*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Σεπτεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

28 Σεπτεμβρίου



Την πρώτη εμφάνισή του δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου κάνει αύριο σε μαγαζί της Καρδίτσας, ο νεαρός και πολύ δημοφιλής τραγουδιστής της Θρακικής Σκηνής Γιώργος Καρυπίδης.
Ο Γιώργος Καρυπίδης υπογράφει σήμερα συμβόλαιο με την εταιρεία του παραγωγού και γνωστού μουσικοσυνθέτη Νεκτάριου Μπήτρος.
.........

Σήμερα Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Γραμματεία των Διεθνών Βραβείων “Giuseppe Sciacca” και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα παρουσιάσουν την ποιητική συλλογή «Ψηφίδες», της Νίκης Παπαθεοχάρη, που κυκλοφορούν από τον Εκδοτικό Οργανισμό Π. Κυριακίδη.
Το βιβλίο και τη συγγραφέα θα προλογίσει ο Σπυρίδων Καραουλάνης, Αν. Εκπρόσωπος Ελλάδας Διεθνών Βραβείων “Giuseppe Sciacca”.
..........

Σήμερα Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα: 11:30 μ.μ. RICH CLUB
Κάτι νέο και μοναδικό στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης...
Ένα CLUB που μας έλειπε τόσο καιρό...!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
*Music By : Dj Alex* M
ΑΝΟΙΧΤΑ:
KAΘΕ ΠΕΜΠΤΗ - OPA LALA αλά Ελληνικά !!
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - SUPER SHOW !!
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ - ITS PARTY NIGHT !!
MHTΡ.ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ 5 ΞΑΝΘΗ REZERVE: 2541077447 & 6984180896
.........

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09 ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ PARTY ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ... ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR.ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΥΡΕΣ ΜΙΣΟΥ ΛΙΤΡΟΥ (ΜΕΓΑΛΕΣ) ΜΟΝΟ ΜΕ 3,5 € ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ (ΡΙΜΕΛΟ) ΜΟΝΟ ΜΕ 2,5 € ΤΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙ...
ΠΥΞΙΔΑ CAFE-BAR Βασ.Σοφιας & Υδρας (Γωνια) Τηλ.25410 63418
…..



Από τον Οκτώβριο «Ξανθίππη» σπάει τις τιμές για να φέρει κοντά της και την νεολαία και τους φοιτητές με πολύ προσιτά μενού και απίστευτες τιμές, ώστε η νεολαία να μη νομίζει ότι πάει σε ένα ακριβό restaurant για ένα ρομαντικό και ξεχωριστό ρεύμα. Η «Ξανθίππη» σπάει τις τιμές με τα νέα πιάτα. Από τον Οκτώβριο.
.....

Ετοιμαστείτε… Έρχεται το νέο ελληνάδικο της περιοχής που έχει το όνομα... Ελληνάδικο Club στη Διομήδεια Ξάνθης. Δημιουργός ο Πώλης Σαμπανίδης κι ένα Ελληνάδικο τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα... και ξεκίνημα με d.j. έναν από τους καλύτερους της Αθήνας. Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Διομήδειας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »