*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

Σεμνά & Ταπεινά

02 Απριλίου

*Κι άλλες περιπτώσεις μαγαζιών που έπρεπε να "σφραγιστούν" από τον Δήμο Ξάνθης διότι είχαν διαπράξει σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις (μέχρι κατασκευή νέων τουαλέτων κλπ), οδεύουν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στη Δικαιοσύνη και ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις.
Μάλιστα σε κάποιες από αυτές, πληροφορίες αναφέρουν ότι Δήμος Ξάνθης δεν σφράγισε συγκεκριμένα μαγαζιά με... άνωθεν "εντολές" και την εμπλοκή κι άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων, θέμα που ο "Μ" είχε αποκαλύψει πριν αρκετό χρονικό διάστημα.
......
*Η πρακτική της "διαπλοκής" σε πολλές περιπτώσεις δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στο θέμα των μαγαζιών, δεν είναι βέβαια καινούργιο "φρούτο", αλλά έχει μια χρονική διάρκεια τουλάχιστον 20 ετών...
.....
*ΩΣΤΌΣΟ ένα ακόμη θέμα που θα παρουσιάσει εντός των ημερών σε αποκλειστικότητα ο "Μαχητής", θα μας δικαιώσει και ως προς την ΠΑΡΑΝΟΜΗ λειτουργία πρώην αντιδημάρχου στο θέμα των μαγαζιών, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις μας και για την τηλεφωνική επικοινωνία ιδιοκτήτη καφέ μπαρ που ενώπιον μαρτύρων, ζήτησε από τον… Δήμαρχο Ξάνθης να παρέμβει στους δημοτικούς αστυνομικούς για προσωπική του υπόθεση... και να συνομιλήσει μαζί τους, προκειμένου να σταματήσουν τον  σε βάρος του έλεγχο!
......
*Θέμα για το οποίο ήδη ζήτησε ο "Μ" την παρέμβαση και της εισαγγελικής αρχής προς άρση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας κατά την στιγμή του ελέγχου σε κατάστημα που έχει καταγγελθεί πάμπολλες φορές για παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ο κουνιάδος του είναι… πρώην αντιδήμαρχος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »