*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Β. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ: Μαθαίνεις Γιάννη μου…

30 Απριλίου


Η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού «αδειάζει» εν ψυχρώ τον Γιάννη Σιδηρόπουλο για την «σπέκουλα» στον Φώτη Καραλίδη και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Τελικά πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε μια ακόμη «δικαίωση» για την αρθογραφία μας σε σχέση με την λειτουργία του γνωστού Γ. Σιδηρόπουλου, αφού τον "χαμπάρι" πλέον για τα καλά και στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και άρχισαν να τον "κράζουν" στο FACE BOOK!
Συγκεκριμένα και με ένα πραγματικά αιχμηρό σχόλιο στο FACE BOOK για την δημοσιογραφία Γ. Σιδηρόπουλου, μετά τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μορφίδη που προηγήθηκε για την «μαϊμού» δημοσκόπηση και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" άγαρμπα τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης για την προσπάθειά του να "διαφημίσει" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Φώτη Καραλίδη λόγω της γνωστής οικονομικής τους συνεργασίας και των απευθείας αναθέσεων στις εταιρείες ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και Intermonosis που βγάζουν «μάτια».

ΤΟΝ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
Απολαύστε το σχόλιο, γιατί μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη οτι "δεν μπορεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου" παίζοντας σε δύο και τρία ταμπλό, προκειμένου να "εξυπηρετήσει" φυσικά και την δήθεν....αριστερή φυσιογνωμία του, αλλά και την πράσινη εξουσία της Περιφέρειας, της οποίας είναι "εκλεκτό" και αγαπημένο παιδί....
Το σχόλιο για της κυρίας Βασιλικής Αγοραστού παρακάτω:

«Επειδή δημοσιογράφος της περιοχής, εμφανίζει το ψηφοδέλτιο Καραλίδη ως το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι δημαρ, ελιά , πασοκ, συριζα ) να τον διρθώσω σε δύο λάθη που του ξέφυγαν....
1. Σύριζα δεν έχει. Αν οι αριστεροί ψάλτες θεωρούνται σύριζα ...
2. Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη έχει και DEB έχει και ΤΕΞ και ολίγον από Γκρίζους Λύκους....
Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη είναι το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι, δημαρ, ελιά, πασοκ, γκρίζοι λύκοι, DEB, ΤΕΞ...) δηλαδή ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα.... Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις .... me Xanthileft Xanthileft».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »