*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

03 Απριλίου


*Αθώους έκρινε το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης χθες τόσο τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη (για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος), όσο και τους δημοτικούς συμβούλους των διαφόρων Επιτροπών που δικάζονταν μαζί του για τα ίδια αδικήματα.
......
*Και οι 5 υποθέσεις συζητήθηκαν σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ η Εισαγγελέας της έδρας κ. Μάτση Αικατερίνη, πρότεινε την αθώωση τόσο του Δημάρχου Ξάνθης, όσο και των υπολοίπων κατηγορουμένων.
......
*Τους κατηγορούμενους Λάκη Στυλιανίδη, Χρίστο Πούλιο, Νίκο Ανταμπούφη, Νίκο Φωτιάδη, Χρήστο Μούρκα, Γιώργο Παπασταματίου, Κρίτωνα Καλογερή, Απόστολο Αγκόρτσα, Νίκο Σπυριδόπουλο, Δημήτρη Βορίδη, Σπύρο Μαζαράκη, Μανώλη Φανουράκη, Σάββα Μελισσόπουλο και Στέλιο Χατζηευφραιμίδη, υπερασπίστηκαν κατά περίπτωση, οι δικηγόροι: Χατζηηλιάδου Ελένη, Ασπασία Γαργάλα, Θανάσης Ξυνίδης, Χάρης Χουρμουζέλης. 
......
*Στην πρόταση απαλλαγής των κατηγορουμένων η Εισαγγελέας της έδρας είπε ότι «παρέπεμψε τους κατηγουρουμένους διότι βασίστηκε στα έγγραφα της Διεύθυνσης Υγιεινής (Νεάρχου), αλλά η πραγματικότητα τελικά ήταν άλλη...»!
......
*Στην απολογία του ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Αγκόρτσας αποκάλυψε ευθέως ότι, «Ψηφίζαμε ΝΑΙ με... «χαρτάκι» σύμφωνα με τις εισηγήσεις των υπηρεσιών και αυτά που μας έλεγε ο Πρόεδρος, (Λάκης Στυλιανίδης), ενώ ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Φωτιάδης είπε ότι, «τα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν τα γνωρίζει καν και δεν πήγε ποτέ ο ίδιος να πιεί έστω έναν καφέ, λόγω του ελέγχου που ασκούσε...».
......
*Εμείς δεν  θα κρίνουμε βεβαίως ούτε την δικαστική απόφαση, ούτε και της Εισαγγελική πρόταση, απλά θα παρακαλέσουμε την αξιότιμη κ. Εισαγγελέα Ξάνθης κυρία Μάτση αν έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της, να πάει να «πιει» ένα καφέ στο LA PΙAZZA ή και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά που τυγχάνουν μιας ιδιότυπης «ασυλίας» από τον Δήμο Ξάνθης και τους υψηλά ιστάμενους…
-Να δει τα αυθαίρετα επάνω στις διαβάσεις των τυφλών και τις αυθαίρετες κατασκευές που προκαλούν τους πολίτες και μετά να βγάλει τα συμπεράσματά της, για το αν ο Δήμος Ξάνθης, «κλείνει» τα μάτια ή όχι, απέναντι σε συγκεκριμένα μαγαζιά...
Κι όσο για τον Δήμαρχο Ξάνθης, τα συγχαρητήριά μας για την… πανηγυρική αθώωσή του και την «συμπάθεια» μας για την ταλαιπωρία του..! (Να κάνουμε και λίγο χιούμορ...).
......
*Διότι εκτός των άλλων κι όπως κατέθεσε και ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Αγκόρτσας, «ψήφιζαν ανάλογα με αυτά που πρότεινε ο…Πρόεδρος της Επιτροπής! Χωρίς να γνωρίζουν τίποτα άλλο, ενώ ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Φωτιάδης δεν γνώριζε καν τα συγκεκριμένα μαγαζιά!
……
*Μηνύματα με νόημα, από τους «γνωστούς - ανώνυμους» στο μπλοκ του «Μ» για τις… «τηλεμάγισσες» και τις… επί συνεχές δίωρο, «τσόντες - ροζ τηλέφωνα» που προβάλλει το γνωστό… «ποιοτικό» Κανάλι 6.
-Και το Star και τα μεγάλα κανάλια, το ίδιο κάνουν!
-Δηλαδή επί συνεχές 2ωρο προβάλλουν… καυτά ροζ τηλέφωνα; Λέτε;
……
*Και εν πάση περιπτώσει, εφόσον τα πράγματα είναι έτσι, τότε το ΕΣΡ να δώσει το «πράσινο» φως σε όλα τα Περιφερειακά κανάλια, να κάνουν το… ίδιο!!!
-Που είναι το πρόβλημα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »