*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

31 Δεκεμβρίου


ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ»!
Θα πρέπει να έχει μεγάλη δημοσιογραφική όσφρηση ή και…άριστη πληροφόρηση για να συνδέει τόσο στενά την υπόθεση Χουσεΐν Καράνταη ο Γιάννης Σιδηρόπουλος με το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων, γράφοντας μάλιστα για…κατάργησή του και κάνοντας τέτοιες….συνταραχτικές αποκαλύψεις! 
Που θυμήθηκε μάλιστα να κάνει με τόσα χρόνια…καθυστέρηση, παράλληλα με την διαφήμιση των ραδιοφώνων του Στεφ. Στεφ.
Εμείς περιμένουμε ωστόσο να φέρει τα «στοιχεία» που επιδεικνύουν δήθεν….παρέμβαση του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων!!!
-Διότι αυτά τα «παιχνίδια» θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν…
……

ΘΑ ΠΑΕΙ ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ;;;
Δίκοπο μαχαίρι είναι για τον αντ’  αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη αν θα πάει ή όχι στην «παραταξιακή» που θέλει να κάνει ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης για τον «εκλεκτό» που θα ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του…
-Προκειμένου ο υποψήφιος Δήμαρχος που θα προκριθεί να διεκδικήσει τον Δήμο στις εκλογές του 2014  να έχει από πίσω του «σύσσωμη» την παράταξή του…
-Αν λοιπόν πάει ο Μπένης και χάσει στην ψηφοφορία από τον Δημαρχόπουλο, θα είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την απόφαση της πλειοψηφίας….
-Κι αν δεν πάει, να «παραιτηθεί» από αντιδήμαρχος, διότι δεν είναι δυνατόν φυσικά να κατέβουν από την ίδια παράταξη δύο υποψήφιοι δήμαρχοι και ο εις εξ’ αυτών να είναι ο…αντ’ αυτού αντιδήμαρχος! ( Σ. Σ. Κι ο νοών, νοείτω φυσικά….)
……

«Ανάσα» για το εμπόριο η τελευταία Κυριακή του χρόνου, στη Ξάνθη τα μαγαζιά ήταν….κλειστά!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Πανελλήνιων μέσων, «Η Κυριακή με τις περισσότερες πωλήσεις στα εμπορικά καταστήματα, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες, ήταν η προχθεσινή, με βάση τις εκτιμήσεις του εμπορικού κόσμου».
Αυτό ανέφεραν πληροφορίες στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου από τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηράκλειο και όπου αλλού ήταν ανοικτά την περασμένη Κυριακή.
Προβλήματα μάλιστα δεν υπήρξαν, ιδιαίτερα και στην περίπτωση του Ηρακλείου που άνοιξαν τα μαγαζιά παρά την αντίθετη απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, ενώ υπήρξαν δύο περιπτώσεις καταγγελίας στη Θεσσαλονίκη για λειτουργία καταστήματος με την αιτιολογία ότι είναι αλυσίδα.
Ο τζίρος ικανοποίησε τους εμπόρους, καθώς εκτιμάται ότι μετακυλίστηκε η κατανάλωση από τα μεγάλα εμπορικά και τα πολυκαταστήματα, που ήταν κλειστά, στα μικρότερα εμπορικά μαγαζιά ενώ εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι συμφέρει το εμπόριο να λειτουργούν τα μαγαζιά, την τελευταία Κυριακή του χρόνου.
-Στην Ξάνθη ωστόσο προχθές τα μαγαζιά παρά την μεγάλη κίνηση του κόσμου στο κέντρο της πόλης, ήταν κλειστά! Τουλάχιστον τα περισσότερα διότι υπήρξαν και μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις…
(Σ.Σ. Βέβαια εμείς δεν υποκαθιστούμε τον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης….Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον ατύχησε με την απόφασή του).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »