγγίξει τα 55.000.000 ευρώ μόλις  υλοποιηθεί και η αποπληρωμή του υπολοίπου του  δανείου που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση με τη συμφωνία με την ΑΤΕ. Τόσο στοίχισε στη νέα διοίκηση η ΣΕΚΑΠ!
(Ο νομικός σύμβουλος της ΣΕΚΑΠ Στέργιος Γιαλάογλου στο Xanthi channel)
-Κώστα Γαβριηλίδη, τ΄ακούς;
 
……………
Σεμνά & Ταπεινά
*Μια νέα συνταραχτική αποκάλυψη θα σας έχω τις επόμενες μέρες από τη στήλη με πρωταγωνιστή μάλιστα, ένα από τα γνωστά λαμόγια και «επαγγελματία» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…
Ο οποίος μάλιστα πριν λίγες μέρες παρ’ ολίγον να φάει και… ξύλο όταν επιχείρησε να «πουλήσει» μαγκιές σε εργαζόμενο!
……
*Τι αφορά η «ιστορία»; Μα καραμπινάτη παρανομία που αφορά έργο που δεν έγινε ποτέ σε συγκεκριμένη δημοτική εταιρεία… όπου ο συγκεκριμένος κύριος «πίεζε» μηχανικό πιεστικά να υπογράψει αλλά αυτός δεν ενέδωσε…!
-Με αποτέλεσμα να τον «καλέσουν» σε… απολογία (!) επειδή δεν ενέδωσε!!! Το πιο ωραίο απ’ όλα;
-Τελικά την όλη «κομπίνα» του συγκεκριμένου «λαμόγιου» υπέγραψε άλλος… μηχανικός! Το «έργο» πάντως ακόμη αναζητείται…
……
*Το τραγικότερο όλων; Μα το ότι οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει τον ίδιο Δήμαρχο για τα…. «κατορθώματα» του στενού του συνεργάτη με στοιχεία και ντοκουμέντα, αλλά αυτός… κάνει την «πάπια»!!!
-Τόσο πολύ τον «τρέμει» και τον «φοβάται»; Το δικό μου… σχόλιο!
(Σ.Σ. Γιατί για να «κοπεί» μια και καλή το «απόστημα», χρειάζεται και… αμείλικτη… λεπίδα! Κι ο νοών νοείτω…).
……

ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ:
Μετά 16 χρόνια επέστρεψε ξανά στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel
Μετά από 16 χρόνια (από το 1998) ο Τένης Καμαρίδης χθες επέστρεψε στο σπίτι του… Δηλαδή επέστρεψε στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΗ» μέσα από το Xanthi channel και παρά τα τεχνικά προβλήματα με τις τηλεφωνικές γραμμές, αύξησε ακόμη περισσότερο την θεαματικότητα του καναλιού, με την σοβαρότητα, την αξιοπιστία και τον λόγο του.
Φυσικά τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο με το νέο στούντιο που ετοιμάζεται αλλά και τα νέα τεχνικά μέσα του καναλιού που ήδη έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό και τα μηχανήματά του και κυρίως την ροή του που εδώ και μήνες έχει αυτοματοποιηθεί πλήρως…
Και σήμερα στις 12 ακριβώς ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τον Πάνο Παπαδόπουλο ή τον Τένη Καμαρίδη, όπως κάθε μέρα από την Δευτέρα έως την Παρασκευή και επανάληψη όπως παλιά στις 7 το βράδυ.
 …………………….

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ DEB
Διαβάζω στα «Τουρκικά Νέα» ότι «στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε τον εκλεγέντα σε συνεδρίαση (της 7/9) του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κομοτηνής αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δικηγόρο Ερτζάν Αχμέτ, τον συνεχάρη και του ευχήθηκε επιτυχίες.
Ανέφερε μάλιστα πως παραμένουν πάντοτε ανοιχτοί σε συνεργασίες για την ευημερία των ανθρώπων της περιοχής.
Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δικηγόρος Ερτζάν Αχμέτ ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς για αυτή του την ευγενική επίσκεψη».
-Το σχόλιό μου…
-Ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής θα…προλάβει να προεδρεύσει σε καμιά συνεδρίαση; Διότι οι Πρόεδροι σπανίως έως ποτέ απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους, όπως ο ημέτερος Δημαρχόπουλος για παράδειγμα…
Αμφιβάλω αν σε όλη την προηγούμενη 4ετία του, αντικαταστάθηκε έστω μία φορά…
………

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ο εκπρόσωπος και τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουϊκ έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Για μια ακόμη φορά προκλητικός ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Είχε το θράσος να καλέσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, στα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.
Αλλά, ακόμα πιο προκλητικό είναι το γεγονός της απόλυτης σιωπής και του ελληνικού ΥΠΕΞ και του Μεγάρου Μαξίμου».
……..

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ
Εκτός από καταγγελτικός, ήταν και αποκαλυπτικός χθες ο νομικός σύμβουλος της ΣΕΚΑΠ απαντώντας στην νέα ερώτηση Ζεϊμπέκ-Καραγιασούφ-ΣΥΡΙΖΑίων για την εταιρεία τονίζοντας μεταξύ των άλλων:
«Τα αποτελέσματα τα οικονομικά θα αποτελέσουν καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που κόπτονται για το μέλλον της ΣΕΚΑΠ και εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θα αντιστρέψω τις λέξεις καταλήστευση και ύποπτη συναλλαγή σ’ εκείνον που τη γράφει και θα πω ότι για εμένα είναι ύποπτη η εμμονή μίας συγκεκριμένης ισχυρής αντιπολιτευτικής δύναμης της περιοχής μας!
Να επιμένει να δημιουργεί προσκόμματα στη ΣΕΚΑΠ σαν να έχει  βάλει στοίχημα  να αποτύχει η ΣΕΚΑΠ για να αποδείξει ότι η επιλογή ίσως της νέας  διοίκησης ήταν λανθασμένη και ίσως  έπρεπε να προτιμηθεί αυτός που έμεινες δεύτερος (σ.σ. η Τουρκική SEBA!!!) στο διαγωνισμό και ο οποίος ίσως ακόμη και τώρα ενδιαφέρεται για την επιχείρηση!»
-Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »