*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Απριλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

11 Απριλίου


*Ο Γιάννης Χατζόπουλος επιστρέφει μαζί με την ορχήστρα του, στην πόλη της Ξάνθης, για μία εμφάνιση στο νέο συναυλιακό χώρο στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στο Nostos Live. Σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου στις 22:30 σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα με το ροκ-έντεχνο πρόγραμμα του Γιάννη Χατζόπουλου από γνωστές επιτυχίες άλλα και δικά του αγαπημένα τραγούδια!
Μαζί του οι:
Γιάννης Κουλαουζίδης - Πλήκτρα & Φωνητικά
Κυριάκος Γεωργουδάκης - Τύμπανα & Φωνητικά
……
*Η χειμερινή Season κάπου εδώ έφτασε στο τέλος της ....!!
Έτσι λοιπόν το καλύτερο RnB® party της πόλης την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 υπόσχεται να σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις εν'όψη των ανανεωμένων καλοκαιρινών event ...!!
Glamorous Project Presents:
SEASON CLOSING RnB PARTY
Music | RnB | a little HOUSE |
at dexx : Dj Alex*M
Ώρα προσέλευσης REZERVE 23:00 !!!
EΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΝΟS ENERGY DRINK
HOSTED by : GLAMOROUS PROJECT
……
*Άλλο ένα πάρτι διοργανώνει σήμερα το cafebarEMBARGO”.
Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την μπύρα BUDWEISER διοργανώνει «BUDWEISER PARTY»
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
……
*Παρασκευή 19 Απριλίου οι Active Member live στην Ξάνθη στο Lola Postmodern Bar.
Τα πρώτα 20 χρόνια για τους ACTIVE MEMBER ήταν - όπως τους αρέσει να τα αποκαλούν - η «πρώτη εποχή» τους. Τώρα γεμάτοι από στιγμές, την αγάπη του κόσμου, από εικόνες και, φυσικά, δράση σχεδιάζουν την επόμενη εποχή, τη «δεύτερη εποχή» τους.
Σας προκαλούμε να γλεντήσουμε για το αύριο με παρέα και νοιάξη.
ACTIVE MEMBER (B.D.FOXMOOR & SADAHZINIA)
……
*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, σε  συνεργασία με την βραβευμένη CHEF  Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής  για τους μικρούς μας φίλους
Το Σεμινάριο του Απριλίου έχει θέμα: «Πασχαλινές δημιουργίες»
Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15
Έναρξη σεμιναρίου: 17:15. Λήξη: 18.15
Απαραίτητη προϋπόθεση:  αγάπη για τη μαγειρική, κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!!!
Και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την ποδιά σας!!!!!
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην Ξάνθη.
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 26635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.
......
*Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποβλέποντας στην ανάπτυξη της ιστορικής σκέψης και της ιστορικής συνείδησης των μαθητών, προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία, θέτοντας ως στόχο την εισαγωγή της τοπικής ιστορίας στα σχολεία της Περιφέρειάς μας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη και το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.
Για το σκοπό αυτό, καλεί σε συνάντηση την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, στις 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, κτίριο Καπναποθηκών Π στην Ξάνθη, όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή έχοντας κάποιο θεσμικό ρόλο (εκπαιδευτικοί-στελέχη εκπαίδευσης) ή πολίτες που έχουν συγγραφικό έργο που σχετίζεται με την τοπική ιστορία, προκειμένου να καθορισθούν οι αρχές συγγραφής του εκπαιδευτικού υλικού και η δημιουργία των ομάδων εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τηλ. 2531083530 κα. Μενεσελίδου Ιωάννα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »