*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

21 Απριλίου
Ο Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ τους  οικισμούς Πετεινού , Διομήδειας, Μαγικού, Μέλισσας, Μαγγάνων και Ερασμίου 
Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε τις μέρες του Πάσχα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος απο τους υποψηφίους Περιφερειακούς του συμβούλους, Μιχάλη Αμοιρίδη, Ντιάνα Παγκοσίδου-Ντάφου, Μπούτο Γιάννη (στο κέντρο ο κ.Γιώργος Παυλίδης), Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και Κυριακή Αλατζά. Ο κύριος Παυλίδης ευχήθηκε το "Χριστός Ανέστη" καλή ανάρρωση και περαστικά στους ασθενείς που έκαναν Ανάσταση και Πάσχα στο Νοσοκομείο, ευχόμενος γρήγορα να επιστρέψουνε στις οικογένειές τους και τα σπίτια τους.
Σε σχετική ερώτησή μας, ο κύριος Παυλίδης αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που φέρνουν τόσο τον πρώην αντινομάρχη Ξάνθης Μάκη Αδαμίδη, αλλά και τον υποτιθέμενο "εκφραστή" (;) της λαϊκής δεξιάς στην Ξάνθη Στάμο Τριμίτζιο να υποστηρίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ "τραπεζώνοντας" τους υποψηφίους τους, αρκούμενος στο να ευχηθεί "Χριστός Ανέστη", υγεία και χρόνια πολλά σε όλους τους Ξανθιώτες και τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.


Επίσης το πρωί της Δευτέρας 21 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ.Παυλίδης επισκέφθηκε με υποψηφίους του συνδυασμού για ανταλλαγή ευχών με τους συμπολίτες μας για το Πάσχα στους οικισμούς Πετεινού , Διομήδειας, Μαγικού, Μέλισσας, Μαγγάνων και Ερασμίου στην ΠΕ Ξάνθης. Ομοίως για ανταλλαγή ευχών ο κύριος Παυλίδης θα πραγματοποιήσει μετά τις 17.30 επισκέψεις στην ΠΕ Καβάλας και συγκεκριμένα τα χωριά Αγίασμα, Κεραμωτή Νέα Καρυά, Χρυσοχώρι και Χρυσούπολη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »