*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

Η Ευαγγελία Αραβανή, βασίλισσα του Καρναβαλιού 2014

28 Φεβρουαρίου


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ
Χθες το μεσημέρι η πανέμορφη ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ είπε το ΝΑΙ στον Μανώλη Φανουράκη και θα είναι την Κυριακή στην παρέλαση, η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014.

Σημειώνουμε ότι από τις 31 Ιανουαρίου 2014, είχαμε προβλέψει ότι η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014.

Χθες η πανέμορφη Σταρ Ελλάς είπε το τελικό ΝΑΙ ενώ θα βρίσκεται στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής για την παρέλαση.
Δύο λόγια την Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2014
Η Ευαγγελία Αραβανή ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.
Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχει κάνει αμέτρητες πασαρέλες, φωτογραφήσεις, έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις και έχει υπάρξει μούσα για αρκετούς οίκους μόδας.
Επιπλέον, εργάστηκε ως παρουσιάστρια, ξεκινώντας με την καθημερινή συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Όμορφος κόσμος το πρωί, στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούργλου, την τηλεοπτική σεζόν 2007 - 2008.
Τον Οκτώβριο του 2008, παρουσίασε την εκπομπή TaSPY TV μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, αλλά προβλήθηκαν μόνο δυο εκπομπές.
Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα ως παρουσιάστρια, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή Μες στην καλή χαρά στον ALPHA, στο πλευρό της Ναταλία Γερμανού. Μετά από δυο εβδομάδες της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή.
Από τον Ιανουάριο 2013 μέχρι και τον Ιούνιο 2013 ήταν η παρουσιάστρια στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή του MTV Hellas, στο Greekclips.
Το καλοκαίρι 2013 παρουσίασε μέσα από το web tv του ΑΝΤ1 μια ταξιδιωτική εκπομπή.
Τη σεζόν 2013 - 2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό σόου του ΑΝΤ1 Dancing with the stars 4 , κερδίζοντας την 7η θέση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »