*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

28 Φεβρουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου της πόλης στην κεντρική πλατεία και στο κτίριο της πρώην Τραπέζης της Ελλάδος.
Έργο με την σφραγίδα του νυν Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που επιχειρεί ωστόσο να … καπηλευτούν και κάποιοι της αντιπολίτευσης που τώρα δηλώνουν από τη μια ότι… μετάνιωσαν (!) που το… ψήφισαν κι από την άλλη, «φωτογραφίζονται» με φόντο το κτήριο ως αυριανοί υποψήφιοι Δήμαρχοι.
……
*Άλλα 10 ονόματα υποψηφίων (η πλειοψηφία στελέχη του ΠΑΣΟΚ), ανακοίνωσε η παράταξη του Χρίστου Πούλιου.
Κάποιοι από αυτούς είχαν πολιτευτεί και στο παρελθόν χωρίς να μπορέσουν ωστόσο να εκλεγούν. Απλά δηλαδή για να συμπληρώνεται το δημοτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη που παρά την αλλαγή του ονόματός του, δεν μπορεί να «πείσει» κανέναν  για την… αλλαγή!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Στη νέα λίστα Πούλιου εμφανίζονται κάποια ονόματα ως νέα, ενώ είναι…παλιά για να μην πω… προπολεμικά!
Και δεν γράφω βέβαια ονόματα, γιατί κάποια από αυτά μου είναι ιδιαίτερα συμπαθή, αλλά μην τα ωραιοποιούν κι όλα…
-Επειδή δηλαδή πήραν στο ψηφοδέλτιο τον… ξάδερφο του Κριτσίνη ή  την φίλη μου Μαρία Γκαγκώνη, δεν σημαίνει και ότι… σάρωσαν ήδη!
Ή άλλαξε κάτι επειδή το «Πολίτες για την Αλλαγή» το μετέτρεψαν σε… «Κοινωνία δημοτών», κατά το γνωστό γνωμικό, «Άλλαξε τα ρούχα του ο Μανωλιός…». 
……………..

Σύλληψη 50χρονου εκπρόσωπου ΜΚΟ στην Αλεξανδρούπολη για χρέη 1 εκατ. ευρώ
Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 50χρονος ημεδαπός, πρώην μέλος και νόμιμος εκπρόσωπος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.), για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 50χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 1.047.697,70 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
………………….

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ έργο του ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Εγκαινιάζεται και επίσημα στις 5 Μαρτίου (18.30) το νέο Δημαρχείο!
Το μεγαλύτερο ίσως έργο σε όλη την δημαρχιακή του θητεία, εγκαινιάζει επίσημα ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης την ερχόμενη Τετάρτη 5/3 και καλό θα είναι φυσικά να μην επιχειρήσει κανείς από τους νυν υποψηφίους δημάρχους να το καπηλευτεί, διότι έχει την αποκλειστική σφραγίδα του, ενώ από την άλλη, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη Χρίστος Πούλιος πρόσφατα δήλωσε ότι, «μετάνιωσε που ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο την συγκεκριμένη αγορά του κτηρίου», οπότε…και κακώς φωτογραφίζεται με αυτό από τους συμβούλους του!
Αναλυτικότερα στη πρόσκληση που πήραμε, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ο Δήμος Ξάνθης σας προσκαλεί στην
Τελετή εγκαινίων του Νέου Δημαρχείου
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ο Δήμαρχος
Μιχαήλ Στυλιανίδης»

…………

Καθηγητές «συνέλαβαν» μαθήτριες να κάνουν σεξ στις τουαλέτες του σχολείου
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στους γονείς για τις ερωτικές περιπτύξεις μαθητών εντός των σχολείων τους, οι οποίες τείνουν να λάβουν τη μορφή επιδημίας.
Τα παιδιά που όπως λένε και οι εκπαιδευτικοί, στην ηλικία των 15 και 16 ετών δεν είναι πλέον παιδιά, αλλά έφηβοι που καλούνται να ωριμάσουν με αμφιβόλου «ποιότητας» πρότυπα και μεγαλώνουν εν μέσω της κρίσης των ανθρωπιστικών αξιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, σε τουλάχιστον δύο Λύκεια της Αχαΐας, εντοπίστηκαν μαθητές σε ερωτικές περιπτύξεις.
Στη μία περίπτωση στις τουαλέτες και στη δεύτερη, σε υπόγειο, όπου λειτουργούν εργαστήρια. Οι μαθητές «συνελήφθησαν» επ' αυτοφώρω από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι, βρέθηκαν σε αρκετά δύσκολη θέση, ωστόσο, έπρεπε να αντιμετωπίσουν το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα. 
……………….

Γιώργος Παυλίδης: Γιατί δεν έχουμε φυσικό αέριο στα σπίτια μας στην Περιφέρειά μας;
Νέα σκληρή επίθεση κατά του Περιφέρειας του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε και για το φυσικό αέριο που δεν έχει έρθει  ακόμη στις πόλεις μας, αναφέροντας στο δελτίο τύπου που μας έστειλε τα παρακάτω:
Με αφορμή την συμφωνία για φθηνό φυσικό αέριο, ο Γιώργος Παυλίδης δήλωσε:
«Δικαιούμαστε και εμείς φθηνό οικιακό φυσικό αέριο, στην πιο ψυχρή και με μεγαλύτερο χειμώνα περιφέρεια της ΑΜΘ! Άλλοι πανηγυρίζουν για την νέα συμφωνία, εμείς έχουμε τον τίτλο «ενεργειακός κόμβος» και τις διελεύσεις των αγωγών για τα βάρη μόνον, ενώ ταυτόχρονα παγώνουμε!
Προειδοποιούμε ότι  στις ανοχές και στις διακρίσεις σε βάρος μας θα επιβάλουμε τέλος»
-Τελικά επί Γιαννακίδη - Καραλίδη, έχουν κάποιο έργο να μας επιδείξουν, ιδιαίτερα για το Νομό Ξάνθης, πλην του Μουσείου Χατζιδάκι φυσικά που όπως είναι έργο του… Γιώργου Παυλίδη; Και απλά το καπηλεύονται οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ;
……………….

Αρχίζει η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Ξεκινάει η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια, στα άρθρα και στο σύνολο, το νομοσχέδιο «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας».
Με τροποποίηση που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αρχίζει και τυπικά με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φορέα Εξωστρέφειας.
Η τροποποίηση ανακοινώθηκε από τον κ. Μιχελάκη σε τροπολογία που είχε καταθέσει στο ίδιο νομοσχέδιο και η οποία αρχικά προέβλεπε ότι μειώνεται από 4 σε 2 μήνες, πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών το χρονικό διάστημα που θεωρείται ως προεκλογική περίοδος για την εφαρμογή του Ν. 3870/2010 σχετικά με τον έλεγχο των εκλογικών δαπανών συνδυασμών και υποψηφίων κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »