*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

31 Αυγούστου


ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ
Η καταλυτική παρέμβαση του Γιάννη Γεωργανά, του Προέδρου που έγραψε την ιστορία και η φράση του, «Δεν γίνονται Γιορτές Π. Πόλης χωρίς τη Θρακική Σκηνή» είχε αποτέλεσμα, Έστω λοιπόν και με καθυστέρηση,  ξεκινάει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στα θερινά «Ολύμπια» το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με σούπερ αστέρια στο τραγούδι φέτος την Γεωργία Ταστόγλου, τον Γιώργο Καρυπίδη και τον Αντώνη Χειμωνίδη.
………

Το μεγάλο γεγονός!
Σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου ανοίγει το Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ», στην πάροδο της οδού Μ. Καραολή απέναντι από τη Στρατιωτική Λέσχη!
Να μη λείψει κανείς!
Τηλ. 6982 323540.
……………………..

Κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, η υπέροχη ταβέρνα της Π. Πόλης ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ σας περιμένει με ακόμη πιο προσιτές τιμές και πικάντικες γεύσεις  στον υπέροχο χώρο της !
Εγγύηση φυσικά και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο καλοκαιρινό περιβάλλον...
Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7, ΜΥΡΟΒΟΛΟ μια ζωή!!!  Μειώσαμε τον ΦΠΑ πριν τον… μειώσει η Τρόϊκα! τηλ. 25410 72720.
………

Μεγάλες σούπερ προσφορές και πάλι στο MAKRO Ξάνθης, από την Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
Και ιδού, σημειώστε τες. Αγοράστε μια επώνυμη παιδική σχολική τσάντα PAXOS μόνο με 8,49 ευρώ και πάρτε δώρο 5 τετράδια μπλέ 50φυλλα. Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular Ariel 110 μεζούρες μόνο 18,44 ευρώ. Ρολό υγείας Zewa plus 2φυλλο 10 τεμαχίων μόνο 2,64 ευρώ και πολλές άλλες προσφορές.
(Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).
Και προσοχή, προσοχή! Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο στο Makro Ξάνθης!
………

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης θέλοντας να τιμήσει και να αναδείξει την πιό όμορφη ορεινή περιοχή του νομού μας, αυτή του Λειβαδίτη, συμμετέχει στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης για το έτος 2013 από 01-08 Σεπτεμβρίου, κάνοντας έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "Ο Λειβαδίτης μέσα στον χρόνο". Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης και μέλη της θα σας περιμένουν καθημερινά από τις 18.00-23.00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013. Σας περιμένουμε!!!
…….

Φέρεται εις γνώσιν των Ευσεβών και Φιλεόρτων Χριστιανών Ξάνθης και Περιφερείας ότι, την 9η ΣΕΠ 2013 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, Πανηγυρίζει στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά), το Ιερόν Παρεκκλήσιον των Aγίων Θεοπατόρων
ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ.
Με τη φροντίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθεωρίου.
Η μετακίνηση, για τους επιθυμούντες, θα γίνει με λεωφορείο, δωρεάν.
Ώρα αναχώρησης η 08:00 μπροστά από τη ΛΑΦΞ.
……..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »