*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

28 Φεβρουαρίου


Είπα μια μέρα στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» απευθυνόμενος στον συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ Μπάμπη Ευστρατίου για τα συλλαλητήρια των 15 ατόμων που διοργανώνουν ότι, «οι εργαζόμενοι δεν τους ακολουθούν πλέον και δεν τους πιστεύουν, γιατί δεν εμπνέουν... γιατί οι περισσότεροι από αυτούς, ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους».
Δυστυχώς τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο οποίος όπως αποκαλύψαμε και χθες, είναι ενώ το επίδομα έχει κοπεί απ’ όλες τους άλλους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, αυτός χωρίς να δουλεύει, παίρνει επίδομα 150 Ευρώ ως χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος (γερανός), στο μηχάνημα που όφειλε να είναι οδηγός - χειριστής, διότι δεν μπορεί να δουλεύουν οι συνάδελφοί του κι αυτός λόγω... συνδικαλιστικής ιδιότητας να μην το κάνει!
-Οι συνδικαλιστές πρέπει να εμπνέουν...
Κι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος όφειλε το επίδομα των 150 Ευρώ που εισπράττει κάθε μήνα, να το δίνει στα παιδιά που δουλεύουν στο πόστο του... ακόμη και παράνομα!
Κι όχι και να το εισπράττει, αλλά και να μη δουλεύει...
(Σ.Σ. Τυχαίο ότι όλα τα άλλα ΜΜΕ της πόλης αποσιώπησαν το θέμα με την βλάβη στον γερανό; Και τα όσα συνέβησαν στην κεντρική πλατεία της πόλης την Δευτέρα το πρωί...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »