*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Φεβρουαρίου


Τα έκαναν σκ…τα οι επικοινωνιολόγοι του, ήρθε να τα αποτελειώσει και ο ίδιος! Ο λόγος για τον Β. Τσολακίδη, ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις γύρω από το θέμα της διαγραφής του πρώην στενού του συνεργάτη Χρ. Καρακάση από την Μάνδρα… Τι μας είπε λοιπόν ο Βασίλης; Ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί του, εκείνος συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του στο κείμενο των υπολοίπων προέδρων Τ.Σ… Δηλαδή γι’ ένα κείμενο που εμφανίσθηκε ως αυθόρμητη κίνηση από τους πρωτοκλασάτους των τοπικών κοινοτήτων, ο ίδιος ο Δήμαρχος έπαιρνε τηλέφωνο έναν προς έναν και ζητούσε να το προσυπογράψουν! Η μία γκάφα μετά την άλλη δηλαδή
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές, να δεις τι νέες γκάφες θα κάνουν…
……….

Είναι γνωστή η ρήση «Φοβού τους υπό εσού ευεργετηθέντες» και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του κ. Καρακάση Χρήστου, ο οποίος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία συμφώνησε να συνυπογράψει την επιστολή των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, όπως επίσης δυο μέρες νωρίτερα διαβεβαίωνε έναν εκ των Αντιδημάρχων πως θα προσφέρει τη στήριξή του στο συνδυασμό μας.
(Από την απάντηση του Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη για το θέμα Καρακάση)
-Πρώτα δηλαδή τους έπαιρναν… τηλέφωνο και μετά έβαζαν… υπογραφή αντ’ αυτών;;; Βρε τους… αυθόρμητους υποστηριχτές του Δημάρχου!
…………..

Σεμνά &
Ταπεινά
*Όπως είναι γνωστό για όλους όσους ασχολούνται, σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Πούλιος όταν συζητήθηκε για μια ακόμη φορά η αγορά του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος όπου έγινε το νέο δημαρχείο της πόλης, κάνοντας προφανώς σκληρή κριτική, ξέσπασε λέγοντας….
-Μετάνιωσα που το ψήφισα!
-Και το να… μετανιώνει βέβαια κανείς, είναι μέσα στο παιχνίδι!
-Να «μετανιώνει» όμως ο Πούλιος και οι «επικοινωνιακοί» του να τον διαφημίζουν ως υποψήφιο Δήμαρχο με φόντο το… νέο Δημαρχείο!!!
-Ε, αυτός από »κουφό», δεν είναι και πολύ γραφικό, όπως θα έλεγε και εκπρόσωπος τύπου του, κ.Γ. Σιδηρόπουλος;
……
*Τρίτη σειρά παρακαλώ ο Σωτήρης Τσιακίρογλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία εμπορικών –ε πιχειρηματικών κέντρων…
Στη πρώτη σειρά ο Τσίπρας με τον Γιάννη Δραγασάκη, την Ρένα Δούρου και τον Γιώργο Σταθάκη και στην… Τρίτη σειρά χαμογελαστός ο Σωτήρης Τσιακίρογλου!
-Μπορεί δηλαδή να τον «κόψανε» στη Ξάνθη οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά στα κεντρικά δεν πάει μόνο καλά, αλλά «σκίζει»…!
……
*Φυσικά ο Τσιακίρογλου δεν πήγε τυχαία στην εκδήλωση του Τσίπρα και το αντίθετο θα ‘λεγα…
Και για να τον βάλουν να καθίσει στην 3η σειρά, φαίνεται καθαρά και πόσο «μετράει» στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα των όσων γράφουν βέβαια εδώ οι Σιδηρόπουλοι…
-Απειλώντας μάλιστα με… διαγραφή τον Κοσμίδη, γιατί τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη!!!
 …………….

Γελάει η μειονότητα μαζί του!
Καμαρωτός - καμαρωτός ο Ιλχάν στην συγκέντρωση του Γ. Παυλίδη
Καμαρωτός καμαρωτός πήγαινε στις συγκεντρώσεις του Γιώργου Παυλίδη ο δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ και κάθονταν πρώτη σειρά στις Περιφερειακές εκλογές του 2010, δηλώνοντας την συμπαράστασή του στο πρόσωπό του Υποψηφίου Περιφερειάρχη…
-Κι όχι μόνο πρώτη σειρά, αλλά και παραδίπλα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη!
Τι άλλαξε λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα και ξαφνικά ο κύριος Ιλχάν από τη μια έγινε… αβανταδόρος του Γιαννακίδη κι από την  άλλη στυγνός προβοκάτορας σε βάρος του Γιώργου Παυλίδη;
Περιμένουμε να μας το εξηγήσει ο ίδιος, διότι ήδη πήρε το πρώτο «μάθημά» του ο Ιλχάν από τον Μπουρχάν και περισσότερο απ’ όλους γελάει φυσικά η ίδια η μειονότητα μαζί του!
Και πρώτος και καλύτερος ο Μετέ, που δικαιώνεται πλήρως σε όσα του καταλόγιζε για τις σχέσεις του με τον Σινίκογλου…
….

Θα οικονομήσουν οι… δημοσκόποι!
Aίρεται η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 μέρες πριν από τις εκλογές!
Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο υπουργός Εσωτερικών, Iω. Μιχελάκης, τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και θα φέρει ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων.
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το Διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας παραμονές των εκλογών υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.
-Και με πιο απλά λόγια, θα «οικονομήσουν» οι… δημοσκόποι! Μαϊμού και μη… μαϊμού! 
……

Για να δείτε τελικώς τα «παπαγαλάκια» του Γιαννακίδη (μεταξύ αυτών φυσικά πρώτος και καλύτερος ο εγχώριος δημοσιογράφος-εργολάβος), απλά θα σας αποκαλύψω ότι την περασμένη Δευτέρα έγραφαν ότι παρατηρήθηκε κίνηση των δυσαρεστημένων συμβούλων της παράταξης Παυλίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κίμωνα Παπαδόπουλου, Π. Ζησίμου, Κ. Μιχελής,  Π. Μωυσίδης,, θα σας αποκαλύψω ότι οι δύο πρώτοι όχι μόνο είναι στο πλευρό του, αλλά ετοιμάζουν και δήλωση στήριξης του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση»! Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε…
….

Δεν στηρίζει τον Άρη Γιαννακίδη στον Έβρο, ούτε o πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Φωτιάδης
Άστραψε και βρόντηξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης "Δήμος και Δημότες" Απόστολος Φωτιάδης (ΠΑΣΟΚ) κατά του νυν πράσινου Περιφερειάρχη, τονίζοντας  κατηγορηματικά, ότι προσωπικά δεν θα στηρίξει τον Άρη Γιαννακίδη στον Έβρο. Όπως φυσικά και η οι Νικολάου, ο Ούστογλου και ο Ξανθόπουλος στη Δράμα.
Μάλιστα στις δηλώσεις του ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (με Κυβέρνηση Σημίτη), αναφέρει επί λέξει στις δηλώσεις του σε ραδιόφωνο του Έβρου: .
"Ο κ.  Γιαννακίδης ταυτίσθηκε απόλυτα με τον κ. Λαμπάκη (ο Δήμαρχος της Ν.Δ. στην Αλεξανδρούπολη) και επιθυμεί να πάρει τη στήριξη των ψηφοφόρων του Δημάρχου. Έκανε τις επιλογές του και θα έχει και τις συνέπειες αυτών, ανέφερε χαρακτηριστικά!"
-Δηλαδή και οι Νεοδημοκράτες, αλλά και οι ΠΑΣΟΣΚοι γύρισαν την «πλάτη» τους σε μια πολιτική πράξη «συναλλαγής», όπως κατήγγειλε τον κύριο Γιαννακίδη και ο νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έβρου κ. Ντόλιος!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »