*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

10 Απριλίου


ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ «ΟΙΚΤΟ» ΜΑΣ! -ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (19.00) ΝΑ «ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ!» ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Έρχονται κάποιες στιγμές που θα πρέπει κανείς να βλέπει με «κατανόηση» τέτοιες κραυγές όπως αυτή του δημοσιογράφου-εργολάβου και τηλεπαρουσιαστή του Κανάλι 6 Γιάννη Σιδηρόπουλου. Η μεγαλοψυχία πάντα κερδίζει την εμμονή, την εμπάθεια και την μικροψυχία...
Κι αυτό κάνουμε κι εμείς, μολονότι το τηλέφωνο του «Μ» έσπασε στη κυριολεξία με φιλάθλους όχι μόνο της Ξάνθης, αλλά και όλης της Ελλάδας που διαβάσανε στο διαδίκτυο τα όσα έγραψε ο συγκεκριμένος κύριος στο ηλεκτρονικό του Μέσον για την Skoda Ξάνθη, την ομάδα της Ψυχής μας, την ομάδα που κινδυνεύει να πέσει μια κατηγορία, εξ' αιτίας της στημένης διαιτησίας και της "παράγκας" που εξακολουθεί δυστυχώς να κηδεμονεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Έγραψε λοιπόν ο φανατικός υποστηριχτής του κυρίου Πούλιου και όχι μόνο, Γιάννης Σιδηρόπουλος στο Μέσον του, προκαλώντας την λαϊκή οργή....
«Αυτό που λυπεί περισσότερο είναι ότι τώρα στα δύσκολα, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και η μισή πόλη της Ξάνθης μοιάζει να παρακαλάει να πέσει η ομάδα στη Β Εθνική. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα και όχι η αγωνιστική”.
-Άφες αυτοίς… Δείτε με «κατανόηση» την μικρόψυχη θέση του Γιάννη Σιδηρόπουλου για την Skoda Ξάνθη που δυστυχώς για τον ίδιο, κανείς από μας δεν μπορεί να δει, ούτε με «οίκτο»!….Και όλοι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα κοντά στην ομάδα μας, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, μπορούμε ακόμη και τώρα που όλο το ΣΑΠΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ λυσσομανάει εναντίον της ομάδας μας με στημένες διαιτησίες... να σωθούμε!
(Σ.Σ. Να οφείλεται μόνο στο ότι ο μεγαλομέτοχος δεν τους έδωσε την διαφήμιση;).


ΧΡΙΣΤΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ή ΕΣΤΩ ΣΤΗ ΘΑΣΟ!
Μέχρι και…ανέκδοτα προκάλεσε η επικοινωνιακή πολιτική του Πούλιου να επισκεφθεί την Ακριτική Σταυρούπολη με πούλμαν αλλά… Γιωργάκη Παπανδρέου, για να κάνει καταγραφεί των… προβλημάτων με τους υποψηφίους του συνδυασμού του!
Σε σημείο να επικοινωνήσουν φίλοι της στήλης και να παρακαλέσουν η επόμενη… εκδρομή με το πουλμανάκι, να  γίνει (αν γίνεται…) στη Χαλκιδική ή έστω και στη Θάσο!
Φυσικά όχι μόνο μετά υποψηφίων αλλά και οπαδών…!
Δηλαδή, ψηφοφόρων…
(Σ.Σ. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο αφού οι συγκεκριμένοι δημότες, δεν ψηφίζουν στον Δήμο Ξάνθης… οπότε εκ των προτέρων και λίγο δύσκολο έως απίθανο να υλοποιηθεί!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »