*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣ: Προς ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Ξάνθης… ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΦΥΓΕΤΕ.

24 Μαΐου


Προωθούσαν την εκλογή των Γ. Αρχοντόπουλου, Κ. Κούνεβας, Μ. Ουμίτ και Ε. Σωτηρίου!

Με σκληρή επιστολή του στα ΜΜΕ ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρανδεινός, καταγγέλλει την αντιδημοκρατική πρακτική της ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσουν την εκλογή των Γ. Αρχοντόπουλου, Κ. Κούνεβας, Μ. Ουμίτ και Ε. Σωτηρίου με σταυρωμένα ψηφοδέλτια, αναφέροντας τα παρακάτω:
Για ακόμα μια φορά η Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί την νοημοσύνη μας. Φτάνει πια κύριοι αυτή η κατρακύλα. Είστε κατώτεροι των περιστάσεων και των ευθυνών που κληθήκατε να αναλάβετε. Εκπροσωπείτε τον εαυτό σας και κανένα άλλο σύντροφο ή προοδευτικά σκεπτόμενο Ξανθιώτη.
Που ξανακούστηκε Ν.Ε. οπουδήποτε πολιτικού σχηματισμού, να στέλνει πόρτα – πόρτα μαζί με τα έντυπα προβολής του κόμματος και το προεκλογικό υλικό για τις Ευρωεκλογές, σταυρωμένα ψηφοδέλτια τεσσάρων συγκεκριμένων υποψηφίων. Που ξανακούστηκε Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκλείει όλους τους υπόλοιπους τριάντα οκτώ συνυποψήφιους συντρόφους, ως άχρηστους προφανώς κατά την δική της λογική, για να προωθήσει την εκλογή των Γ. Αρχοντόπουλου, Κ. Κούνεβας, Μ. Ουμίτ και Ε. Σωτηρίου.

Η καπηλεία του θεσμικού σας ρόλου, σας καθιστά αναξιόπιστους και ολίγον ολιγότερους απ’ ότι δείχνατε εκ πρώτης ότι είστε. Το έχετε πλέον αποδείξει. Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη. Η κάθε προηγούμενη ωχριά μπρος στην επόμενη. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΦΥΓΕΤΕ.
ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Απολυμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »