*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 18:30, εγκαινιάζεται η «Γειτονιά του Αη Βασίλη» στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!

03 Δεκεμβρίου


Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 ξεκινάει η Γειτονιά του Αϊ Βασίλη στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπως κάθε χρόνο, με διοργανωτή το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης.
Στην πρόσκλησή του προς τους Ξανθιώτες, το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:
Ξάνθη  27/11/2014 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σωματείο μας, το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης όπως και με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων, αλλά και την συνδρομή πολιτών, επιχειρήσεων και εταιριών της περιοχής μας, οργανώνει και φέτος στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης μια γωνιά ψυχαγωγίας και συμμετοχής των συμπολιτών μας από 5 έως 31/12/2014.
Εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της και τον οικονομικό της σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για τη συμβολική ανακούφιση συμπολιτών και κοινωνικών δομών, αποτελεί και γωνιά εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης.
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της μεγάλης μας γιορτής «ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ AΗ ΒΑΣΙΛΗ» την Παρασκευή, 05/12/2014 και ώρα 18:30 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η Πρόεδρος
ΕΥΤΕΡΠΗ ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ
Η Γενική Γραμματέας
ΖΩΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
Η Πρόεδρος του Λυκείου Πέμπτη Στάντσιου έδωσε λεπτομέρειες για το καρουζέλ, το δωρεάν τραινάκι  που δρομολογεί ο Δήμος αλλά και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το ΛΥΚΕΙΟ Ελληνίδων Ξάνθης μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικότερα:
-Το καρουζέλ θα λειτουργήσει και φέτος με 2 ευρώ για την βόλτα. Για παιδιά που είναι άπορα και δεν έχουν χρήματα οι γονείς τους, τα μέλη του Λυκείου έχουν προνοήσει να χορηγήσουν δωρεάν εισιτήρια…
-Τα χορευτικά του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης θα δίνουν τον δικό τους τόνους  κατά την διάρκεια που θα λειτουργήσει η γειτονιά του Αϊ Βασίλη! Και ειδικά τα Σαββατοκύριακα.
-Η «γειτονιά» θα λειτουργεί πρωϊνές ώρες από 10.30 έως 13.30 και απογευματινές 17.30-21.30. Βέβαια το ωράριο αυτό θα διαμορφώνεται ανάλογα και με την κίνηση του κόσμου.
-Ο Δήμος Ξάνθης θα δρομολογήσει εν όψει των γιορτών το «χειμερινό»τραινάκι της  Σταυρούπολης (διαθέτει και αιρκοντίσον) με δωρεάν βόλτες σε όλη την πόλη.

-Φέτος τόσο η Περιφέρεια και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης αλλά και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στηρίζουν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά την «Γειτονιά Αϊ Βασίλη».
-Κατά την διάρκεια λειτουργία της «γειτονιάς» θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις από το Λύκειο, όπως μουσικές βραδιές με γκάϊντα αλλά και λατέρνα!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »