*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

30 Απριλίου



Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν και η επίσημη πρεμιέρα του φοβερού φετινού My club είναι πλέον γεγονός... Friday 17 May και καλώς ήρθες καλοκαίρι 2013!
Ένα my club τρομερό φέτος με νέα χρώματα και πολύ καλοκαίρι, ενώ κάθε Τετάρτη θα έχει Ελληνικές βραδιές και κάθε Παρασκευή σούπερ πάρτι. Ετοιμαστείτε όλοι σας!
...

Θα έρθει ή δεν θα έρθει τελικώς ο Ρέμος το Σάββατο 11 Μαϊου ή όχι; Ο Παναγιώτης Σαρχόσης ακόμη δεν το έχει αναγγείλει επίσημα, ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε ότι ήδη έχει «κλείσει» η βραδιά και απλά λείπουν οι λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα.... Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι ο τραγουδιστής έκλεισε το μαγαζί, παίρνοντας ο ίδιος απλά την είσοδο!
....

Είναι το πιο γνήσιο και παραδοσιακό ούζο της περιοχής, είναι το Νο 1, δηλαδή ο ΑΣΣΟΣ και φυσικά έχει την υπογραφή Μανίτσας...
Στηρίξτε την παράδοση, στηρίξτε τα τοπικά προϊόντα, μαζί με το μεζέ στις ταβέρνες της Ξάνθης, ζητήστε τον ΑΣΣΟ... Ζητήστε ούζο Νο 1 και πάντα με πάγο...! Ανεβάστε έτσι την διάθεσή σας...
.....

Η Μαρία Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει το Πασχαλινό πρόγραμμα του Xanthi channel με πολλά ρεπορτάζ αλλά και τα καλύτερα τελευταία βίντεο κλιπ, αμέσως μετά το Σάββατο της Ανάστασης...
«Χριστός Ανέστη με το Κανάλι της Ξάνθης» σε όλη την Περιφέρεια...Συντονιστείτε!
.....

Ηθοποιός της χρονιάς η Χουρέμ στην Τουρκία!
Ηθοποιός της χρονιάς στην γειτονική χώρα ανακηρύχτηκε η Χουρέμ, η κατακόσμον Μεριέμ Ουζερλί! Η ηθοποιός φορώντας μια πορτοκαλί καλοκαιρινή τουαλέτα παρέλαβε το βραβείο της συγκινημένη στα 4α Τηλεοπτικά Βραβεία Antalya! H τηλεοπτική Χουρέμ μετά την συμμετοχή της στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και είναι πια μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς.
.....
Αλεξανδρούπολη:
Από 10-30 Μαΐου οι εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια»
Από τις 10 -30 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι φετινές  εκδηλώσεις «Ελευθέρια» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως προέκυψαν μετά από προτάσεις φορέων και συλλόγων της περιοχής. Μεταξύ των εκδηλώσεων που προτάθηκαν είναι: εκδήλωση ονοματοδοσίας του πάρκου «Εγνατία» σε πάρκο προσκόπων, με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, θεατρική παράσταση «η ζωή της Ε.Παπαγιαννοπούλου» με την Νένα Μεντή, εκδήλωση «Καποδίστριας»-φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, συναυλία καθηγητών δημοτικού Ωδείου, ΕΠΟΦΕ,-παρουσίαση του 3ου ποιητικού και λογοτεχνικού ανθολογίου Εβριτών.
….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »