*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

Οι αυτοδιοικητικοί και οι τύψεις του Παπαγεωργόπουλου

28 Φεβρουαρίου


«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.
Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους» δήλωσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ισόβια για υπόθεση υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Και η δική μας καθαρή θέση…
-Απολύτως λογικό οι αυτοδιοικητικοί που έκαναν περιουσίας και ρήμαξαν τον τόπο, να μην έχουν τύψεις και να… ευαισθητοποιούνται για τις τύψεις των άλλων!
Ωστόσο και στην Ξάνθη έχουμε τουλάχιστον δύο «μικρούς»… Παπαγεωργόπουλους! Κι  ο ένας μάλιστα προσφάτως πήρε και νέα αναβολή στο Μονομελές Κακουργιοδικείο Κομοτηνής… Ας μη το ξεχνάμε αυτό…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »