*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

11 Απριλίου


Η άνοιξη μπήκε με βήμα ταχύ και φυσικά η εποχή της καλής ρετσίνας, έφτασε... Προτιμήστε και ζητήστε με φανατισμό την Ξανθιώτικη παραδοσιακή ρετσίνα ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Πίνεται παγωμένη και έχει την υπογραφή Μανίτσα!
Απαιτείστε την... διότι σίγουρα θα σας ανεβάσει το κέφι και την διάθεση.

…………

Άλλο ένα Live διοργανώνει σήμερα το βράδυ το Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» (στην πάροδο της Μιχ. Καραολή) με την Γεωργία Ταστσόγλου.
Να μη λείψει κανείς!

…………..

Για δεύτερη χρονιά η Ξάνθη γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στις 19,20,21 Ιουνίου! 3 Μέρες μουσικές για όλους!
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ξάνθη ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.
Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή .
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους μέχρι 10 Μαϊου ως εξής: Δείγμα της Μουσικής σας (mp3), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση: MusicDayXanthi@gmail.com

………….

Αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19:30 το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη παρουσιάζει στην παράσταση του Θρακικού Θεάτρου Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη με τίτλο: «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ» με ζωντανές φωνές και ζωντανή ορχήστρα Σαντούρι –Τζουράς τραγούδι.
Οι φιγούρες και τα σκηνικά είναι της Γεωργίας Γιαννοπούλου.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
Την ίδια ημέρα και στις 17:30 θα λειτουργήσει εργαστήριο κατασκευής φιγούρας από την ζωγράφο σκηνογράφο Γεωργία Γιαννοπούλου
Το εργαστήρι είναι για παιδιά από 5 χρόνων μέχρι 14.
Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ.

……….

Τα Κατηχητικά Σχολεία της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως διοργανώνουν το Σάββατο 13 Απριλίου ε.ε. από τις 9:00 έως τις 12:00 αθλητικούς αγώνες εις το Δημοτικόν Αθλητικόν Κέντρον Ξάνθης (Ασπίδα), οι οποίοι αποτελούν συνέχεια του πνευματικού αγώνα που επιτελείται καθ΄  όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους στις κατηχητικές συντροφιές των ενοριών μας και σκοπό έχει την επαφή των παιδιών μας με τις αξίες του  αθλητισμού.
Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τους αγώνες, να καμαρώσετε και να ενισχύσετε τα χριστιανικά νιάτα της πόλεώς μας.
Εκ της ιερας μητροπολεως

………….

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, στις 20:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης εγκαινιάζει την έκθεση τριών επιπέδων, με τον τίτλο «Φως»
Συμμετέχουν οι εικαστικοί,
Τριαντάφυλλος Βαΐτσης
Αντώνης Κουτσούμπας
Διογένης Παπαδόπουλος
Διάρκεια έκθεσης: 15/4 έως 13/5.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »