*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

23 Φεβρουαρίου


*Viva Κούβα.... Η Θρακική Θεατρική Σκηνή ανοίγει φέτος την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με ένα φαντασμαγορικό πράγματι θέαμα και μια στολή που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί! Κουβανοί και Κουβανέζες για διασκέδαση, χορό και ρούμι! Κλείστε στολές σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο 25410 20670. Στοιχίζουν μόνο 29 Ευρώ και θα ενθουσιαστείτε με την ποιότητα και τα χρώματά τους.
.......
*Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης καλεί τους μικρούς του χορευτές στο ετήσιο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ του, την Πέμπτη, 14/3/2013 και ώρα 17:30, στο χώρο του στην συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία. Είσοδος μόνο για τους συνοδούς ενήλικες δύο (2) ευρώ.
……
*Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ανοίγει το Μουσείο Ιστορίας Ελληνικής Ενδυμασίας στο χώρο του, στην συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία , στο 1ο όροφο, από ώρα 18:30 έως 22:00. Το Σάββατο και την Κυριακή επί πλέον και από ώρες από 11:00 έως 13:30. Επίσης, σε συνεργασία με την Ομάδα Κοινωνικής Δικτύωσης «Παλιές Φωτογραφίες Ξάνθης», φιλοξενεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας. Ελάτε να σεργιανίσουμε στα σοκάκια της πόλης και να ταξιδέψουμε στον χρόνο, γνωρίζοντας την πόλη της Ξάνθης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2541028188.
……
* “Μνήμες” είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του νεαρού καλλιτέχνη Αποστόλη Ιτσκούδη, που θα φιλοξενηθεί στην ARTgallery (Σκρα 2-4), της Αλεξανδρούπολης, από τις 6 έως τις 20 Μαρτίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαρτίου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Ο Αποστόλης Ιτσκούδης κατάγεται από τη Νέα Ορεστιάδα και αυτή είναι η πρώτη του ατομική έκθεση με την οποία επιχειρεί την είσοδό του στον εικαστικό χώρο.
……
*ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ακάθεκτη η Ομάδα Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας της Ροδόπης, σε μια προσπάθεια να έλθει σε επαφή με παραγωγούς από όλη την έκταση του Νομού Ροδόπης, πεδινή και ορεινή, προκειμένου να τους συντονίσει και να τους προετοιμάσει για τη νέα γενιά αγροτών, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίζουν για την διάθεση των προϊόντων τους στις αγορές, πριν ακόμα ξεκινήσουν να καλλιεργούν. "Έχουμε αποστείλει επιστολές στους δημάρχους για να τους δώσουμε το παρόν της τεχνικής μας βοήθειας και περιμένουμε να μας καλέσουν. Είτε μας απαντήσουν είτε όχι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε νέες σελίδες για τη Γεωργία στην περιοχή μας και να στηρίξουμε και την Ένωση Νέων Αγροτών", σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο επικεφαλής της Αναπτυξιακής ομάδας πρωτοβουλίας, Κώστας Μπούντας.
......
*To cafe-bar "Το Πέτρινο" είναι υπερήφανο που θα φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά σε μία υπέροχη βραδιά την Πέμπτη 7 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη).
Σε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του φεύγουν από το κέντρο και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας ζεστασιά στις πιο θερμές μουσικές σκηνές της χώρας.
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Ώρα προέλευσης : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου 13 Ευρώ / 11 Ευρώ (για άνεργους και φοιτητές)*
*με την επίδειξη ταυτότητας και του πάσο για φοιτητές και της κάρτας ανεργίας για ανέργους αντίστοιχα
……
*Σάββατο 16 (16:00-21:00) και Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 (11:00-16:00) – Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοθεραπείας Gestalt με τίτλο: «Ψάχνοντας το νόημα της ζωής: η υπαρξιακή και φαινομενολογική προσέγγιση».
Συντονίστριες:
Σεχλίδου Σταυρούλα, ψυχολόγος (Παν/μιο Κρήτης), ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κατσικίδου Μαρίνα, ψυχολόγος (Α.Π.Θ), ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Κόστος συμμετοχής για το 2ήμερο ανέρχεται στα 60€, τιμή συμμετοχής για φοιτητές, ανέργους και μαθητές του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης: 50 ευρώ.
Πληροφορίες, συμμετοχές: 6947605065, ssechlidou@gmail.com, Σταυρούλα Σεχλίδου, Ψυχολόγος, Κοιν. Λειτουργός, Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt και στα τηλέφωνα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 25410-26635, 25410-29282.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »