*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

19 Σεπτεμβρίου


Οι διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΣΕΚΑΠ για αντικατάσταση του πωληθέντος συγκροτήματος με μηχανήματα παραγωγής SLIM τσιγάρων από τη Ρωσία, δε μπορούν πλέον να πείσουν κανέναν. Μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε καμιά κίνηση για την εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου…
(Από την νέα ερώτηση του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, του Καραγιουσούφ και 5 ακόμη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ΣΕΚΑΠ)
-Εκ κακού (προκατειλημμένου) κόρακος, κακό ωό… Συνεχής παραπληροφόρηση για τίποτα άλλο! Άφεριμ…
………………..

Ένας τοπικός βουλευτής ή κάποιοι βουλευτές ενός κόμματος που υποτίθεται εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κοινωνίας γενικότερα, όταν καταθέτουν ερώτηση θα πρέπει να ενημερώνονται αν μπορούν από τις υπηρεσίες ή από την ίδια τη βιομηχανία για την οποία υποτίθεται κόπτονται. Σας τονίζω ότι εδώ κι έναν χρόνο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για αυτή τη βιομηχανία, ούτε από πλευράς της συγκεκριμένης παράταξης (ΣΥΡΙΖΑ), ούτε από τον ίδιο τον βουλευτή της.
(Από την απάντηση του εκπροσώπου της ΣΕΚΑΠ Στέργιου Γιαλάογλου στον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και τους ΣΥΡΙΖΑίους).
-Μα δεν τους ενδιαφέρει να ενημερωθούν αλλά να αναγκάσουν τον Ιβάν Σαββίδη να τα παρατήσει…και να πάρει ο Τούρκος την ΣΕΚΑΠ! Θέλει ερώτημα;
……..

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο νέος αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας Απόστολος Αγκόρτσας, πειθαρχώντας απόλυτα στο Νόμο κι αφού προηγουμένως τον κάλεσε ο Εισαγγελέας για το μπάχαλο με τραπεζοκαθίσματα, έβγαλε τους δημοτικούς υπαλλήλους και επέβαλε πρόστιμα σε μαγαζιά της πλατείας Αντίκα!!!
-Καθότι αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση, αυτός θα πάει για παράβαση καθήκοντος!
……
*Το μεγάλο έγκλημα;  Ο Αντιδήμαρχος έκανε το «λάθος» να επιβάλει πρόστιμο και στο μαγαζί του «μεγάλου» που κατέφυγε στον νέο Δήμαρχο άνετος και ωραίος καθότι εξακολουθεί και στην μετά Λάκη εποχή να το «παίζει» υπαρχηγός και κουμανταδόρος της πόλης… κι έγινε χαμός…!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα;
-Ο Δημαρχόπουλος λοιπόν αντί να «γκαζώσει» τον παρανομούντα δημοτικό σύμβουλο και να του συστήσει πρώτος αυτός να είναι νόμιμος (σ.σ. διότι δεν μπορεί για παράδειγμα να επιβάλει ο υπάλληλος πρόστιμα στον απέναντι Μπάμπη που ήταν με τον Πούλιο και να κλείνει τα μάτια στους «κολλητούς» του νέου Δημάρχου..), τι έκανε λέτε;
-«Γκάζωσε» τον… Αντιδήμαρχο που έδωσε εντολή να επικρατήσει η νομιμότητα-κατόπιν εντολών και του Εισαγγελέα- για το συνεχιζόμενο στην πλατεία Αντίκα και την Π. Πόλη.
*Ποιο ήταν το πρόστιμο που υποβλήθηκε από τους υπαλλήλους;
-3.000 ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες μου!!!
-Κύριε Δήμαρχε, αληθεύουν αυτά που μου καταγγέλθηκαν, ή και πάλι δεν… γνωρίζεις τίποτα;

………………..

Από την Τρίτη 23/9 νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ο Χαρ. Δημαρχόπουλος!
Καμία έκπληξη δεν κρύβει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας το 08ο ΘΕΜΑ που έχει ως εξής:
«Ορισμός μελών, Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ξάνθης και των αναπληρωτών τους (εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)».
-Κι αυτό γιατί είναι σίγουρο ότι νέος Πρόεδρος θα ψηφιστεί και αναλαμβάνει από την Τρίτη ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ενώ για τη θέση του αντιπροέδρου φημολογούνται τα ονόματα των Θωμά Ηλιάδη (διακαής πόθος του Τσέπελη) ή του Τάσου Θεοδωρίδη που έχει περάσει με επιτυχία από την συγκεκριμένη θέση…
-Κατά τα άλλα μέχρι και χθες, ο υπεραντιδήμαρχος σεμνά και ταπεινά κυκλοφορούσε εν γνώσει του δημάρχου με το πολυτελές μαύρο PASSAT 2000 κυβικά (!) της ΔΕΥΑΞ, το οποίο σε όλη τη θητεία του πάρκαρε μάλιστα στο… ιδιωτικό πάρκινγκ!
 -Καταναλώνοντας 80 λίτρα βενζίνας εβδομαδιαίως… σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μου.

…………………

Άλλαξε γραφείο ο βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος…!
Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στο ξεκίνημά του υπέγραφε τις ανακοινώσεις τους ως Δημήτρης Π. Σαλτούρος και ξαφνικά…έμεινε σκέτο Δημήτρης Σαλτούρος…
Όπως λοιπόν λένε οι πληροφορίες μου, στενός συνεργάτης του βουλευτή, έπεισε τον Δημήτρη μετά μάλιστα από «καυγά» που είχε με τον father θεωρώντας ότι… «χώνεται» στα πόδια του, με αποτέλεσμα αυτός ν’ αλλάξει γραφείο! Το περίεργο της υπόθεσης; Δεν μας ενημέρωσε καν, ώστε να ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του που εξακολουθούν να τον αναζητούν στο παλιό πολιτικό του γραφείο…
Προσωπική και οικογενειακή υπόθεση βέβαια, αλλά αν ο βουλευτής θεωρεί ότι οι  ΞΕΝΟΙ κι ο Δόντσος αγωνιούν περισσότερο από τον Παναγιώτη Σαλτούρο για το πολιτικό του μέλλον… εγώ ουδεμία ευθύνη φέρω!
…………………


Αποχώρησε από την Κοινωνική Συμμαχία ο Παύλος, ειδικός σύμβουλος του Υφυπουργού Ανάπτυξης ο Άρης Γιαννακίδης!
Ποια ήταν η είδηση που δεν ήταν… είδηση, στην συνεδρίαση της Δευτέρα στην Περιφέρεια;
-Μα η ανεξαρτοποίηση του τέως Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλου Δαμιανίδη –για την οποία σας είχα γράψει τουλάχιστον 15 μέρες πριν- και που στην πρώτη τακτική συνεδρίαση με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Κώστα Αντωνιάδη, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, μετά την ανάληψη της «αρχηγίας» από τον Φώτη Καραλίδη!
Την ίδια ώρα ωστόσο, πρώην αρχηγός του ο Άρης Γιαννακίδης αναλάμβανε ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για θέματα διαχείρισης ΕΣΠΑ! Μάλιστα ο απερχόμενος περιφερειάρχης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπου θα εγκατασταθεί μονίμως προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα καθώς αναμένεται η δημοσίευση της θέσης του και στο σχετικό ΦΕΚ.
-Σημειώνω ότι στην Αθήνα είναι φοιτήτρια στην Πάντειο και η μοναχοκόρη του κυρίου Γιαννακίδη, οπότε όλα συνδυάζονται τέλεια!
-Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ… «Βολεμένο» δυνατό!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »