*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

14 Φεβρουαρίου


Πάρτυ ερωτευμένων με εκπλήξεις και δώρα...διοργανώνει σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το πιο δημοφιλές ελληνάδικο της πόλης, το ΚΥΤΤΑΡΟ.
Ερωτευθείτε γιατί χανόμαστε...
....

Και αυτή την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ελληνάδικο της Διομήδειας. ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΞΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ. Στη μουσική d.j. ο Τόρης Παπαδήμας. Θα γίνει χαμός...

.....

*Αποκλειστικό. Τα 11 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το ερχόμενο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το GLAMOUR Live Show στην Ξάνθη και θα το γιορτάσει με ένα υπέροχο πάρτι με τα κορίτσια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την Βερόνικα και την Αργυρό σε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά HOT SHOWS.
Βέβαια θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις τις οποίες δεν μας αποκάλυψε ακόμα ο επιχειρηματίας του μαγαζιού Θάνος.
-Παιδιά έχετε... ταλέντο; Η Βερόνικα και η  Αργυρό σας περιμένουν! Αποδείξτε το!

.......

Valentine's night με "Μουσικές του κόσμου:
Μια βραδιά για όλους...
για τους ερωτευμένους και γι' αυτούς που θα ερωτευτούν αλλά και τους μόνιμα ερωτευμένους με την πάρτη τους!!! :-)
Ένα κρασάκι και ένα ορεκτικό θα σας αλλάξουν την διάθεση, θα επικοινωνήσετε, θα γελάσετε, θα σας φέρουν πιό κοντά με τις μουσικές, τους μουσικούς, την Αsmik Beglarian και τον Kώστας Τεφτίκογλου που θα ερμηνεύσουν και θα διασκευάσουν μεγάλους Έλληνες και ξένους, δημιουργούς κάνοντας παράλληλα τον γύρω του κόσμου θα μοιραστούν όλα τα τραγούδια μαζί σας το βράδυ της Πέμπτης για να σας χαλαρώσουν και να σας δώσουν όλη τους τη θετική ενέργεια που αντλούν από την μουσική...!!!
Σας περιμένουμε!!!
με είσοδο ελεύθερη
και είμαστε σίγουροι πως θα περάσετε όλοι καλά!!!
Clochard RestBar
Τηλ. κρατήσεων 25410 25725
.....

«Επειδή ο «Έρωτας περνάει από το στομάχι», σας καλούμε να ερωτευτείτε ή να επιβεβαιώσετε τον Έρωτά σας, στην «Ξανθίππη»!! Με οδηγό τις γεύσεις και τα αρώματά μας και ιδιαίτερα για τις 14 Φεβρουαρίου, με ξεχωριστά Πιάτα, για μια διαφορετική ημέρα!!
Ελάτε με το σύντροφο ή τη σύντροφό σας, να απολαύσετε γευστικές εκπλήξεις, με ερωτική μουσική και διάθεση, σε τιμές… «κρίσης»!!!
Μπορούμε επίσης να «μεταφέρουμε» τις γεύσεις μας στο χώρο σας, αν θέλετε κάτι πιο… προσωπικό!!
Ας απαντήσουμε στην «κρίση» με Έρωτα και Αγάπη για το σύντροφο και το συνάνθρωπό μας, άλλωστε αυτή ήταν πάντοτε η λύση σε όλη την πορεία του Ανθρώπου! Και όπως έλεγαν και τα «Παιδιά των Λουλουδιών»: “Make Love, Not Money”!!!
Τηλέφωνο για κρατήσεις τραπεζιών και παραγγελίες: 25410 23627»
.......

CORONA CRAZY PARTY (Carnival Feeling & Corona Beer Only 3 €!!!) @ ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR
ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ... ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ PARTY ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΣΤΑ DECKS Ο DJ VnL ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΡΗΦΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ CONGAS TOY ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ PARTY ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Corona Beer ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 3 ευρώ!!! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »