*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*«Καμαρωτός - καμαρωτός» το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βόλταρε στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνοδευόμενος από τους αδελφούς Σιδηρόπουλου και τον Κανάτα...
Από την «παρέα» απουσίαζαν τόσο οι κύριοι Καλιαμπάκας - Τσαρτσάρας, όσο και ο φίλος τους κύριος Φώτης Καραλίδης...
......
*Τους «προσέχει» κατά γενική ομολογία τους «ανθρώπους» του το ΠΑΣΟΚ. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18.000 Ευρώ το χρόνο εισπράττει από την Περιφέρεια ο εξαίρετος κύριος Νίκος Βαβατσικλής, συνεργάτης του κυρίου Γιαννακίδη και πάνω απ’ όλα.... προοδευτικός και αριστερός, έτοιμος να «κατακεραυνώσει» όλα τα... «φασιστοειδή» και τους... δεξιούς! Και κυρίους αυτούς που θα «τολμήσουν» να τα βάλουν με τον Γιαννακίδη... Με απλά λόγια, άξιος ο μισθός του.
......
*Στο δρόμο που χάραξε λοιπόν ο πατήρ Παναγιώτης Σαλτούρος και ο υιός Δημήτρης Σαλτούρος..
Έβγαλε τις κάλτσες και μπήκε στο τζαμί των Κιμμέριων, προκειμένου να «προσκηνύσει» κατά τα πρότυπα του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και του Τσέπελη, τους Μετέδες και τον Τούρκο Πρόξενο!
Και μετά πήγε και για ρετσίνα με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν! Το «μήλο» κάτω από τη «μηλιά»... Στη κυριολεξία όμως.
......
*Με τις «ευλογίες» και των Θανάση Ξυνίδη-Μπέτυς Πατσίδου προτάθηκε ο Απόστολος Αγκόρτσας για την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης, ή μόνοι το «αποφάσισαν» Πούλιος - Βασιλούδης και Βορίδης;
-Κι όσο «θυμάμαι» οι κύριοι αυτοί τι του έσερναν του Απόστολου για την «δεντροφύτευση»... Και τώρα τον «φλερτάρουν» να τον πάρουν μαζί τους!
.....

Συνελήφθησαν την 26-4-2013 το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μετά από καταγγελία, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 58 ετών, διότι, ο 58χρονος, ως υπεύθυνος καταστήματος (ιντερνετ καφέ), είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 42χρονο τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου. Κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 
-Τα «φρουτάκια» κάνουν «θραύση», από τη μια όμως τους «πιάνουν» κι από την άλλη... συνεχίζουν αυτοί και «αλωνίζουν»!

....

Μπουνιές και κλωτσιές στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ - Τις «έφαγε» γυναίκα πρώην βουλευτής
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου δέχτηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από τον κ. Τόμπρα, μέλος του οργανωτικού του συνεδρίου.
Το περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του aegaio.blogspot.gr, σύμφωνα με το οποίο όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν κατάλαβε αμέσως τι γινόταν και ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου, δημοσιογράφος κ. Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους.
Όσο για το ποια ήταν η αιτία του δυσάρεστου επεισοδίου, κανείς δεν έμαθε επακριβώς, σύνεδροι ωστόσο αποδίδουν σε.....προσωπικές διαφορές!
Ότι και νάναι όμως, οποιοσδήποτε άνδρας «δέρνει» με γροθιές και κλωτσιές μια γυναίκα, λίαν επιεικώς είναι... αληταράς ολκής και ουαί κι αλίμονο αν τέτοια στελέχη έχει ο Καμμένος στο κόμμα του...
.....

Έκαψαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς το σπίτι 51χρονου!
To Σάββατο 27-4-2013 και ώρες 03.00 έως 14.20, στην Κομοτηνή, στο 4ο χλμ. Επ.Ο. Κομοτηνής-Ασωμάτων, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροικία ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Ακολούθως, εισήλθαν σε (2) παρακείμενες αποθήκες, ιδιοκτησίας του ανωτέρω και προκάλεσαν υλικές ζημιές οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 2.000 €. Πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ. Ενεργείται προανάκριση. Δράστες αναζητούνται.
.......

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου στο Λιμνίο Ξάνθης
Όπως είχαμε γράψει και στο φύλλο του Σαββάτου, εικόνα εγκατάλειψης, σκουπιδαριού και παραβατικών συμπεριφορών είχε γίνει τον τελευταίο καιρό η περιοχή του Λιμνίου Ξάνθης.
Ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και λίγες μέρες, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου, αφού όπως είναι γνωστό, όλη  η περιοχή γύρω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αστικής ανάπλασης από το οποίο χρηματοδοτείται πλήρως το έργο της ριζικής μεταμόρφωσης του χώρου.
Ήδη συνεργεία του εργολάβου που έχει αναλάβει την εκπόνηση του έργου βρίσκονται στον χώρο του Λιμνίου, ξηλώνοντας σε πρώτη φάση κατασκευές που βρίσκονται στο πίσω μέρος του Λιμνίου, ενώ στην γενική αναμόρφωση της περιοχής, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων, καθώς και η παράλληλη δημιουργία θεματικών πάρκων. Παράλληλα, προβλέπεται και η ανακαίνιση της πεζογέφυρας που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ ο γενικότερος σχεδιασμός έχει ως στόχο την πλήρη μεταμόρφωση του χώρου σε μια επισκέψιμη περιοχή όλες τις ώρες της ημέρας. Το θέμα είναι φυσικά και τι θα γίνει μετά... Δηλαδή αν μπορεί ο Δήμος Ξάνθης να προστατεύσει το μέρος ή οι περιθωριακοί τύποι και πάλι θα το κάνουν... «κτήμα»  τους!
........

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθη την Παρασκευή (26-4-2013) το μεσημέρι, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 36χρονος ημεδαπός, για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, να κατέχει με σκοπό την πώληση, 150 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
…...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »