*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ή ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ;;;

05 Απριλίου
ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είναι εμφανές οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στη προσπάθειά τους να καπηλευτούν τις πρωτοβουλίες του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού κατά της βαρβαρότητας και της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται, επιχειρούν με το συλλαλητήριο του Σαββάτου, να εμφανίσουν την πατρίδα μας ως μια τριτοκοσμική χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάνει διακρίσεις μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων...
....
*Με απλά λόγια, ένα επεισόδιο με ανεγκέφαλους ΧΡΥΣΑΥΓΗτες που ξυλοφόρτωσαν στη κεντρική πλατεία έναν 30χρονο μουσουλμάνο πολίτη, περνώντας τον για....αναρχικό, επιχειρούν να το εμφανίσουν ως γενικότερο φαινόμενο...
Στο οποίο πας μη χριστιανός και Έλληνας, εστί...βάρβατος και εχθρός του Ισλαμισμού και της μειονότητας.
Αυτό όμως εκτός απο αφελές, είναι και επικίνδυνο...
....
*Με την επικίνδυνη λοιπόν λογική, "πας μη συμμετέχων στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, είναι...φασίστας & ρατσιστής", ΣΥΡΙΖΑ και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνειδητά ή ασυνείδητα, "μεταμορφώνονται" σε αχθοφόρους του μίσους και μιας "κάλπικης" προοδευτικής ιδεολογίας που στην ουσία:
1.Ενισχύει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αφού με τον τρόπο αυτό, την εμφανίζει ως την γνήσια έκφραση της πατριωτικής ακροδεξιάς...
2.Φανατίζει χωρίς λόγο μια μειονότητα που έχει κοινές αγωνίες και προβλήματα με μας και επιχειρεί με κάθε τρόπο να την "σπρώξει" στην αδίστακτη προπαγάνδα του Τουρκικού Προξενείου και.της..."Μητέρας πατρίδας" που μόνο αυτή προστατεύει τα δικαιώματά της.
.....
*Μόνο "τυχαία" δηλαδή δεν είναι η "βιασύνη" του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, απο ένα συλλαλητήριο που ήδη έχει αναχθεί σε ένα "σώου" που όμως δεν οδηγεί πουθενά...
Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που άδραξαν της ευκαιρίας ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ, με τον Τσετίν και τους λοιπούς εγκάθετους, να επιστρετεύσουν μέχρι και...λεωφορεία απο την ορεινή περιοχή, για να κάνουν επίδειξη δύναμης και φανατικού "ισλαμισμού", που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω...στα βάθη της Ανατολίας και της Σιλά.
....
*Σε τελική ανάλυση το αυριανό συλλαλητήριο, είναι κατά της βίας και του ρατσισμού, ή μήπως ήδη έχει εξελιχθεί σε συλλαλητήριο προπαγάνδας και διχασμού; 
Διότι μόνο μειδιάματα φυσικά προκαλεί η "ξαφνική" αγάπη του αντιΜνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τα "απωλωλά" αριστερά Μνημονιακά πρόβατα, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!
Χέρι χέρι δηλαδή στη πορεία το Σάββατο και απο την...Δευτέρα ξανά χώρια, αφού όμως επιτέλεσαν το αριστερό τους καθήκον, να καταγγείλουν την βία, τον ρατσισμό και τον φασισμό, όπως όμως αυτοί τον φαντάζονραι και "βολεύει" την...αριστερή επίσης βολεμένη τους νοοτροπία!
-Σύντροφοι, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε...
....
*Γιατί τόσα χρόνια Χριστιανοί και μουσουλμάνοι εδώ στη Θράκη, στη Ξάνθη που μοιράζεται τα όνειρά μας, μάθαμε ένα απλό πράμα..
-Ο χειρότερος λύκος, δεν είναι αυτός που τον ξέρεις και ξέρεις και πως θα τον αντιμετωπίσεις, αλλά ο υποκριτής λύκος.....που άλλα δείχνει κι άλλα σκέφτεται, επιθυμώντας μια Μικρή Ελλάδα με Μικρούς και διχασμένους Έλληνες!
Π. Π. 
(Υ. Γ. Και μέσα στα φαιδρά των τελευταίων ημερών και η έκθεση ιδεών του πανταχού απόντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρου για το αυριανό συλλαλητήριο...τι ευτυχία για τους παλιούς, να δείχνει τόσο λίγο και ασήμαντο το νέο...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »