*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

23 Φεβρουαρίου


ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ PARTY ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ... ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ DECKS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ DJs VnL & GIANNIS BER ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ PARTY ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ...1 € ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 22:00...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR Βασ.Σοφιας & Υδρας (γωνια)Τηλ 25410 63418

…………..

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 07.03.13 ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ_18.03 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΙΚΝΑ...
ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ...
ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ/ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ)
ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ.. Γ. ΚΟΝΔΥΛΗ 50 ΕΝΑΝΤΙ ΟΣΕ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ: ΤΗΛ ΡΕΖ.25410 68050

……………..

Maraveyas ilegal Live στη Λόλα , Ξάνθη!!
Την Παρασκευη 1 Μαρτίου ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) -μετά από τις sold out συναυλίες σε Block 33 στη Θεσσαλονίκη και σε Σταυρό του Νότου στην Αθήνα- επισκέπτεται τη Ξάνθη και προσκαλεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία στο Lola Postmodern bar για να χορέψει και να τραγουδήσει παρέα με τη πολυμελή μπάντα του. Όλα αυτά με τη χαρακτηριστική πηγαία ενέργεια, αλλά και με την αλάνθαστη ικανότητά του να κινεί και να συγκινεί σώμα και ψυχή.
Η μπάντα του Κωστή Μαραβέγια αποτελείται από τους: Νίκος “Ottomo” Αγγλούπας (γκρανκάσα, κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι), Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα), Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).
Τιμές εισιτηρίων:
12 € (με μπύρα) προπώληση, 14 € (με μπύρα) ταμείο
Σημείο προπώλησης: Αερικό (ρακί-καφέ)

……………..

Ο Παύλος Μελάς Κουτσού και οι Βασίλισσες της Θράκης σας προσκαλούν στον μεγάλο Αποκριάτικο χορό, τον πρώτο, για τις φετινές Απόκριες...
Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουμε και θα το «τσικνήσουμε» στην Αίθουσα εκδηλώσεων "Διογένης" με πολύ μουσική, χορό και μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά....
Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ.
Παιδικό: 7 ευρώ.
Περιλαμβάνει φαγητό & απεριόριστο ποτό
Για κρατήσεις θέσεων και για προσκλήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6979536320 (Ειρήνη) και 6980739063 (Γεωργία)

……………..

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του , το Σάββατο, 09/3/2013, στην Αίθουσα Δεξιώσεων << ΑΠΟΛΛΩΝ>>, στο 4ο χιλ/τρο Ξάνθης - Λάγους και ώρα 21:00. Ελάτε να χορέψουμε σε παραδοσιακούς και συγχρόνους ρυθμούς με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας και απολαύστε ένα ευρηματικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο από τους χορευτές μας.
Τιμή εισόδου 18 ευρώ για ενήλικες και 8 ευρώ για παιδιά με πλήρες menu και ποτό.
Reserve με δική σας ευθύνη στο τηλ. 2541070777, 6944643310.

………….

Στις 5 Μαρτίου του 2013 και μέσω της δισκογραφικής Season Of Mist αναμένεται να κυκλοφορήσει ο καινούργιος δίσκος των Rotting Christ με τίτλο "Κατά τον δαίμονα εαυτού" (ή "Do What Thou Wilt"). Πρόκειται για το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ της μπάντας μετά το "Aealo" του 2010 κάτω από την επιμέλεια του Jens Borgen στο μιξάρισμα (Katatonia, Paradise Lost, Amon Amarth, Opeth).
Αρχές Απριλίου θα ξεκινήσει και το Ελληνκό Tour των Blacksters και η Ξάνθη θα είναι από τις πρώτες στάσεις της μπάντας στις 6 Απριλίου @ Πέτρινο Cafe Bar για την παρουσίαση του νέου τους Album "Κατα τον δαίμονα εαυτού" αλλά και για να μας κάνουν να σπάσουμε τους σβέρκους μας με όλες τις παλιές προσθήκες στο setlist και γνωστούς ύμνους των Rotting Christ!
Support Comes From :
Crossover,Above us The Waves & Fatal Death
Είσοδος : 10 Eurο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »