*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

SEE THROUGH

07 Αυγούστου
ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σύσκεψη λέει οργάνωσε στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ο Φώτης Καραλίδης στην Νομαρχιακή Ενότητα Ξάνθης θέλοντας εμφανώς να καπηλευτεί το θέμα των λαθρομεταναστών, αλλά δυστυχώς για κείνον, ελάχιστοι.... «τσίμπησαν»!!!
-Να πάρει αυτούς τους 3-4 που έχει δίπλα του ο αντιπεριφερειάρχης και να κάνει τον αγώνα του...Τους υπόλοιπους τι τους χρειάζεται;;;
........
*Φώτη οι πολιτικοί ηγέτες για να πείσουν τον λαό, θα πρέπει εκτός από αξιοπιστία και ειλικρίνεια, να έχουν και Όραμα...
Και το δικό σου όραμα μέχρι σήμερα είναι μόνο δύο λέξεις.
-Φώτης και Γιαννακίδης! Α και....Παπαχριστόπουλος!
......
*Και να σου πω κάτι Φώτη μου;
-Δεν θα βάζετε μια ζωή με τον Γιαννακίδη τους άλλους ΜΠΡΟΣΤΑ για να κάνουν τον αγώνα κι εσείς απλά να παρακολουθείτε και να απολαμβάνετε των......υψηλών μισθών και αξιωμάτων!!!
Καιρός να το πάρετε χαμπάρι..
......
*Μέχρι τις 4 τα ξημερώματα κάθισαν συντροφιά με τους ΧΡΥΣΑΥΓΗτες οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Παπασταματίου, Τσέπελης κλπ αλλά και ο Πασχάλης Λύρταζης και τα έβαλαν κυρίως με τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη αλλά και τον πρώην Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη τον οποίο κατηγόρησαν ότι....έπινε το ποτό του στο ORANGE απειλώντας οτι θα πάνε εκεί και θα τα κάνουνε....γιαλιά καρφιά!!!!
Αγριεύουν τα πράγματα!!!
.......
*Τροχαίο είχε χθες το πρωϊ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σπυριδόπουλος στο δρόμο για την αστυνομική σχολή όπου πήγε για προσωπική υπόθεση. Ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, ωστόσο στο αυτοκίνητό του που συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε ελληνοπόντιος που παραβίασε την προτεραιότητα, σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημίες, πάνω απο 1500 Ευρώ, αφού στραπατσαρίστηκαν πολλά σημεία του.
-Περαστικά του. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και τον είδα χθες δυνατό και ορεξάτο όπως πάντα...
......

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Την φλόγα και τον...Ολυμπο
θέλει να οικειοποιηθεί η Τουρκία
Να ανάβει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα η Ολυμπιακή Φλόγα, φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δυο τους χθες στο Λονδίνο, όπως έγινε γνωστό σήμερα στους δημοσιογράφους, από τον υπουργό Αθλητισμού της γείτονος.
Την φλόγα και τον...Ολυμπο θέλει να οικειοποιηθεί η Τουρκία
Μάλιστα για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του, φέρεται να είπε ότι υπάρχει κοντά στην Αττάλεια ένα βουνό που λέγεται Όλυμπος, από όπου σύμφωνα με την μυθολογία των Τούρκων ξεκίνησε η Φλόγα.
Η Τουρκία έχει καταθέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και η κίνηση αυτή του κ. Ερντογάν εκτιμάται ότι σχετίζεται με προσπάθειες ενίσχυσης της υποψηφιότητας.
Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, κ. Ισίδωρος Κούβελος τόνισε ότι ο κ. Ερντογάν πρέπει να μάθει ιστορία.
Κι εμείς από την Θράκη λέμε απλά, «Άφεριμ Ερντογάν...Σε λίγο θα μας πείτε ότι τόσο την Ακρόπολη, όσο και την Αγία Σοφία, ΤΟΥΡΚΟΙ τις....κατασκεύασαν!
........

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ Π. ΠΟΛΗΣ
Στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης με την οποία αναφέρει αναλυτικά τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης από σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου, μετά και την πρακτική εφαρμογή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου για πεζοδρόμηση των κεντρικών εισόδων στην Παλιά Πόλη.
Στην ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει ότι έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες πινακίδες σήμανσης και από 7- 8 – 2012 θα προχωρήσει στην εφαρμογή της 440/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία, απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Φίλιππου Αμοιρίδη και σε τμήμα της οδού Ορφέως».
......


Άλλοι 300 λαθρομετανάστες
στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης
Άλλοι 300 περίπου λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας εν κρυπτώ για ακόμη μια φορά, στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης.
Μολονότι πολίτες εκ νέου είχαν συγκεντρωθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έξω από το κτήριο της σχολής επιχειρώντας να αποτρέψουν την έλευση των λεωφορείων που μετέφεραν λαθρομετανάστες και πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, αφού
τα λεωφορεία για ακόμη μια φορά έφτασαν στο κτήριο της σχολή από την πίσω πλάγια πόρτα.
Να σημειωθεί ότι αυτήν την ώρα οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εντός της σχολής έχουν εξαντλήσει κάθε όριο χωρητικότητας της Αστυνομικής Σχολής, ωστόσο εξετάζεται να μεταφερθούν κρεβάτια και σε άλλους (υπηρεσιακούς) χώρους, αφού αναμένονται κι άλλοι λαθρομετανάστες.
Χθες εξ’ άλλου στη Κομοτηνή με πρωτοβουλία της Περιφέρειας (μέχρι και ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία έβαλαν...), έγινε Πανθρακικό συλλαλητήριο για το θέμα της κατάργησης των Αστυνομικών σχολών της Θράκης και της μετατροπής τους σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών!
..........

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 42ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Η είδηση απο το αστυνομικό δελτίο. Την (5-8-2012) το απόγευμα, στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ζαρκαδιάς – Διασταύρωση Χρυσούπολης με Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 42χρονος.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.
.......

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΚ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΥΜΙΑΣ & ΑΒΔΗΡΩΝ
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ξάνθης «Έκφραση», ολοκλήρωσε και φέτος, παρεμβάσεις πρωτογενούς πρόληψης, σε παιδιά προεφηβικής/ εφηβικής ηλικίας, στις παιδικές κατασκηνώσεις Δρυμιάς και Αβδήρων.
Οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στους παράγοντες προστασίας, όπως: η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, η ανάπτυξη αντιστάσεων σε αρνητικές επιρροές και η δυνατότητα λήψης αποφάσεων για υγιείς τρόπους ζωής.
Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, τους υπευθύνους και το προσωπικό των κατασκηνώσεων για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξη τους στις δράσεις του Κέντρου.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑ ΔΝΤΗ ΕΜΚ
ΧΡ. ΠΕΤΡΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΜΚ
Γ .ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ Α. ΛΑΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »