*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

14 Φεβρουαρίου


*Ξεκινάω με κάτι σπουδαίο. Οι Koza Mostra έρχονται ξανά στην Ξάνθη!
Αυτή τη φορά με περισσότερη τρέλα!
Επιστρέφουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Lola Post Modern Bar
......
*Το συγκρότημα του που έμπλεξε μοναδικά τη Balkan, με τη σκα, τη ρέγγε αλλά και τα ρεμπέτικα του Μεσοπολέμου, Εν μέσω προετοιμασιών για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision για ένα και μοναδικό live!
Koza Mostra, live.
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Lola PostModern Bar.
Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση και γέλια!
......
*Η «ΛΑΜΨΗ», Σύλλογος γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα Βορείου  Ελλάδος, με αφορμή την παγκόσμια μέρα παιδικού καρκίνου (15/02), σας προσκαλεί στο Bazaar χειροποίητων δημιουργιών το Σάββατο 16/02/2013 και από ώρες 17:00-21:00 στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης, στην οδό Αγ. Γεωργίου 1 (πρώην Ταχυδρομείο).
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στα παιδοογκολογικά τμήματα Θεσσαλονίκης.
Είναι η πρώτη εκδήλωση της «ΛΑΜΨΗΣ» στην πόλη μας και η συμβολή όλων είναι ιδιαίτερα ουσιαστική και σημαντική.
Πληροφορίες στο τηλ: 6987087962.
......
*Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Καρναβαλική παρέλαση των σχολείων του Δήμου Καβάλας, η «Αλφαβητοπαρέλαση». Μια εβδομάδα νωρίτερα, την Κυριακή 3 Μαρτίου θα γίνει και το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι των μαθητών στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.
-Μήπως κάποιοι στον γειτονικό Δήμο, βλέπουν λίγο ανταγωνιστικά το Καρναβάλι της Ξάνθης; Μήπως;
.......
*Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας A.G.S. Xanthis, το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13.00 στο κλειστό γήπεδο "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" θα διεξαχθεί φιλική συνάντηση συλλόγων Taekwon Do .
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
.....
*Στη Νέα Ορεστιάδα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι παραστάσεις του «Μπακαλόγατου», που ανεβαίνει από το Θεατρικό Εργαστήρι «Διόνυσος». Οι παραστάσεις δίνονται στο θέατρο «Διόνυσος» κάθε Κυριακή και Τετάρτη, στις 9 το βράδυ. Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη που ερμηνεύει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του έργου, ενώ στη σκηνή εμφανίζονται επίσης 11 ερασιτέχνες ηθοποιοί. Εν τω μεταξύ, από την προσεχή Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής του «Διόνυσου», που θα παρουσιάσει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «το όνειρο του Σκιάχτρου».Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και η νέα, ανοιξιάτικη παραγωγή της θεατρικής ομάδας, που από τον επόμενο μήνα θα παρουσιάζει το «το γλυκό πουλί της νιότης», του Τένεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη και διδασκαλία ρόλων από τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο.
.......
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεργασία με την βραβευμένη Chef Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Το Σεμινάριο μαγειρικής ενηλίκων του μήνα Φεβρουαρίου έχει θέμα: «Μανιταρομαγειρέματα - Ιδιαίτερες συνταγές με μανιτάρια». Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15. Έναρξη σεμιναρίου: 17:15. Mετά τη λήξη του σεμιναρίου θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των εδεσμάτων που θα παρασκευασθούν συνοδεία κρασιού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »