*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

12 Απριλίου



Κάθε Παρασκευή και Σάββατο άριστο φαγητό και καταπληκτική ζωντανή μουσική μόνο στη Μουσική ταβέρνα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ.
Στο τραγούδι η Μάνια Ασλάνογλου και ο Φίλιππος, στο μπουζούκι ο Τάσος.
Στην Παλιά Ξάνθη, (Πυγμ. Χριστίδη 7), τηλέφωνο 25410 72720.
.......

Και σήμερα Παρασκευή αλλά και αύριο Σάββατο, το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ παρουσιάζει σώου και πολλές εκπλήξεις μα πάνω απ’ όλα καλή ελληνική μουσική, κέφι και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Όλες οι μεγάλες εκπλήξεις, στο ΚΥΤΤΑΡΟ που συνεχίζει ανεβάζοντας ακόμη υψηλότερα την διάθεση... Ειδικά για σήμερα Παρασκευή, πολλά καυτά κοκτέιλ...
....

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων οργανώνει ανθοκομική έκθεση στην Γαλάνη, στην είσοδο των Στενών του Νέστου.
Σας καλούμε την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 να διαλέξετε όμορφα λουλούδια και φυτά.
Στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο με καφέ, αναψυκτικά και διάφορες νοστιμιές.
Σας περιμένουμε.... — στην τοποθεσία Γαλάνη, Ξάνθης.
Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης
....
WeDDiNG SiNGeRs/ LiVe / Παρασκευή 12 Απριλίου / "ντίλι- ντίλι"
Το συγκρότημα από την Αθήνα που έκλεψε την παράσταση φέτος με την "εκρηκτική σκηνική παρουσία", είναι στα πρόσωπα του 2012 ώς η μπάντα που διασκέδασε όσο κανείς άλλος το κοινό διασκευάζοντας κυρίως Hits των '90's!!
Ξεσηκώσανε τους πάντες στο "ARK FestiVaL" φέτος! Το ίδιο έκαναν κάθε Τετάρτη στο "Τώρα Κ-44"..Στο ντισκοκαφενείο, «Ντίλι-ντίλι».
...

Σάββατο βράδυ στην πόλη της Ξάνθης και για να ξεκινήσεις ιδανικά η βραδιά σου το Cafe-Bar «Το Πέτρινο» και το Karaoke Night πρέπει να είναι ο πρώτος προορισμός σου. Σάββατο 13 Απριλίου (22:30) ξεκινά από το γνωστό cafe και μαζί με εμάς πολύς ακόμα κόσμος θα πάρει μαζί του την καλύτερη διάθεση, την τρελή εμφάνιση και θα περάσει μια βόλτα από το Πέτρινο. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και άφθονη διασκέδαση περιμένει όσους βρεθούν στο Πέτρινο εκείνο το βράδυ για το Karaoke Night, με τις μουσικές ερμηνείες φυσικά να κλέβουν την παράσταση άλλοτε εντυπωσιάζοντας και άλλοτε προκαλώντας γέλιο, πάνω απ’ όλα όμως προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους θα είναι εκεί για να το ζήσουν…
.....

Η άνοιξη μπήκε με βήμα ταχύ και φυσικά η εποχή της καλής ρετσίνας, έφτασε... Προτιμήστε και ζητήστε με φανατισμό την Ξανθιώτικη παραδοσιακή ρετσίνα ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Πίνεται παγωμένη και έχει την υπογραφή Μανίτσα! Απαιτείστε την... διότι σίγουρα θα σας ανεβάσει το κέφι και την διάθεση.
*Θα την βρείτε και στην ταβέρνα ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ (Εθνική Τράπεζα), αλλά και σε πολλές ταβέρνες της πόλης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »