*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

SEE THROUGH

24 Μαΐου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Κανείς δεν περίμενε τόσο σφοδρή επίθεση από τον Θεολόγο Καλαϊτζή στον Χρίστο Πούλιο και μάλιστα επί τόσο προσωπικού…και μάλιστα με τέτοιες αιχμές ουσιαστικά και κατά Ξυνίδη.
……
*«Γιατί η κοινωνία θέλει για Δήμαρχο τον επικεφαλής και όχι τους μυστικοσυμβούλους του παρασκηνίου – θλιβερά απολιθώματα του παρελθόντος, θέλει δήμαρχο οικογενειάρχη, θέλει δήμαρχο όχι «δήθεν» αλλά πραγματικό που να σφίγγει το χέρι στον πολίτη…», είπε απευθυνόμενος στον Πούλιο ο Θεολόγος…
-Ο λόγος φυσικά αυτονόητος, αφού πρώτος ο πρώην γεν. διευθυντής της κρατικοδίαιτης ΣΕΚΑΠ άνοιξε «πυρ» εναντίον του, επειδή η δικηγόρος Ειρήνη Πυρνάρη, κατέβηκε με το συνδυασμό Δημαρχόπουλο κι όχι με το ψηφοδέλτιο Πούλιου.
…….
*Τι ξαφνική αγάπη ήταν τελικά αυτή του Γιάννη Σιδηρόπουλου και της «παρέας» γενικότερα για τον Θωμά Μίχογλου, τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη ακόμη και τον… Γιώργο Παυλίδη;
Βέβαια όλα αυτά μετά τις… εκλογές, αφού πριν τους έριξαν όλους τόνους λάσπης και επί μήνες απαγόρευαν ακόμη και το να ακουστεί το όνομά τους…!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ακόμη δεν παρέδωσαν την κασέτα με την επίμαχη εκπομπή τους στο Κανάλι 6 στην πλευρά του… «Χρυσαυγίτη» Θωμά Μίχογλου! Ακόμη…
-Μήπως πρέπει να παρέμβει η «γιαγιά» της «Τόλμης»; Μήπως;
….

Έχουν τον άνθρωπό τους στη Ξάνθη οι κύριοι Γιαννακίδης-Φώτης Καραλίδης και απορώ ειλικρινά με το θράσος τους να στέλνουν τα δελτία τύπου της μαύρης προπαγάνδας και της λάσπη τους κατά του Γιώργου Παυλίδη. Μήπως μας μπέρδεψαν με τον κύριο Σιδηρόπουλο ή με τον κύριο Κανάτα ή με τον κύριο Καρυπίδη; Αυτούς δηλαδή που επί χρόνια «φούλαραν» με απευθείας αναθέσεις και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όπως για παράδειγμα τις…μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών από την εταιρεία μονώσεων των αδελφών; Μήπως;
….

Θ. Καλαϊτζής : Η κοινωνία κύριε Πούλιο, θέλει Δήμαρχο οικογενειάρχη!
Και επί προσωπικού ο Θεολόγος Καλαϊτζής απάντησε στον Πούλιο λέγοντάς του ότι «η κοινωνία θέλει Δήμαρχο οικογενειάρχη». Αναλυτικότερα:
«Ο καθείς σε αυτήν την πόλη έχει την ιστορία και τη διαδρομή του. Εγώ δεν διετέλεσα Γενικός Διευθυντής σε κρατικοδίαιτη εταιρία με παχυλούς μισθούς, για να την εγκαταλείψω με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ζημίες για να λέω ότι έφταιγαν άλλοι. Ύστερα από οκτώ (8) χρόνια στην αντιπολίτευση του Δήμου, το ποσοστό της πρώτης Κυριακής θα έπρεπε να σας κάνει κ. Πούλιε, τουλάχιστον πιο σεμνό, αν όχι και ταπεινό, λέξεις που λείπουν προφανώς από το λεξιλόγιο της ζωής σας.
Και ναι, εν τέλει κύριε Πούλιε, συμφωνώ ότι η κοινωνία θα εκλέξει Δήμαρχο ευρείας συναίνεσης και συνεργασίας κι όχι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
Γιατί η κοινωνία θέλει για Δήμαρχο τον επικεφαλής και όχι τους μυστικοσυμβούλους του παρασκηνίου – θλιβερά απολιθώματα του παρελθόντος, θέλει δήμαρχο οικογενειάρχη, θέλει δήμαρχο όχι «δήθεν» αλλά πραγματικό που να σφίγγει το χέρι στον πολίτη και όχι τη «θηλιά» στο λαιμό της κάθε Βακούφικης Επιτροπής, μη σεβόμενος τα Ιερά και Όσια της Πίστης των συμπολιτών μας.
…Και κάτι τελευταίο: Αλήθεια, για το σύστημα που εσείς υπηρετείτε πιστά, δεν θα μιλήσετε;», απάντησε χαρακτηριστικά ο Θεολόγος για τον Χρίστο Πούλιο. 
…..

ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Παράταση για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις προμηθευτών-πελατών
Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών πελατών με δύο αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη που δημοσιεύτηκαν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Ειδικότερα οι συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών του ημερολογιακού έτους 2013 θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Οκτωβρίου για όλους τους υπόχρεους.
Επίσης οι καταστάσεις με τις συναλλαγές του πρώτου τριμήνου του ημερολογιακού έτους 2014, θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου 2014.
…….

Metron Analysis: Προβάδισμα 2,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα 3,2 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και προβλήθηκε την Πέμπτη.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,2% και η ΝΔ 21%.
Ακολουθούν το Ποτάμι με 6,8%, η Χρυσή Αυγή με 6,7%, η Ελιά με 6,5% και το ΚΚΕ με 3,2%.
Στο 2,8% είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στο 2% η ΔΗΜΑΡ και στο 1,3% οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Άλλο κόμμα απάντησε το 4,7% , λευκό/άκυρο προτίθεται να ψηφίσει το 2,5%, μακριά από τις κάλπες δήλωσε πως θα μείνει το 5,6%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 12,7%.
Στην παράσταση νίκης, το 3% πιστεύει πως η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά ενώ το 35% με μικρή διαφορά.
Στον αντίποδα, το 13% θεωρεί πως πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά, ενώ το 32% με μικρή διαφορά.
Στο δίλημμα πρόωρες εκλογές ή συνέχιση της θητείας της κυβέρνησης, σύμφωνα με την έρευνα οι έξι στους δέκα τάσσονται κατά των πρόωρων εκλογών.
………..

Σύλληψη δύο αλλοδαπών οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Φρανκφούρτη Γερμανίας με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (22-5-2014) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένων διαβατηρίων. 
Συγκεκριμένα, οι δράστες μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα, με προορισμό τη Φρανκφούρτη Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) παραποιημένα διαβατήρια των αρχών του Πακιστάν, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »