*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

05 Απριλίου


*Πρώτος και καλύτερος χθες έπινε τον καφέ του επάνω στη… διάβαση τυφλών του La Piazza ο αγωνιστής (;) δημοσιογράφος κύριος Παυλικιάνος Αλέξανδρος. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έβλεπε, δεν ήξερε, δεν γνώριζε… αλλά να τον δικαιολογήσουμε τον άνθρωπο!
Καθότι είναι κι αυτός «δημοσιογράφος της παρέας» μαζί με Καρυπίδη, Σιδηρόπουλο, Κανάτα κλπ, οπότε μάλλον… «καφετζού» θα αναζητούσε εκεί, να δει τη μοίρα του στο φλιτζάνι… κι όχι «τηλεμάγισσα»!
…..
*Η είδηση; Η Εισαγγελέας Ξάνθης κ. Αικατερίνη Μάτση κάλεσε ήδη από χθες Δήμαρχο, αντιδημάρχους και υπηρεσίες για το ΑΙΣΧΟΣ της πλατείας που επί μήνες όχι μόνο ΚΑΛΥΠΤΑΝ όλοι μαζί, αλλά και έπιναν κι εκεί τον… καφέ τους, νομιμοποιώντας ουσιαστικά τους παρανομούντες με την παρουσία τους…
-Προσοχή όμως… Δεν είχαν… δόλο!
……
*Καθότι όλοι είχαν «εμπιστευτεί» τις… πέργκολες του Τσεγγελίδη και τις εισηγήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης!!!
Η μοναδική μου απορία; Σπάζω το κεφάλι μου λοιπόν, πως αυτά τα «αίσχη» πέρασαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, όταν ο γιος της διευθύντριας κ. Μανά και επιχειρηματίας του καφέ μπαρ ΑΕΡΑ έκλεισε τον…πεζόδρομο της Δαγκλή με παράνομο δεύτερο μαγαζί!!! (Βλέπε σελίδα 5).
……
*Σ’ αυτήν την αφελή απορία μου, πριν τρελαθώ τελείως, ποιος θα μου απαντήσει;
-Ο Δήμαρχος; Ο Τσέπελης; Ο Πούλιος; Οι κύριοι Αντιδήμαρχοι; Πρώην και νυν;
-Ή η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και στενή συνεργάτης του Δημάρχου Ξάνθης, κυρία Αικατερίνη Μανά;;;
……
*Στο μεταξύ, συνεδρίασε χθες  το μεσημέρι υπό την προεδρεία του Δημάρχου Ξάνθης η επιτροπή Ποιότητας Ζωής και βγήκε και πάλι είδηση!
Καθότι σε όλα τα θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη υπήρξε ομόφωνη απόφαση!!!
-Συμπέρασμα… Ο φόβος φυλάει τα έρμα!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής; Ρωτούσαν αν θα υπάρξει… ποδηλατόδρομος με το νέο έργο ανάπλασης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Βασιλούδης και Ανταμπούφης, όταν η ζωή μας στη πόλη έχει γίνει ήδη… «ποδήλατο», χωρίς πεζοδρόμια και για να πας από την άνω πόλη στην κάτω, θέλεις πάνω από ένα τέταρτο!
……
*Και το καλύτερο από τον Γιάννη Σιδηρόπουλο που ενώ χθες ο Δήμαρχος δεν μίλησε καθόλου για πεζοδρόμηση τμήματος, αυτός έβαλε τίτλο, «έμμεση επιβεβαίωση Δημάρχου για την πιθανή πεζοδρόμηση τμήματος της 28ης Οκτωβρίου»…!!!
-Κι ο Λάκης ακόμη αναζητεί την… έμμεση επιβεβαίωση!
……
*Πρόταση της στήλης. Πεζοδρομήστε τάχιστα και αλλάξτε Δήμαρχε και αντιπολίτευση το όνομα στο τμήμα της 28ης Οκτωβρίου μέχρι την πλατεία σε «Οδό Σουτζουκάκια…», διώξτε τους ταξιτζήδες και ταλαιπωρήστε ακόμη περισσότερο τους οδηγούς να κάνουν… κύκλους των κύκλων για να πάνε από την άνω στην κάτω πόλη και τέλος!
-Ούτως η άλλως, όλοι μαζί καταντήσατε την πόλη μας στο σημερινό της χάλι!
-Κι όλους μαζί οι δημότες θα σας στείλουν στα σπίτια σας, εκτός αν σας προλάβει ο Εισαγγελέας…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »