*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

27 Φεβρουαρίου


Την Τσικνοπέμπτη στο εστιατόριο του Le Chalet θα υπάρχει ζωντανή μουσική και πλούσιος μπουφές. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 14 €.
Τηλ κρατήσεων 25410 68511-15
....

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης καλεί τους μικρούς του χορευτές στο ετήσιο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ του, την Πέμπτη, 14/3/2013 και ώρα 17:30, στο χώρο του στην συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία. Είσοδος μόνο για τους συνοδούς ενήλικες δύο (2) ευρώ.
.....

CRAZY CARNIVAL PARTY ( HARLEM SHAKE FEELING
& SHOTS ONLY 1€ ) @ ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR
Αυτή την Κυριακή με αφορμή το χαμό που γίνεται στο διαδίκτυο με το 
"HARLEM SHAKE" TOY BAAUER η ΠΥΞΙΔΑ ετοιμάζει ένα τρελό π΄ρτι από τις πρώτες απογευματινές ώρες.... DJs VnL & Chris LnG ON THE DECKS (OUT OF CONTROL) Και φυσικά σε αυτό το πάρτι πρέπει όλοι να μπορέσουν να διασκεδάσουν γι’ αυτό από τις 7 έως τις 10 το βράδυ τα σφηνάκια θα κοστίζουν μόνο 1 ΕΥΡΏ! Λοιπόν τι λέτε; Είστε έτοιμοι να φτιάξτε το δικά σας βίντεο; Να μη λείψει κανείς...
ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR Βασ.Σοφιας & Υδρας (γωνια) Τηλ.25410 63418
……
“Dancing With A Vampire”
Salseroi, Lindyχόπουλα, φίλοι του Ballroom & φίλοι των φίλων μας, το Σάββατο 09-03-2013 το Εργαστήρι Latin της ΦΕΞ στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2013 διοργανώνει ένα μοναδικό Salsa Party στην αίθουσα δεξιώσεων του Hotel Elisso και σας προσκαλεί… σε μία φανταστική χορευτική βραδυά!!!
Δεν ξαναέγινε !!!!!
Με τους καλύτερους χορευτές !!! Χορεύουμε SALSA CUBANA, LINDY HOP “SWING”, ballroom και φυσικά… , Salsa – Bachata – cha-cha – timba – merengue – salsaton - tango ,
Ημέρα: Σάββατο και …ένας χαμός!!! -Confirmed!
……….

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΜΠΑΛΤΑΦΑΝ
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013
ΞΑΝΘΗ, ΑΙΘΟΥΣΑ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” (4ο χιλ. Ξάνθης – Λάγος)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11:00
Στην τιμή του εισιτηρίου (αριθμημένου) των 5 € (γονείς & παιδιά) περιλαμβάνονται: καφές ή χυμός, γλυκά-κέικ, σερπαντίνες, μπαλόνια και κλήρωση με πολλά δώρα.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων.
Λίστα δώρων - χορηγών υπάρχει στον ιστοχώρο του Συλλόγου
……..
Γλέντι Τρανό Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 Ξενοδοχείο Elisso
Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης πραγματοποιεί Γλέντι Τρανό, το τελευταίο παραδοσιακό γλέντι της αποκριάς, με την ορχήστρα του Αλέξανδρου Παπαγεωργόπουλου, στο Ξενοδοχείο Elisso, στην αίθουσα ΞΕΝΙΑ, την Παρασκευή, 15/3/2013 και ώρα 21:30. Τιμή εισόδου 12 ευρώ. Περιλαμβάνει απεριόριστο ποτό και εκλεκτά εδέσματα!
……….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »