*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Δεκεμβρίου


*Στη κυριολεξία τα άλλα Μέσα "κατάπιαν" την αργία του ενός μηνός με την οποία τιμωρήθηκαν από την Αποκεντρωμένη για παράβαση καθήκοντος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Τοπείρου Φώτης Πυροστιάνης και Γιώργος Καζάκος...
-Τι έκαναν και οι δύο επί δημαρχίας Χατζηευαγγέλου;
-Μα δεν σφράγισαν το μαγαζί του και κάλυπταν πλήρως τον Κώστα Μακρίδη…
Τον γαλάζιο δημοτικό σύμβουλο που ως δια μαγείας, εκεί που έκανε ερωτήσεις κατά του Χατζηευαγγέλου, ξαφνικά προσχώρησε στο... συνδυασμό του! (Σ.Σ. Επί Γ. Παυλακάκη στην αντιπολίτευση ακόμη...).
......
*Θα κατέβει τελικά ή δεν θα κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπένη η κυρία Μαρία Κώστογλου;
Αν και θα ήταν προτιμότερο με τον συνδυασμό που... ΘΑ... κατεβάσει ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος, να πάρει μαζί του και τους έτερους των "παραθύρων" Γ. Σιδηρόπουλο και Σταύρο Καρυπίδη, με τους οποίους ξαφνικά ενώ βρίσκονταν στα δικαστήρια και τα... χτυπήματα στα γραφεία από τον δεύτερο στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, ξαφνικά τόσο πολύ... και «σφόδρα»!
Αν και μια καλή περίπτωση θα ήταν κι ο Κώστα Κανάτας…
……
*Αλήθεια, ο νυν Πρόεδρος και εκπρόσωπος της νυν εταιρείας που διευθύνει το Κανάλι 6, τι γραμματικές γνώσεις διαθέτει; (Σ.Σ. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, στον Κώστα Κανάτα αναφέρομαι...).
-Θα μπορούσε να μας ενημερώσει κανείς «ΤΟΛΜΗρός» κύριος; Διότι συχνά πυκνά εμφανίζεται και με δημοσιογραφική κάμερα κλπ
.......
*Στα στατιστικά μας. Περίπου 15% είχε πάρει σαν ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος το 2002 ο Δημήτρης Μπένης, είχε όμως τότε μαζί του Γιάννη Παπαμαρκάκη, Χατζημεστή, Θανάση Ξυνίδη, Βασιλούδη, Ελένη Κίτσου, Κώστογλου και την ιστορία του… ΦΥΣΙΣ (τότε) που τον ενίσχυε!
-Κι έβγαλε (μαζί με τον εαυτό του) 4 δημοτικούς συμβούλους...
-Τώρα με τι σύνθημα και τι αγώνες αν κατέβει, τι ποσοστό αναμένει να λάβει άραγε;
-Και με τι περγαμηνές; Το έργο της "πλατείας", τους... κοινούς αγώνες με τον Τσέπελη και τον Λάκη, το ότι τα βρήκε με τους συκοφάντες και τους υβριστές του ή τον πόλεμο «εξόντωσης» του «Μαχητή» και του Πάνου Παπαδόπουλου;
-Ανυπομονώ να δω και να μάθω…
-Όπως κι οι κοινοί μας φίλοι Μάκης Τοπαλίδης και Αντώνης Τσίτσιος φαντάζομαι!
.......
*Στο Orange «κανονίζουν» τα ραντεβού του όπως φαίνεται τόσο ο Τσέπελης, όσο και ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος…
Οπότε δεν αποτελεί είδηση το ότι την Κυριακή το πρωί, εκεί βρέθηκαν και τα είπαν οι «δυο» τους, προκειμένου να συνεργαστούν και να κατατροπώσουν τους Μπένη και Πούλιο!
……
*Σημειώνω ότι το «ραντεβού» των δύο μνηστήρων ήταν μυστικό ναι μεν, αλλά τελικά τους έπιασαν στα πράσα υποστηριχτές του Πούλιου και τους έκαναν «βούκινο» και τους δύο…
……
*Εν πλήρη διάλυση οι ΑΝΕΛ Ξάνθης για να καταλήξουν να δίνουν συνεντεύξεις πλέον στις καφετέριες…
-Από την άλλη βέβαια, τι την "ψάχνουν";
-Όταν ο αρχηγός Πάνος Καμμένος πάει για...σκι σε πολυτελή θέρετρα στις Άλπεις εν μέσω Χριστουγέννων και ο Κουίκ δίνει συνεντεύξεις στην "Λευκοθέα"...
-Τι «προκοπή»  γυρεύουν;
......
*Κι ένα τελευταίο ερώτημα… Αλήθεια, τα ενοίκια στον Νίκο Προφέτη θα τα δώσουν τελικώς και πότε οι νυν της Συντονιστικής της  ΑΝΕΛ; Διότι καλά μας τα λέει στο Face book η κυρία Ούτση, αλλά γι’ αυτά που δεν συμφέρουν… τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »