*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΕΚΑΠ Ξεφόρτωναν ανοιχτά της Θάσου τα…τσιγάρα, ο κοριός της ΕΥΠ «έπιασε» τις συνομιλίες της τηλεφωνήτριας!

24 Μαΐου


ΕΝΩ ΗΔΗ Ο ΠΟΥΛΙΟΣ ΕΓΙΝΕ… ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΠΟΥΛΟΥ
*Ζητήσαμε από τους κυρίους Γ. Πούλιο - Γαβριηλίδη να πάρουν θέση στο πελώριο θέμα του λαθρεμπορίου τσιγάρων στη ΣΕΚΑΠ που εντοπίστηκε το 2008-2009 αλλά μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν μας απάντησαν…
Αποκάλυψη τώρα! Υπό εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κομπίνα στη ΣΕΚΑΠ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας που μιλούν μάλιστα για ζημιά σε βάρος του δημοσίου τουλάχιστον 2 εκατ. Ευρώ!!!
Σύμφωνα με τις μέχρι τούδε απολύτως έγκυρες πληροφορίες μας, πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων που αποκαλύφθηκε ύστερα από συντονισμένες πληροφορίες του ΣΔΟΕ και την «παρακολούθηση» από το γνωστό «κοριό» της ΕΥΠ κινητών τηλεφώνων αλλά και του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στην Αθήνα και αφορά την περίοδο 2008-2009.
Συγκεκριμένα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού φορτώθηκε τεράστια ποσότητα τσιγάρων από το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη σε καράβι από το λιμάνι της Καβάλας με συγκεκριμένο προορισμό, στο πέλαγος τα… προϊόντα μεταφορτώθηκαν σε άλλο καράβι, για να διοχετευτούν στην Ελληνική αγορά!!
Η συγκεκριμένη λοιπόν υπόθεση αφού αποκαλύφθηκε μετά τις συντονισμένες ενέργειες του ΣΔΟΕ και του Υπουργείου Οικονομικών και τα στοιχεία από τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων, εστάλη τελικά στις ανακριτικές αρχές και αυτήν την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν πάρει κλήσεις να καταθέσουν τόσο μέλη της τότε διοίκησης της ΣΕΚΑΠ (Παπάς, Ράπτης, Μαμουζέλος κλπ) αλλά και διευθυντικά στελέχη και υπάλληλοι της εταιρείας μεταξύ των οποίων και σεκιούριτι στο εδώ εργοστάσιο, αλλά και τηλεφωνήτρια της εταιρείας στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ήδη ευρύτατα γνωστή, ωστόσο εμείς δεν θα σπεύσουμε να «καταδικάσουμε» κανέναν, αν δεν υπάρξει το τελικό πόρισμα του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση και του ανακριτή.
Έτσι λοιπόν σε αντίθεση με τον πρώην γεν. διευθυντή της ΣΕΚΑΠ και υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Πούλιο που «υποκαθιστώντας» πλήρως τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές με ανοιχτή επιστολή του στο κόσμο της Ξάνθης:
1. Ενώ μέχρι πριν ένα χρόνο οι Μπένης - Ξυνίδης μιλούσαν για χρέη της τάξεως του ενός εκατ. Ευρώ στην Αναπτυξιακή, ο κύριος Πούλιιος «ανακάλυψε»… χρέη 2 εκατ. Ευρώ!
2. Συνειδητά «βάπτισε» τον Απόστολο Αγκόρτσα… διευθύνοντα σύμβουλο της Αναπτυξιακής με στόχο να προκαλέσει ζημιά και στον ίδιο αλλά και στον Δημαρχόπουλο! Ενώ αυτός ουδέποτε υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αλλά αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
3. Έβγαλε ήδη τους… «ενόχους» στην «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ μιλώντας για… κακουργήματα ακόμη και του Γ. Παπασταματίου, χωρίς ωστόσο στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του να αναφερθεί εκ νέου ποτέ στο θέμα αυτό.
-Εμείς δεν θα γίνουμε… Πούλιοι και απλά θα ρωτήσουμε τόσο τον υποψήφιο δήμαρχο όσο και τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο Κώστα Γαβριηλίδη, δεξί του χέρι σαν συνδικαλιστή στη ΣΕΚΑΠ:
1. Γνωρίζουν τίποτα για την υπόθεση λαθρεμπορίας στη ΣΕΚΑΠ που βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει;
2. Ο κύριος Πούλιος έχει προσκληθεί να καταθέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση ή όχι;
3. Ποιά είναι η θέση τους για το παραπάνω θέμα; Και γενικότερα ποια είναι η θέση τους στο θέμα του λαθρεμπορίου τσιγάρων από την ΣΕΚΑΠ; Γίνονταν λαθρεμπόριο τσιγάρων ή όχι την περίοδο που αυτή ήταν συνεταιριστική και κρατικοδίαιτη;

Διότι όπως έχουμε αποκαλύψει και το καλοκαίρι του 2013, υπό διερεύνηση είναι κι άλλη παρόμοια υπόθεση με μικρότερη ωστόσο ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που αποκαλύφθηκε από το τελωνείο Σερρών.
4. Πριν λίγες μέρες ζητήσαμε από τον κύριο Πούλιο και τον κύριο Γαβριηλίδη εκ νέου την άποψή τους για τη μάστιγα που πλήττει την χώρα μας και λέγεται λαθρεμπόριο τσιγάρων. Αλλά προφανώς ήταν απασχολημένοι με τον προεκλογικό τους αγώνα ή την… σύνταξη καταγγελιών κατά των πολιτικών τους αντιπάλων…
Σήμερα που δίνουμε νέα στοιχεία για την υπόθεση, ποια είναι η δικής του θέση; Περιμένουμε…
«Μ»


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »