*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

ΕΠΙ 3ωρο ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Αδίστακτη «κερδοσκοπία» σε βάρος των τηλεθεατών!

02 Απριλίου


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΙ, ΠΑΡΑ «ΙΔΙΟΙ»!
Επιστολή στο ΕΣΡ και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να «διερευνηθεί» το χρήμα που συναλλάσσεται επί μήνες και χρόνια ανάμεσα στις ΡΟΖ εταιρείες και το ΚΑΝΑΛΙ 6
*Απροστάτευτη η ελληνική οικογένεια, απέναντι στο… κέρδος! Ουδέποτε από τις 15 Απριλίου 1994 που ιδρύθηκε το Xanthi channel μέχρι σήμερα, πρόβαλε ΡΟΖ τηλέφωνα και… «τηλεμάγισσες»!
Επιστολή στο ΕΣΡ και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να «διερευνηθεί» το χρήμα που συναλλάσσεται επί μήνες και χρόνια ανάμεσα στις ΡΟΖ εταιρείες και το ΚΑΝΑΛΙ 6 και ενδεχομένως κι άλλα Περιφερειακά κανάλια, έστειλε με πλήρη στοιχεία των συγκεκριμένων εκπομπών ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στον συνεχή πόλεμο λάσπης που οι εδώ και μήνες έχουν εξαπολύσει οι μέτοχοι και τα στελέχη του συγκεκριμένου καναλιού, στη προσπάθειά τους να πλήξουν το ανταγωνιστικό τους Κανάλι, αλλά και να… περιαυτολογήσουν για την… «ποιότητα» των προγραμμάτων τους, κομπορρημονώντας για την προβολή ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ που στη κυριολεξία κερδοσκοπούν σε βάρος ανύποπτων πολλές φορές τηλεθεατών.
Ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος αντί διαλόγου και οποιαδήποτε αντιπαράθεσης με την συγκεκριμένη λειτουργία και πρακτική, έκανε λοιπόν για μια ακόμη φορά αυτό που όφειλαν εδώ και μέρες και βδομάδες και μήνες να κάνει το ίδιο το ΕΣΡ αλλά και οι Εισαγγελικές αρχές, προστατεύοντας τις τοπικές κοινωνίες από πρακτικές που το μόνο που καταφέρνουν τελικά πλην του κέρδους τους, είναι να «διαλύουν» στην κυριολεξία οικογένειες με υπέρογκους τηλεφωνικούς λογαριασμούς!
Προσέξτε λοιπόν επί τόσους μήνες τι κάνουν οι μέτοχοι του ΚΑΝΑΛΙ 6 που στηρίζουν μάλιστα η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και οι Δήμοι Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου κλπ.
Προβάλλουν αμέσως μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα και επί 3ωρο «τηλεμάγισσες» και… ροζ τηλέφωνα και μάλιστα με συνεχή ροή μέχρι τις 4 τα ξημερώματα!
Σύμφωνα με πλήθος DVD που έχουμε βιντεοσκοπήσει:
Το πρόγραμμα του συγκεκριμένου καναλιού διακόπτεται στις 00.30 τα μεσάνυχτα και προβάλλεται η εκπομπή ΤΗΛΕΜΑΓΙΣΣΑ ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μέχρι 01.30.
Βγαίνει δηλαδή σε βιντεοσκόπηση μια κυρία που μιλάει στους τηλεθεατές (υποτίθεται ζωντανά) κι από κάτω η ένδειξη…
ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ… 901.500.1846.
ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
ΧΡ. ΟΤΕ 1,47 € / 1 Λ
ΚΙΝ. 1,57 ,€ / 1 Λ/

Αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του ΚΑΝΑΛΙ 6 και στις 2 ακριβώς μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ!!!
Με τις παρακάτω ενδείξεις
ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
Στείλε ΝΑΝΑ 31 στο 54754
Μη χάνεις χρόνο… 909 200 6063
σταθ. 1,72 € / 1, κιν. 1,97 €΄/ 1΄
……..
Τηλεφώνησε τώρα… και κάνε παιχνίδι!
Από σταθερό και κινητό 909 192 1343
σταθ. 1,72 € / 1, κιν. 1,97 €΄/ 1΄
Και στις 4 τα ξημερώματα βίντεο κλιπ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ φυσικά για αδίστακτη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ σε βάρος των τηλεθεατών και ιδίως των μικρών παιδιών που εκείνη την ώρα ενώ κοιμούνται οι γονείς τους, απολαμβάνουν του… ποιοτικού προγράμματος!
Στην ουσία δηλαδή μένει τελείως απροστάτευτη η ελληνική οικογένεια, απέναντι στο… κέρδος και στους επιχειρηματίες!
Υπενθυμίζω ότι ουδέποτε από τις 15 Απριλίου 1994 που ιδρύθηκε το Xanthi channel μέχρι σήμερα, πρόβαλε ΡΟΖ τηλέφωνα και… «τηλεμάγισσες»!
-Ούτε για πέντε λεπτά, έστω κι αν το οικονομικό δέλεαρ ήταν ιδιαίτερα μεγάλο!!! Πόσο μάλλον επί 2 ώρες συνέχεια και 4-6 όπως συνέβαινε σε άλλα κανάλια της περιοχής…

ΠΩΣ  ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ
Με την επιστολή στο ΕΣΡ και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος ζητάει επίσης  να «διερευνηθεί» το χρήμα που συναλλάσσεται επί μήνες και χρόνια ανάμεσα στις ΡΟΖ εταιρείες και το ΚΑΝΑΛΙ 6 ή και άλλα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και φυσικά ποιοι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ και ΚΑΛΥΠΤΑΝ όλη αυτή την λογική ΚΕΡΔΟΥΣ των συγκεκριμένων κυρίων σε βάρος των ανύποπτων τηλεθεατών!
-Αλήθεια οι Εισαγγελείς της Περιφέρειας κι όπου εκπέμπου το συγκεκριμένο ΚΑΝΑΛΙ 6 και ενδεχομένως κι άλλα τηλεοπτικά κανάλια, τι έκαναν μέχρι σήμερα για την επί 2ωρο συνεχή προβολή των ροζ αυτών υπηρεσιών ή την επί μια ώρα συνέχεια διαφήμιση, προβολή και εκμετάλλευση των τηλεθεατών από αδίστακτους ωροσκόπους, τηλεμάγισσες και επιχειρηματίες;
Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου, κύριε Πρόεδρε του ΕΣΡ… Μια απάντηση, γιατί αν όλα αυτά είναι ΝΟΜΙΜΑ τότε όλα τα Περιφερειακά κανάλια να μετατραπούν σε… ΤΣΟΝΤΟκάναλα ή ΑΣΤΡΟΛΟκάναλα! Και να τα οικονομάνε…





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »