*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύντομα ξεκινάει η επαναλειτουργία του Περιφερειακού - τοποθετείται η γέφυρα!

02 Απριλίου


Άρχισε η αποκατάσταση της γέφυρας του Περιφερειακού δρόμου με την τοποθέτηση του νέου καταστρώματος και των νέων δοκαριών στη θέση της παλιάς που ήδη άρχισε να ξηλώνεται από χθες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από χθες βρίσκεται λοιπόν στην Ξάνθη ο εργολάβος, που έχει αναλάβει από την Ασφαλιστική εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, την αποκατάσταση των ζημιών της γέφυρας του Περιφερειακού δρόμου της Ξάνθης και κατασκευάζει το συγκεκριμένο έργο υπό την επίβλεψη ωστόσο των μηχανικών της Περιφέρειας.
Χθες επισκεφθήκαμε τον συγκεκριμένο χώρο και είδαμε επάνω στην γέφυρα ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα που ήδη ξεκίνησε τις εργασίες αποψίλωσης της παλιάς και μετά από τις απαιτούμενες εργασίες θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση του πάνω τμήματός της και αμέσως μετά θα δοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δρόμος που παραμένει επί πολλούς μήνες κλειστός και ταλαιπωρεί τους οδηγούς.
Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου πλέον, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες της Γέφυρας και σύμφωνα και με το ρεπορτάζ που κάναμε, το αργότερο μέχρι τέλους Απριλίου αναμένεται το έργο να είναι έτοιμο και να έχει δοθεί σε λειτουργία ο Περιφερειακός δρόμος.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »