*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

SEE THROUGH

31 Μαρτίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Διαδίδουν οι κύκλοι του Τσέπελη από τώρα ότι, «εφόσον ο Δημαρχόπουλος εκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης, έκλεισε για 5ετία να συνεχίσει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ή να είναι αυτός ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης…».
-Αλήθεια ή ψέματα φίλτατε Χαράλαμπε και ουχί Μπάμπη; Περιμένουμε να μας πεις…
……
*Γιατί κι ο Μπένης κάτι παρόμοιο «μας» έλεγε στα γραφεία του «Μ» την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010 και μάλιστα ενώπιον και εσού Δημαρχόπουλε και αποδείχτηκε λίαν επιεικώς, παντελώς αναξιόπιστος… Περιμένουμε λοιπόν όλοι μας με αγωνία…!
……
*Όπως περιμένω φυσικά με αγωνία και το ψηφοδέλτιο Τσέπελη στο Δροσερό και με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία φαντάζομαι περιμένει το ίδιο και ο φίλος μου… Θωμάς Ξανθόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού Δημήτρη Μπένη!
……
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι του Πούλιου διαμαρτύρονται που δεν έβαλα τα «ρεπορτάζ-δελτία τύπου» του υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στον «Μαχητή», όταν ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει τόσο «πολυτελή» προνομιακή υποστήριξη από τον Σιδηρόπουλο, τον Καρυπίδη κι όλους τους υπόλοιπους φανατικούς υποστηριχτές του Τσέπελη επί τόσους μήνες!
…..
*Φαντάζεστε ωστόσο τι «πλάκα» θα πάθει ο Χρίστος, αν ο συνδυασμός του (που εκτιμώ ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος…), δεν πάει την δεύτερη Κυριακή; Λέμε… 
…..

Πριν ξεκινήσει την εκπομπή του, εγκατέλειψε χθες το στούντιο του Life 921 fm την ώρα της «Ανοιχτής γραμμής» ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, διαμηνύοντας στους Σταύρο Μωραϊτη και Κυριάκο Κεσίσογλου να πάρουν μια άλλη ώρα στις ζώνες του σταθμού (στις 11 το πρωί) και να λένε τα δικά τους, αφήνοντας τον ίδιο να παρουσιάσει την εκπομπή…
Είναι η τρίτη φορά που ο Πάνος Παπαδόπουλος ασκώντας σκληρή κριτική κυρίως απέναντι στα «σημειώματα» Κεσίσογλου, εγκαταλείπει το στούντιο της εκπομπής. 
….

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Με ανακοίνωση καταγγελία, το Σωματείο Υπαλλήλων ΕΑΣ Ξάνθης και Περιφέρειας καταγγέλλει την απόλυση εργαζόμενης μετά από 27 χρόνια εργασίας επειδή δεν δέχτηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας
Η καταγγελία του Σωματείου αναφέρει τα παρακάτω:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την ενέργεια της Διοίκησης της ΕΑΣ Ξάνθης να προβεί στην απόλυση εργαζόμενης μετά από 27 χρόνια εργασίας, επειδή δεν δέχτηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας με μειωμένες αποδοχές κάτω από το κατώτατο όριο που προβλέπει ο νόμος γι’ αυτήν. Η ενέργεια αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς πιέσεων που ασκούνται από τη Διοίκηση της Ε.Α.Σ. Ξάνθης εδώ και τρία σχεδόν χρόνια προκειμένου να εξαναγκαστούν όλοι οι εργαζόμενοι της  ΕΑΣ Ξάνθης να υπογράψουν νέες μειωμένες ατομικές συμβάσεις εργασίας.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων δηλώνει ότι θα στηρίξει με όλα τα μέσα τόσο την συγκεκριμένη εργαζόμενη όσο και όποιον άλλο εργαζόμενο υποστεί διώξεις.
Για το Σωματείο εργαζομένων
Ο Πρόεδρος
Τσόγκας Αθανάσιος
Ο Γενικός γραμματέας
Αλεξιάδης Καλλικράτης
……

Πρωτιά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση
Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO.
Η ΝΔ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, συγκεντρώνει 21,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, η Ελιά 5,5%, οι ΑΝΕΛ 4,5%, η Χρυσή Αυγή 8,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,8%, το ΚΚΕ 7,8%, το Ποτάμι 9,4%, άλλο κόμμα 5,3%. Οι αναποφάσιστοι φθάνουν το 13,6%.
Μετά δε τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις και την προαναγγελία για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα, το ηγετικό προφίλ του πρωθυπουργού, Αντών Σαμαρά, εμφανίζεται σημαντικά ενισχυμένο.
Παράλλήλα, μειωμένη καταγράφεται η αποδοχή της κοινής γνώμης στο πρόσωπο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
…..

ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Επί βδομάδες και μήνες έγραφαν και διέδιδαν τα «φερέφωνα» του συνδυασμού Πούλιου ότι «ο Τσιακίρογλου δεν θα φτάσει στο Πρωτοδικείο…» κι έλεγαν διάφορα…
Όπως φάνηκε ωστόσο από την «κλειστή» συγκέντρωση της περασμένης Παρασκευής στο Elisso Hotel, ο συνδυασμός Τσιακίρογλου μάζεψε περίπου 250 άτομα (υποψηφίους και φίλους ), ήταν άψογα οργανωμένος με φακέλους και έτοιμο το πρόγραμμά του (ο Αντώνης Καρανδεινός έκανε άριστη δουλειά) και δεν θα είναι μόνο στο Πρωτοδικείο, αλλά μπορεί και να πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι ήλπιζαν ορισμένοι του ΠΑΣΟΚ αλλά και να κατεβάσει ψηφοδέλτιο με 100 περίπου υποψηφίους.
Παράλληλα πληροφορίες μου λένε ότι το ψηφοδέλτιο στηρίζει και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, οπότε κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη… 
…….

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο Κακλαμάνης - «Όχι» Παπανδρέου στη ρύθμιση για τράπεζες
«Παρών» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, στο άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Ο κ. Κακλαμάνης διεγράφη αμέσως από την ΚΟ του κόμματος, όπως γνωστοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής.

Διαρροές υπήρξαν και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ψήφισε «όχι», ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, δήλωσε «παρών».
Πάντως τα άρθρα 1 και 2 του πολυνομοσχεδίου εγκρίθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής και ειδικότερα: Το άρθρο 1 ψηφίσθηκε με 152 υπέρ, 135 όχι και 1 παρών, ενώ το άρθρο 2 με 151 υπέρ, όχι 136 παρών 1.
Από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Γρ. Ψαριανός και Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ. Απουσίασαν ακόμη οι Ανδρέας Ψυχάρης (ΝΔ) και Άντζελα Γκερέκου (ΠΑΣΟΚ), που έστειλαν επιστολές ότι θα ψήφιζαν υπέρ, αλλά αυτές δεν προσμετρούνται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »