*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ! "ΤΖΑΜΠΑ" Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

01 Απριλίου
Αθώοι ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ αργά το βράδυ της Δευτέρας απο το Mονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης Χατζόπουλος Δημήτρης και Δημητριάδου Αγάπη

"Άνθρακας" τελικά ο θησαυρός για τον πρώην διευθυντή του ΕΒΕ Ξάνθης Δημήτρη Χατζόπουλο και την υπάλληλο του ΕΒΕ Αγάπη Δημητριάδου αφού δεν στοιχειοθετήθηκε τελικά το αδίκημα της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας και αθωώθηκαν πανηγυρικά και οι δύο κατηγορούμενοι απο το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ενώ στο κενό φυσικά έπεσε όλη η "λάσπη" και κατηγορία που υπέστησαν επί μακρό χρονικό διάστημα...
Η δίκη ξεκίνησε στις 13.30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 παρά το βράδυ της Δευέρας με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης που έκρινε αθώους και τους δύο κατηγορουμένους. 
Αθωωτική ήταν και η πρόταση της Εισαγγελικής έδρας (τόνισε οτι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της πλαστογραφίας), ενώ δικηγόροι των κατηγορουμένων ήταν οι: Στέργιος Γιαλάογλου του Δημήτρη Χατζόπουλου και Χρήστος Δετσαρίδης και Θανάσης Ξυνίδης της Αγάπης Δημητριάδου. Δικηγόρος του ΕΒΕ Ξάνθης (πολιτική αγωγή) ήταν ο Κώστας Βαζίκας ενώ υπέρ των κατηγορουμένων κατέθεσαν οι Ζήσης Κατσαρίκας, Νικόλαος Κουτσής και Παπαργύρης της ΣΕΚΑΠ. Μάρτυρες κατηγορίας ήταν οι Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, Βαγκλή, Σιαμίδου, Τζελεπίδου και Ηλίας Αραλάγιος που δεν προσήλθε ωστόσο.
Με δάκρυα στα μάτια και χειροκροτήματα απο φίλους τους οι δύο υπάλληλοι δέχτηκαν την απόφαση του δικαστηρίου ενώ απο δω και πέρα απομένει πλέον η απόφαση του Υπηρεσιακού συμβουλίου για να επιστρέψουν οι δύο εργαζόμενοι ξανά στη δουλειά τους, στο Επιμελητήριο Ξάνθης. 
Το δικαστήριο κέρδισε η απολογία του Δημήτρη Χατζόπουλου που ήταν αληθινή κι απο ψυχής, λέγοντας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, ενώ εμφανής ήταν η φόρτιση και ταλαιπωρία στο πρόσωπό του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »