*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΘΑΝ. ΤΣΕΛΙΟΣ Παρόντες οι Έφεδροι αξιωματικοί που τίμησαν αξιόλογους συναδέλφους τους!

12 Φεβρουαρίου


*Η απουσία του Στρατηγού, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως...
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης την Κυριακή το πρωί στην Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης, ωστόσο η απουσία του Στρατηγού ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως...
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί έφεδροι αξιωματικοί μέλη του Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θωμά Μίχογλου πλην ωστόσο του Στρατηγού του Δ΄ Σώματος Στρατού Αθανασίου Τσέλιου για λόγους που γνωρίζει μόνο ο ίδιος.
Παρόντες  στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Μπένης Δημήτριος εκπροσωπώντας τον Δήμο Ξάνθης και τον Δήμαρχο Λάκη Στυλιανίδη, ο Σπύρος Κάλφας εκπροσωπώντας το ΕΒΕ Ξάνθης ενώ από πλευράς του Δ΄ Σώματος Στρατού και του Διοικητού αυτού Τσέλιου Αθανάσιου, ορίστηκε ως εκπρόσωπος εν ενεργεία κατώτερος αξιωματικός (Υπολοχαγός) γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς από όλα τα παρόντα μέλη θεωρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ ως γεγονός υποτίμησης του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών από πλευράς του Δ΄.Σ.Σ. όταν υπάρχουν έφεδροι που φέρουν τον βαθμό του Ταγματάρχου.
Έφεδροι αξιωματικοί μάλιστα σχολίαζαν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου αντί να πάει ο ίδιος ο ίδιος ο Στρατηγός στην εκδήλωσή τους ή να στείλει έστω τον Υποδιοικητή του Σώματος ή έναν Ταξίαρχο, έστειλε ως εκπρόσωπο έναν... υπολοχαγό

ΠΟΙΟΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ
Στην προχθεσινή εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης τιμήθηκαν τέσσερεις έφεδροι Αξιωματικοί για την πολύπλευρη πολυετή προσφορά τους.
Πρόκειται για τους κυρίους Πέτρο Γεωργαντζή, Καθηγητή Ιστορικό Συγγραφέα, τον Θανάση Μουσόπουλο, καθηγητή Ιστορικό Συγγραφέα, τον Σεργκενλίδη Κρυωνά , καθηγητή Ζωγράφο και τον Γιώργο Γουναρίδη από τον χώρο της Βιομηχανίας. Όλοι τους απεδέχθησαν την Τιμητική Διάκριση που τους έγινε και με συγκίνηση παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα που τους επιδόθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Θωμά Μίχογλου και τους επίσημους καλεσμένους του, ενώ όλοι τους θυμήθηκαν τα χρόνια της Στρατιωτικής τους θητείας που υπηρέτησαν ως Έφεδροι Αξιωματικοί.
Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών και προσωπικά στον Πρόεδρο Θωμά Μίχογλόυ για την τόσο πετυχημένη φετινή εκδήλωσή τους.
Γιώτα Χατζ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »